Magura hs33, klocki, skutecznosc

rst5
Kontakt:

Magura hs33, klocki, skutecznosc

Post autor: rst5 »

Witam! Jakich klocków używacie do magury hs33, bo te oryginalne sa raczej takie kiłowate torche i ich skuteczność nie jest najlepsza. Znacie może jakies sposoby na poprawienie dzialana tego hamulca(bez takich rzeczy jak nacinanie rafki) CZekam na jakies odpowiedzi. POZDRAWIAM
stefci00
Kontakt:

Post autor: stefci00 »

poza nacinaniem rafki smarujemy obrecz jakims lepikiem badz kalafonia.

pozatym klocki.

czarne: totalna padaka
cool stopy: troche lepsze ale i tak lipa
amatory: niewiem czy sa jezcze robione.. dosc dobre
serki: chyba troche lepsze od amatorow
koxx bloxx: super :)

oprocz tego jeszcze inne klocki takie jak echo czy zoo (niejezdzilem ale powinny byc spoko)
lukaszvtt
Kontakt:

Post autor: lukaszvtt »

Oryginalne do niczego sie nie nadaja. Ja uzywam pomaranczowym klocow monty i jak dla mnie sa super. Jedyna ich wada sa odpadajace okladziny =]

Najlepsze sa chyba koxx bloxx ale kosztuja ponad 90 zl za pare :/
www.biketrials.pl
rst5
Kontakt:

kOxxx Blokxx czy jak tam

Panowie to teraz powiedzcie mi gdzie moge zdobyc to cudo bo u mnie w sklepach wogole nie maja klockow:/ sa jakies rodzaje tych klockow czy jest tylko jeden model? CZekam na jakas odpowedz i pozdrawiam! AAA no i jeszcze kwestia na ile starzca takie klocki?
rst5
Kontakt:

ciag dalszy wywodow

Widze ze firma koxx grubo dzila w trialu:] Kurcze ale na ich stornce za cholere nie ma zadnych klockow sa rowery, ramy, kaski, okulary, ciuchy ale klockow nie ma :( Gdzie mozna kuic te klocki?
lukaszvtt
Kontakt:

Post autor: lukaszvtt »

W żadnym sklepie tego nie kupisz! Możesz zamówić przez stronę www.koxx.pl
A jak chcesz kloce monty to na stronie www.monty.es masz namiary na polskiego dystrybutora.
www.biketrials.pl
ODPOWIEDZ