hehe jesli sie nie nadaje do dirtu , to TYMBARDZIEJ do dh i fr a wogule to do dh nadaje sie monstery i takie rozne:) wiec nie przesadzaj z tym dh, jesli dh nazywasz jazde z tego waszego klimczoka na sztywnych kellysa'ch to bardzo mi przykro:)
nie , nie jezdze na kellysach z klimczoka wyobraz sobie i mnie nie wku/wiaj bo zadalem proste pytanie wiec oczekuje prostej odpowiedzi, bo mam juz serdecznie dosc komentrazy "wilekich specjalistow" od dh . prostre pytanie prosta opdowiedz.
Mowie tutaj o lekkim Dh i fr a tak pozatym to dziwie sie czemu my jeszcze zyjemy. W piatek jedziemy na Skrzyczne najwieksza gore w beskidach to dopiero bedzie dh.
odpowiedzialem prosto ze judy sie nie nadaje do dirtu a ty mi napisales ze kolega jezdzi w dh hehe to ja napisalem ze do dh tez sie nei nadaje i tyle;) chcesz cos do 1000zl? cos do dirtu? cos do fr? i do lekkich zjazdow? kup dj'a III za 850zl i masz zglowy;)
Robimy tak jak wielcy mistrzowie mowia najpier jezdzi na syfie z hard corowych gor dopiero pozniej przezuc sie na prawdzwy sprzet w tedy twoja technika bedzie leprz niz tych co zawse jezdzili na dobrych furach i nieprzezywali sytuacji krytycznych
ku*wa , nie powinno was raczej obchodzic do czego bede go uzywal chocbym mial go sobie do dlugopisu wmontowac. pytam o cos co w cenie 800 zeta bedzie najlpesze do lekkiego dh.