J.E.B.A.N.E DRESY...
J.E.B.A.N.E DRESY...
A BYŁO TO TAK
Zbudowalismy sobie NS taki nie długi ale bardzo fajny juz pewnie wiecie co sie stało... a ci którzy sie jeszcze nie domyslaja to rozjebl.. nam tego NS
i mówie wam trzeba coś z nimi zrobic bo nic nie mozna zbudowac bo zaraz to rozwalą... a mianowicie trzeba coś wymyslic zeby dali spokuj chopa i takim własnie NS... piszcie co wy robicie w takich sytuacjach robicie jak wam cos rozwalą...
tylko prosze mnie nie jechac OK!!
z góry dzięki za odpowiedzi...
i mówie wam trzeba coś z nimi zrobic bo nic nie mozna zbudowac bo zaraz to rozwalą... a mianowicie trzeba coś wymyslic zeby dali spokuj chopa i takim własnie NS... piszcie co wy robicie w takich sytuacjach robicie jak wam cos rozwalą...
tylko prosze mnie nie jechac OK!!
z góry dzięki za odpowiedzi...
Co prawda nie śmigam na hopach i na NS ale chyba byś siewqurfiał jak ci ropierd... twoją pracę co??
A że akurat u nas są "brudasy, punki" czy jak tam zwał tak zwał, ale napewno nie puściłbyś im tego płazem. Potrafią nawet rozpierd**** hope usypaną z samego piasku. Im to mózgotrzep chyba potrzebny bo nie wiem co innego. Rozumiem że belki z chopek chcą na ognicho, ale żeby rozpierd... hopki z SAMEGO piasku to już przesada!!!!!
dlaczego tak sądzisz??
Co prawda nie śmigam na hopach i na NS ale chyba byś siewqurfiał jak ci ropierd... twoją pracę co??
A że akurat u nas są "brudasy, punki" czy jak tam zwał tak zwał, ale napewno nie puściłbyś im tego płazem. Potrafią nawet rozpierd**** hope usypaną z samego piasku. Im to mózgotrzep chyba potrzebny bo nie wiem co innego. Rozumiem że belki z chopek chcą na ognicho, ale żeby rozpierd... hopki z SAMEGO piasku to już przesada!!!!!
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
-
- Kontakt:
co my z tym robimy? stawiamy 2gi ns i nam go tez rozwalaja ot co robimy :/ ale u nas nie dresy tylko menele rozwalaja bo obok sa dzialki a oni zawsze dzialki pladruja i sobie opal odłupują gdzie się da. wogóle w mieście dziobaka można rypnąć jadąc po chodniku bo mało która kratka ściekowa jest na miejscu
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
Nic nie zrobisz!
Jeżeli z nimi pogadasz, dasz im na browara, powiesz że nie ma po co rozwalać, wytłumaczysz im to: Albo bedzie ok. albo dostaniesz w piizde.
Tak już jest i tak będzie, na świecie są debile, cpuny itp.
My na szczęscie mamy wszystko w lesie, NIC NIE JEST w jakiś ala parkach, opuszczonych terenach itp. Zdażało się ze ktoś rozjebał nam hopy, ale to raczej GNOJE co przyjechali na makrokeszu i zaczeli sie zabawiać, ale szkoda że niegdy ich na tym nie złapaliśmy NIE PATRZAŁ bym ile ma lat!!! Bym mu wpierdolił i przebił koła!
Na nasze traski nie jest łatwo trafić. Chyba że ktoś zaprowadzi tam dresa itp.
MILICJA Ci nie pomoże! Jedyne co to ich spiszą, a was wysmieją! Takie sa skurwiele. ALBO z nimi to załatwisz tzn. DOGADASZ SIĘ z nimi (jeżeli wiesz kto to). Albo im trzeba wpierdolić,ale wątpie w to że DACIE RADE. Taka jest prawda. To sa ćpuny, dresy, skiny itp zwyrodniałe skurwiele.
Wiem jak to jest. Tyle pracy i ***, na darmo. POZDRO!
Jeżeli z nimi pogadasz, dasz im na browara, powiesz że nie ma po co rozwalać, wytłumaczysz im to: Albo bedzie ok. albo dostaniesz w piizde.
Tak już jest i tak będzie, na świecie są debile, cpuny itp.
My na szczęscie mamy wszystko w lesie, NIC NIE JEST w jakiś ala parkach, opuszczonych terenach itp. Zdażało się ze ktoś rozjebał nam hopy, ale to raczej GNOJE co przyjechali na makrokeszu i zaczeli sie zabawiać, ale szkoda że niegdy ich na tym nie złapaliśmy NIE PATRZAŁ bym ile ma lat!!! Bym mu wpierdolił i przebił koła!
Na nasze traski nie jest łatwo trafić. Chyba że ktoś zaprowadzi tam dresa itp.
MILICJA Ci nie pomoże! Jedyne co to ich spiszą, a was wysmieją! Takie sa skurwiele. ALBO z nimi to załatwisz tzn. DOGADASZ SIĘ z nimi (jeżeli wiesz kto to). Albo im trzeba wpierdolić,ale wątpie w to że DACIE RADE. Taka jest prawda. To sa ćpuny, dresy, skiny itp zwyrodniałe skurwiele.
Wiem jak to jest. Tyle pracy i ***, na darmo. POZDRO!
-
- moderator
- Kontakt:
Zychu-wawa:
nie cpam i nie cpalem, nie pije gdzies pod sklepami czy w bramach tylko okazjonalnie na imprezach na ktore dosc rzadko uczeszczam,
ubieram sie lepiej niz Ty czy wiele innych osob,
gdybys mnie zobaczyl to nigdy bys nie powiedzial "punk" a jednak...
myje sie 2x dziennie...czasem nawet 4 jesli jest lato(i goraco) wiec brudasem tez nie jestem...przypuszczam ze jestem bardziej czysty niz Ty...
z menelami sie nie szlajam,
a ludzie ktorzy cpaja i chleja ile wlezie...a pozniej mowia ze sa "punkami" to gowno a nie punk...i takich nie toleruje
wiec nie myl pojec...to ze ktos mowi o sobie "punk" wcale nie oznacza ze nim jest...
takze jak chcesz poublizac im...to mow o nich menele a nie punki...
nie cpam i nie cpalem, nie pije gdzies pod sklepami czy w bramach tylko okazjonalnie na imprezach na ktore dosc rzadko uczeszczam,
ubieram sie lepiej niz Ty czy wiele innych osob,
gdybys mnie zobaczyl to nigdy bys nie powiedzial "punk" a jednak...
myje sie 2x dziennie...czasem nawet 4 jesli jest lato(i goraco) wiec brudasem tez nie jestem...przypuszczam ze jestem bardziej czysty niz Ty...
z menelami sie nie szlajam,
a ludzie ktorzy cpaja i chleja ile wlezie...a pozniej mowia ze sa "punkami" to gowno a nie punk...i takich nie toleruje
wiec nie myl pojec...to ze ktos mowi o sobie "punk" wcale nie oznacza ze nim jest...
takze jak chcesz poublizac im...to mow o nich menele a nie punki...
-
- Kontakt:
Przestalismy budowac, bo tez zniszczyli wszystko, lacznie z cala trasa fr zbudowana za zgoda lesniczego i pod jego opieka ( tata naszego kolegi ) .
Sprawcy pozostali anonimowi.
Miejscowka to totalne zadupie , daleko od ludzi, a jednak sie znalezli tacy co ja rozjebali.
Pojebana polska mentalnosc. Nic tu dlugo nie postoi.
Sprawcy pozostali anonimowi.
Miejscowka to totalne zadupie , daleko od ludzi, a jednak sie znalezli tacy co ja rozjebali.
Pojebana polska mentalnosc. Nic tu dlugo nie postoi.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
rozumiem twoja zlosc ,,, nam tez robili , totalny parow ... dol otoczony drzewami krzakami zadupie kilka km od centrum w lesie ... pewni na 100% ze bedzie nie do znalezienia .. no ale najpierw jakims cudem dzieciarnia , ludzie z psami z ciekawosci po drabinkach spacerki ... i na koncu typy ktore pokradly drewno na opal zima :(