Pierwszy raz.
U mnie to bylo tak, ze mialem skladaczka i ktos musial trzymac za siodelko- jak nikt nie trzymal to dzwon... No i sie w koncu nauczylem, ale rownowage trzymalem tylko jak jechalem relatywnie szybko. No to sie rozpedzam jade patrze zadowolony przed siebie a tu po lewej idzie staruszek a po prawej cegla. Zglupialem... i wpierdolilem sie w cegle- blizna na 2cm nad okiem i 3 male blzny na brodzie. Cud ze mam zeby :D
hehe super temat :]
ja nie zapomnie mojego pierwszego rumaka :D dopiero teraz sie skaplem ze on byl mega wyjebany bo prawdzwie murzynski :D dostalem go od wujka i byl on identyczny jak te w gta sa tylko oczywscie mniejszy i niebieski :> mial zajebiste dluuugie i waskie siodlo - charakterystyczne dla nygasowych fur :D szukalem go ostatnio w garazu ale nie moglem znalesc bo bym posmigal :>
A co do nauki to ja tez jezdzilem z kijem <lol> a zalapalem w momencie jak mijali mnie rowiesnicy jezdzacy juz na 2 kolkach a mnie tata akurat puscil sie sie wyjebalem w zywoplot :/ zaczalem ryczec podnislem rowerek i dogonilem ich sam :D
ja nie zapomnie mojego pierwszego rumaka :D dopiero teraz sie skaplem ze on byl mega wyjebany bo prawdzwie murzynski :D dostalem go od wujka i byl on identyczny jak te w gta sa tylko oczywscie mniejszy i niebieski :> mial zajebiste dluuugie i waskie siodlo - charakterystyczne dla nygasowych fur :D szukalem go ostatnio w garazu ale nie moglem znalesc bo bym posmigal :>
A co do nauki to ja tez jezdzilem z kijem <lol> a zalapalem w momencie jak mijali mnie rowiesnicy jezdzacy juz na 2 kolkach a mnie tata akurat puscil sie sie wyjebalem w zywoplot :/ zaczalem ryczec podnislem rowerek i dogonilem ich sam :D
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
ja to pamiętam rodziece kupili mi BMX Rometa i kazali mi sie przejechac nim i zobaczyc czy mi pasuje. ja wsiadlem rozpedzilem sie, lookam a tu nie ma chamulców ;/ i przyrąbałem w brame przy sklepie.. potem sie dowiedzialem ze trzeba było zakręcic korbami do tyłu zeby zachamowac :)
pozdro
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Ja jezdziłem na małym bmx :D a nauczył mnie tatus :D najpierw były kołka ;] , potem rower na patyku... wpewnym momencie tata mnie puscił pojechałem chwile i jedłem głowa w beton a kierownica zrobiła 180 :D wstałem wkur*** i pojechałem prosto! ale wtedu czułem sie fajny ^^
Ps. jak bede miał czas to zauzce fotke jak byłem mały i siedziałem na moim 1 biku <cfaniak> :D:D
Ps. jak bede miał czas to zauzce fotke jak byłem mały i siedziałem na moim 1 biku <cfaniak> :D:D
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
-
- Kontakt:
heh fajne byly tez pierwsze triki :D
ja w swoim arsenale mialem miedzy innymi :
-jazda na stojaco :D
-cos jakbym zaczynal wheelie tylko tak ze od razu zeskakiwalem :D (napewno znacie :> )
-wiiiiraze :D oczywiscie z uzyciem kontry :]
-no i zeskakiwane z roweru :D
pamietam tez ze kiedys jak mialem pierwsze tygodnie jezdzenia to tak sie zakochalem ze jak zlapalem snake to nie mowilem tacie bo balem sie mi mi wezmie rowerek i jezdzilem tydzien na flaku :D
ja w swoim arsenale mialem miedzy innymi :
-jazda na stojaco :D
-cos jakbym zaczynal wheelie tylko tak ze od razu zeskakiwalem :D (napewno znacie :> )
-wiiiiraze :D oczywiscie z uzyciem kontry :]
-no i zeskakiwane z roweru :D
pamietam tez ze kiedys jak mialem pierwsze tygodnie jezdzenia to tak sie zakochalem ze jak zlapalem snake to nie mowilem tacie bo balem sie mi mi wezmie rowerek i jezdzilem tydzien na flaku :D
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach