CK Reprezent 2 Premiera
no to może napiszczcie dokładnie co wam niepasuje w tym filmie?? ale dokładnie a nie że film mi się niepodoba i tyle, na przyszłość będziemy wiedzieć co porawić a co nie. Ja myśle że jak na nasze warunki to wycisneliśmy jakieś 90% mozliwości co itak mi się wydaje dużo. Może PFC, PJF są lepszymi produkcjami. To które według was mógłby zająć nasz film? 2 miejsce ,3 ,może ostanie, mówicie jak by to była kich kompletna, ale tak jak Pitu mówi, podajcie lepsze filmy! Narazie skończyło się na 2...
ogolm byl fajny aczkolwiek lepszy by byl gdyby skrocic niektore ujecia bo po co patrzc jak ktos po ladowaniu jedzie jeszcze 5 sekund? ogolm po prostu za malo dynamiczny trailr nastawil mnie na cos lepszego moglo byc z tego 10 minut naprawde dobrego filmu a niestety jest wiecej i przz to dosyc nudnego
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
ludzie. W polsce powstaje malo filmow trwajacych powyzej 10 minut. Sa bardzo ciekawe produkcje kilkominutowe. Tych dluzszych jest pare i wg. mnie (z tych ktore mam na twardym) CKR jest najnudniejszy. To jest TYLKO MOJA opinia wiec nie wiem czego sie tak rzuczasz Pitu. Do tego Pitu, powiedz mi, czy masz jakies problemy z kojarzeniem ? My tu oceniamy TWOJ film, a nie zaden z TG. O to ze kielce najlepsze (przesadzone) chodzilo mi: "Wojtek Gola ktory podczas ostatnich zawodow w Belchatowie dosc marnie wyszedl na tle kielcekiej ekipy". NIKT tu nie mowi o umiejetnosciach tylko o FILMIE!!! zrozum to wkoncu. Twoj film byl nudny choc umiejetnosci sa dobre. Ich umiejetnosci tez sa dobre, ale film jest tak zmontowany, ze sie nie nudzi! Proste jak drut.
co za tępa szczala,moze twoim językiem czyli to jest proste jak drut masz lepsze filmu kilkunastominutowe no to qwa juz po raz enty pisalem z prosba o wysylanie linkow a nie ze ty masz na dysku co mnie twoj dysk obchodzi,chetnie zobacze filmy i wyciagne wnioski do przyszlej produkcji aczkolwiek nie sadze by i tak to cos zmienilo,aa czy mam problemy z kojarzeniem to zalezy czy pytasz pod wzgledem w asertywnym kontekscie do filmu i w konstruktywnym zagadnieniu konwencji postrzegania Kielc?
----=== CKR team ===----
widze, ze cwonglu na sile chcesz obnizyc poziom rozmowy wyzwiskami. Moze to dziwne, ale sie dostosuje. Jakbys umial czytac to w moim przed ostatnim poscie napisalem filmy, ktore sa wedlug mnie lepsze od twojego (przyp.: PFC, PJF, Zielony i budziar), to sa filmy kilkunastominutowe, jedynie te mam na dysku! No i niestety twoj, ale juz niedlugo. Jesli nie wiesz skad sciagac filmy to prosze:
adres (ftp): 153.19.35.112
user: rider
pass: freerider
Jesli nie potrafisz sie laczyc z serwerami ftp, to ci wytlumacze.
Proste ? Znajdziesz tam wszystkie filmy jakie wymienilem i wiele innych (w wiekszosci pewnie lepszych od twojego).
Jesli dalej nie potrafisz znalezc tych filmow to ci podam nawet sciezki, zebys sie nie rzucal jak rybcia potem:
Zielony&budziar - Mtb/polskie/lodz
PFC3 - mtb/polskie/poznac freeride crew/
PJF3 - mtb/polskie/poznan_junior_freeriders/
adres (ftp): 153.19.35.112
user: rider
pass: freerider
Jesli nie potrafisz sie laczyc z serwerami ftp, to ci wytlumacze.
Proste ? Znajdziesz tam wszystkie filmy jakie wymienilem i wiele innych (w wiekszosci pewnie lepszych od twojego).
Jesli dalej nie potrafisz znalezc tych filmow to ci podam nawet sciezki, zebys sie nie rzucal jak rybcia potem:
Zielony&budziar - Mtb/polskie/lodz
PFC3 - mtb/polskie/poznac freeride crew/
PJF3 - mtb/polskie/poznan_junior_freeriders/
oki jest nudny twoim zdaniem i nie mam Ci zamiaru wmawiac ani nikomu innemu ze jest inaczej ale jezli qwa ktos pisze ze sa filmy rowerowe ktore trwaja ponad 10 min i najnudniejszy z nich jest ckr2 to niech do cholery da linki a nie qwa jak w jakim czeskim filmie- wiem ale nie powiem,albo jest lepszy ale nie pamietam tytulu ani gdzie jest,i juz nie mieszajcie do tego poznania czyli PJF3 itpszczur pisze:pitu ty nie rozumiesz ze tu nie chodzi o to zeby porownywac filmy? chodzi o to jaki wasz film jest i tyle jest po prostu nudny wedlug wilu osob a do tego stwirdzenia ni trzeba ogladac ZADNEGO inngo filmu
----=== CKR team ===----
"Wojtek Gola ktory podczas ostatnich zawodow w Belchatowie dosc marnie wyszedl na tle kielcekiej ekipy" o kurczak :D wypadłem z profilu zioms, ale to moja wina, lecz każdemu się może przytrafić :> zassam filma to się wypowiem, niedługo BWC :D nowa ŚrubowoWojcichowa produkcja :] niedługoo..... :p pozdrawiam i zapraszam na moją stronkę za 3 dni :D trzy :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl