moj kolega chce sprzedac specializeda P3 wyjebanego 13 cali jak lustro jak jestes zainteresowany to gg 5541451 ma jeszcze wiele zajebistych czesci ( marcoch 66 i inne wyjebane czesci)
sprzedam nintendo DS korki nike obrecz sun rims gg 5541451
hmmm no nie wiem !!! jest spory wybor i a gangi , dartmoory , ns, itd. a tak apropos Johny Gt sorki ze nie wpadam ale mamy od groma nauki do matury i pozatym zalatwiam z burmistrzem gline i koparki i miejscowke na tor dirtowy itd. zobaczymy ale nawet jesli se uda to prace rusza po nowym roku !!! wracajac do ramek to dzieki wszystkim za wachlarz mozliwosci !!! tylko martwia mnie te kreski przy gwaracnji ?? moze gwaranca mija bo z ameryki ale inne ramy maja wiec nie wiem czemu !!!!
Dirt - życzymy państwu miłego lotu !!! Ride Free Ride Hard !!!
GRAFENWALDER- moj kolega chce sprzedac specializeda P3 wyjebanego 13 cali jak lustro jak jestes zainteresowany to gg 5541451 ma jeszcze wiele zajebistych czesci ( marcoch 66 i inne wyjebane czesci taki sprzecik? http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=528862
Prezes1990 Co się odzywasz!!?? Jak mówisz to zamknij gębe bo śmierdzi :P On chce kupi porządną ramkę a nie DARTMOORA!! A i ty pewnie nigdy dirta nie leciałeś więc co się odzywasz...
E !!!!! .... :P Xxsin Nie bulwersuj się tak, gość poprostu uważa, że Dartmoor to zajebista rama....
To, że się nie zna na sprzęcie..nie oznacza, że nie lata dertów
kurna no i teraz kurde juz nie wiem co wybrac !!!! AGENT BIKES ORANGE czy INDENTITI 666X tylko ze ona jest pod supotr BMX mimo ze ramka kosztuje 1500 zł to suport , korby itd. bmx-owe od **** kosztuje!!!
Dirt - życzymy państwu miłego lotu !!! Ride Free Ride Hard !!!