witam wszystkich dh-zonowców !!!! myślałem nad kupnem jakiejś ramki do dirtu i nie wiem jakiej byle to była 13 cali !!! ns odpada bo za duzo osob je ma !!! na stronie www.weez-bikes.pl są fajne ramki np firma IDENTITI ale nie wiem czy sie opyla bo sa troche drogie !!!!! wazne zeby ramka byla mocna !!!! do dirtu !!! z gory dzieki !!!!
Dirt - życzymy państwu miłego lotu !!! Ride Free Ride Hard !!!
RyyS nie wiem jak ty skaczesz, ale mialbym watpliwosci czy nys skoczył to co ten chłopak..
pozdro
PS: masz racje z tym szukaniem, ale on sie pyta o ramki z www.weez-bikes.pl
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
johny GT - czy ja sie wypowiadam na temat jego skakania? raczej nie... ale tam sa glownie ramki, ktore naprawde ciezko spotkac w pl wiec moze lepiej poszukac po forach amerykanskich? i tamtejsze magi... a argument "nie bo duzo osob to ma" rozwalil mnie i rotflowalem przez 5min :]
polecam, dr jekylla ma fajne geo , zajebiste haki do singla , wazy 2,5kg , mam ja od 2 miesiecy i jak narazie ok polecam do niej amorek 100-110
to jest raczej rama robiona do 4x ale dirty tez sie fajnie jezdzi
Na twoim miejscu zastanowilbym sie nad AGENT BIKES ORANGE
Satanistyczne ramy :D :D :D :P Nie wiem czy się coś dowiesz o tych ramach ponieważ pewnie nikt takiej nie ma :P Jak chcesz kupić coś nieznanego to kup i daj recenzję........