Elo! Zapowiada się niezły towar w kategorii tanich sprzętów. W bikershopie w Kraku widziałem nowa ramke BOPa '2006 z duro 2 półkowym w fazie testów. Podobno maja okroić mu bebechy ale i tak pojawi się w zbliżonej cenie. Tylko czekać i do sklepów...
no taki duro moglby byc ciekawy :) 170 pod sztywna os i zeby praca byla dostateczna i cena pewnie bedzie nie za duza :) duro standart kosztuje 400zł wiec to pewnie za 1200 by sie wyrwalo nowe :D
Witam widziałem miałem i oglądałem we własnych rączkach tą 2-półke :) no musze przyznać że dość solidnie firma Santur rozpoczyna wkraczać w strefe FR wszystko bez zastrzeżeń byle żeby była taka cena jak zapowiedzieli 1450 zł to bedzie niezła konkurencja dla RST i innych gratów firma postanowiła powiększyć swój asortymęt o amortyzatorki do niby "FreeRide`u" dość sporo pojawi sie do "Streetu" i reszta standart ale musze przyznac że ciekawie sie zapowiada zobaczymy co z tego bedzie !! pozdro.:D
http://www.dhsklep.pl/ Gadałem tam z kolesiem i powiedział ze w tym tygodniu beda w sprzedazy modele SR SUNTOUR 2006. Pytałem go ote DURO TRIPLE i powiedział ze w Polsce go nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem czy to prawda no ale mi tak powiedział!
tomek_for pisze:DURO TRIPLE bo tak sie nazywa bedzie kosztowal 390
Jak tyle bedzie kosztowal to TANIO!!! Nastepny model za grosze do katowania :D
Ja na tym jeździłem!!!!!!!!!!!!!! Chodzi lepiej niż normalne duro!!!!!! Znaczy dalej muł z niego ale mniejszy :P:P:P...... Aha i koleś mi powiedział że będzie kosztował tyle samo co stare :D:D:D:D
Ależniusem zażucił...Ja jeździłem na nim jakieś 2 miechy temu w bikershopie ale to był model bez tych santurowskich tłumików to może dla tego chodził tak jedwabiśćie...a tak na marginesie to ten model jest montowany od roku w norco hawok...
i wszystko jasne ... nie ma nowego duro ... jest rtylko nowa 2 pólka duro ktorej bym sie nie podjoł po tym jak pierdolneła mi kodona w zwyklym duro ... juz to widze ... drop z 4 m i masz ryj rozjebany xD hahahaha Pr0 :D
hehehe ja jednak jestem ciekaw tego duro i moze nawet bym go kupil i puzniej najwyzej wsadzil siostrze do rowera zeby nie jezdzila na rst :) i mogla sie polansowac :D
hehehe tak aptrze na to co dal CesasH21 :P i ten duro 2 polkowy ma miec 130 skoku <lol2> a ja myslalem nad jakimis 150 i 170 :P niezla lipa :P ten aux triple lepiej sie zapowiada i wogole duro ma nowa korone jak by sie ktos przyjzal i dolne lagi tez mam takie wrarzenie :)
hmm jak ty to tam wypatrzyles :D jak powiekrzysz to widac same pixele :D hahah jak by bylo cos nowego to bylo by przy niech NEW jak przy reszczie co nie ? :P