Zarobić przez internet - da się czy nie?
Zarobić przez internet - da się czy nie?
Jak w temacie. Zarabia ktos regularnie przez internet??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=19014
zarabiam i gram :D co z tego sie nie pozyje ale sie da za tą kase napić :D
zarabiam i gram :D co z tego sie nie pozyje ale sie da za tą kase napić :D
MLM
Multi Level Marketing :)
Sytem który działa i na kótrym duzo ludzi zrobiło nieziemska fortune !!
Wiec da sie zarobic, ale trzeba sie nieźle narobic i generlanie system juz upada.
Polega to na tym, że sprzedaje sie coś co jest generlanie bezwartościowe, ale tylko dlatego ze sie to wczesniej kupiło.
Sam kiedys sie wkręciłem w taki system ale udało mi sie zarobic 20 zł czyli tyle ile zainwestowałem i mi sie to znudziło.
System w którym byłem działał, a w zasadzie działa nadal w nastepujący sposób.
Dostejesz mejla w którym koles wszystsko opisuje. Wychodzi na to ze są do kupienia 4 raporty. 1szy raport mozesz kupic od niego, a kolejne od innych ludzi.
Teraz sie skup:
Masz liste 4 raportów, przy kazdym z nich masz dane sprzedającego. Kazdy inny. Kupujesz pierwszy raport - od osoby 1 od której dostałes informacje o systemie. Nastepinie uzyskujesz "niepisane" prawo do sprzedazy tego 1szego raportu.
Wysyłasz ludziom info tak samo jak on to robił, z tym że: swoje dane wpisujesz na pozycje 1szą. Dane z poz 1szej na pozycje 2gą. Z 2 na 3. z 3 na 4. A osoba 4ta wypada z systemu.
I teraz zakłądamy ze zaczynasz zarabiać.. 2 lub 3 osoby kupiły od Ciebie ten pierwszy raport. I musisz miec 2gi... gdyz te osoby juz rozsyłają dalej informacje.. w którewj oni sa na pozycji 1 a ty na poz 2... musisz wiec kupic raport 2 .. aby móc go sprzedac... wracasz do listy która dostałes i kupujesz 2gi raport...
System działa na zasadzie że "idoci nigdy sie nie kończą" .. bo tak naprawde jest to tylko i wyłacznie wymienianie sie pieniędzmi.
Mam nadzieje ze rozumiesz o co w tym chodzi...
Teraz jeszcze dowód na to ze zyski sa ogormne...
Założenie: Każdemu uda sie sprzedać 2 osobom. i każdy kupi wszystskie 4 raporty.
1. Kupujesz od kopa 4 wiec wydajesz 80zł
2. Raport 1 kupują od Ciebie 2 osoby.
3. Każda z tych 2 osób sprzedaje po 2 "pakiety raportów". Oznacza to ze raport 2 kupi od Ciebie 4 osoby. Prosta zasada matematyczna. Postep geometryczny. Mam nadzieje ze rozumiesz.
4. Raport 3 kupi od Ciebie 8 osób.
5. Raport 4 kupi od Ciebie 16 osób.
Podliczamy:
Wydajesz 80 zł. Zarabiasz: 30 x 20 zł = 600zł.
Zysk = 520 zł.
Wniosek da sie na tym zarobic ale trzeba miec niezłe szczęscie.
ps. Raporty to nic innego jak proste publikcje w pdfie o tym jak sprzedawać wiecej raportów :)
Multi Level Marketing :)
Sytem który działa i na kótrym duzo ludzi zrobiło nieziemska fortune !!
Wiec da sie zarobic, ale trzeba sie nieźle narobic i generlanie system juz upada.
Polega to na tym, że sprzedaje sie coś co jest generlanie bezwartościowe, ale tylko dlatego ze sie to wczesniej kupiło.
Sam kiedys sie wkręciłem w taki system ale udało mi sie zarobic 20 zł czyli tyle ile zainwestowałem i mi sie to znudziło.
System w którym byłem działał, a w zasadzie działa nadal w nastepujący sposób.
Dostejesz mejla w którym koles wszystsko opisuje. Wychodzi na to ze są do kupienia 4 raporty. 1szy raport mozesz kupic od niego, a kolejne od innych ludzi.
Teraz sie skup:
Masz liste 4 raportów, przy kazdym z nich masz dane sprzedającego. Kazdy inny. Kupujesz pierwszy raport - od osoby 1 od której dostałes informacje o systemie. Nastepinie uzyskujesz "niepisane" prawo do sprzedazy tego 1szego raportu.
Wysyłasz ludziom info tak samo jak on to robił, z tym że: swoje dane wpisujesz na pozycje 1szą. Dane z poz 1szej na pozycje 2gą. Z 2 na 3. z 3 na 4. A osoba 4ta wypada z systemu.
I teraz zakłądamy ze zaczynasz zarabiać.. 2 lub 3 osoby kupiły od Ciebie ten pierwszy raport. I musisz miec 2gi... gdyz te osoby juz rozsyłają dalej informacje.. w którewj oni sa na pozycji 1 a ty na poz 2... musisz wiec kupic raport 2 .. aby móc go sprzedac... wracasz do listy która dostałes i kupujesz 2gi raport...
System działa na zasadzie że "idoci nigdy sie nie kończą" .. bo tak naprawde jest to tylko i wyłacznie wymienianie sie pieniędzmi.
Mam nadzieje ze rozumiesz o co w tym chodzi...
Teraz jeszcze dowód na to ze zyski sa ogormne...
Założenie: Każdemu uda sie sprzedać 2 osobom. i każdy kupi wszystskie 4 raporty.
1. Kupujesz od kopa 4 wiec wydajesz 80zł
2. Raport 1 kupują od Ciebie 2 osoby.
3. Każda z tych 2 osób sprzedaje po 2 "pakiety raportów". Oznacza to ze raport 2 kupi od Ciebie 4 osoby. Prosta zasada matematyczna. Postep geometryczny. Mam nadzieje ze rozumiesz.
4. Raport 3 kupi od Ciebie 8 osób.
5. Raport 4 kupi od Ciebie 16 osób.
Podliczamy:
Wydajesz 80 zł. Zarabiasz: 30 x 20 zł = 600zł.
Zysk = 520 zł.
Wniosek da sie na tym zarobic ale trzeba miec niezłe szczęscie.
ps. Raporty to nic innego jak proste publikcje w pdfie o tym jak sprzedawać wiecej raportów :)
to jest piramidka szczescia
dobry pomysl
pazernosc ludzi jednak nie idzie w parze z matma
nie polecam
sprobuj dzisiaj przekonac kogos ze dostanie cos za darmo lub zarobi z niczego
od razu wpierdol mozesz dostac
mozna sie bawiec w zaklady bukmacherskiego
polecam expekt.com
dobry pomysl
pazernosc ludzi jednak nie idzie w parze z matma
nie polecam
sprobuj dzisiaj przekonac kogos ze dostanie cos za darmo lub zarobi z niczego
od razu wpierdol mozesz dostac
mozna sie bawiec w zaklady bukmacherskiego
polecam expekt.com
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
Ehh, wcale nie trzeba szczescia tylko glowa na karku, troche samozaparcia i pewne rozeznanie w temacie. Na MLM ciezko jest zarobic, to sa zwykle lancuszki i ludzie jeszcze czesto w nich oszukuja podstawiajac maile itp, w srodowisku getpaidu cos takiego (MLM) traktowane jest jak oszustwo :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=48702
powiem tak - jesli chcesz rzeczywiscie zarabiac przez internet musisz miec dobry biznesplan z solidnym zapleczem, co niestety wymaga miedzyinnymi wiele czasu, znajomosci, reklamy itp itd etc... proponuje na poczatek wiec sprzedawac swoja wiedze podparta informatyka, czy znajomoscia jezykow obcych. wiem, ze w szkolach truja, zeby sie uczyc, ale i ja powiem - ucz sie. mozliwosci masz naprawde szerokie, a wiedza to cos co mozna sprzedac niezaleznie od polozenia geograficznego. ja zaczynalem bedac jeszcze w ogolniaku. przysiadlem troche nad photoshopem, aby zarobkowo wykorzystac talent plastyczny. robilem grafiki czy to do stronek internetowych, czy to do innych mniejszych badz wiekszych przedziemwziec. czesto nie widzialem nawet na oczy pracodawcy, od ktorych bralem kase. poczatki skromne, ale satysfakcja z zarobionych pieniedzy ogromna.