Wro-71 bedzie nowy skatepark...
tylko jak na mtb bedzie przypadal jakis jeden dzien to watpie czy bedzie to wszystkim pasowalo :/ Jest praca, szkola itepe itede i nie zawsze mozna znalezc czas :/ Jak dla mnie wtorek jest takim dniem. Z reszta ten skate park bedzie duuuzo wiekszy niz ten na wolnosci- moze sie powmiescic wiecej ludzi i pewnie platny- zniknie banda dzieciakow :)
Kłóćcie się, jedźijcie po hofku, przezywajcie się... Ludzie zrozumcie. To nie zależy od waszych kłótni. Jak ustalą tak będzie. Jeździcie po hofie jakby nie wiem to on wam zakazywał jazdy. On też jeździ przecież na 24" kołach i też chciałby tam pojeździć. On tylko przedstawia fakty o których wie i tyle.
peace
peace
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
haha,mi nie chodzi o jakies nakazy zakazy itp, bedzie jak bedzie, chodzi poprostu o to ze jak wpuszcza mtb to przyjedzie ci jakis pedal na fullu, na trialowce czy jak to sie tam pisze i bedzie ci robil kurwa podskoki na funbox zalegajac i blokujac miejsce kilku kolejnym osobom , chodzi rowniez o to ze przeszkody nie byly projektowane pod kola 26 24.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
nie tylko kolesie na fullach i takich tam blokuja...wiele razy deskorolkarze przesiaduja na funboxie,to samo tyczy sie ludzi na bmx. jezdze czasem na wolnosci, jak ktos chce zrobic cos w miejscu gdzie stoje to sie przesowam a potem ja jade i tyle, nie widze tu problemu, po za tym nie kazdy jezdzi jak Ty hofek... ale co do projektowania pod kola 26 i 24 to akurat nie ma co gadac bo sprawa jest oczywista niestety:/
panie ,ale ja mowilem o fullach z marketu,przeciez na powazniejszym sprzecie to ludzie skacza a nie toruja,nie mam nic do nich,zazwyczaj wjada na quater pojada na funbox jak jest wolny .wykonaja "ewolucje powietrzna" pojada i lus,wazne zeby wyjebac te muly ktore 7 miesiac cwicza rollbacka albo robia manuala po skateparku jakby za barierka sie nie dalo.
co do mojej jazdy to nie wiem o co Ci biega,jezdze bo lubie i zawsze mam rogala na ryju,jestem mily i zawsze pomagam bo taki skrzate ze mnie
co do mojej jazdy to nie wiem o co Ci biega,jezdze bo lubie i zawsze mam rogala na ryju,jestem mily i zawsze pomagam bo taki skrzate ze mnie
TwoFourPlayer
Specjalnie sie tu rejestrowales zeby pojechac mtb czy jak? bo to twoj jedyny post.buzka pisze:skatepark bedzie owarty jak juz cos tylko dla bmx, rolki, deskorolki przynajmniej bedzie mniej pedalow na mtb co robi rolbaki od quatera do quatera i manuala po polce od funboxu p.s pozdro dla komandosa hofmena
Ja czekam na otwarcie tego skateparku i wtedy sie wszystko okaze, teraz nie ma co biadolic
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=48702
hofmen pisze:MTB Wypierd.alac nie bedzie wstepu dla 26 " i 24" amortyzatorow przezutek ***** pedalskich przednich hamulcow cieci na fullach desek tez nie bedzie , wstep 5zl, i bez ochronek nie wejdziesz. Dobrze ze mtb nie wpyszczaja, bo poco niby , rollbacki mozna sobie z gorki cwiczyc. pfff
hahaha krociutko... <lol>
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
No wiadomo, przyjechalbym tam i caly czas fakie napierdalal, w koncu nic innego nie potrafie co jest tez udokumentowane w stopce tego postabuzka pisze:micz sluchaj nie ma co biadolic czy mtb bedzie wpuszczane. bo i tak was napewno nie beda wpuszczac i jakis tam trialowcow. bmx, rolki, deskorolki onllyy i co nawet bus tam wjechal i robil fajki tak jak na skateparku we wroclawiu
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=48702
hahaha dobra, u mnie mam w dupie czy ktos mnie na skatepark wpuszcza czy nie, wjezdzam i robie sobie manuala bo mi sie tak podoba, tak samo ten skatepark moj jak i tych co probuja mnie z niego wygonic. Dodam jeszcze cos w temacie "jakis pedal na fullu" wiecej zrobie na swoim czolgu niz niejeden z tych zaudanych bmx-owcow co tu sie tak pieniąbuzka pisze:micz sluchaj nie ma co biadolic czy mtb bedzie wpuszczane. bo i tak was napewno nie beda wpuszczac i jakis tam trialowcow. bmx, rolki, deskorolki onllyy i co nawet bus tam wjechal i robil fajki tak jak na skateparku we wroclawiu
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl