jak ulepszyć suntoura xc pro dt-r

gUtEk
Kontakt:

jak ulepszyć suntoura xc pro dt-r

Post autor: gUtEk »

witam.

jestem nieszczesliwym posiadaczem suntoura dt-r. nieszczesliwym dlatego ze jest on do niczego. chodzi gorzej, bardziej przymulasto (można powiedziec ze wogule nie chdodzi) niz nie jeden amor i gorzej od suntoura duro i wogule.
i teraz pytanie skierowane do Was, bardzo mi zalezy zeby ktos mi udzielił rady. co mam zrobić zeby go ulepszyc zeby chodził minimalnie, ale zeby chodził bo on wogule nie działa :/ prosze was o ścisła i natemat odpowiedź !

http://www.rowery.wroc.pl/oferta.php?mo ... 7435516aae
to jest link do tego "amora"
zmiany sie opłacają
pan_saper71
Kontakt:

Post autor: pan_saper71 »

ty ziom bez urazy ale ten amor kosztuje 1000zł..dales za niego tyle...??to bylby nejwiekszy lol na swiecie...a tak masz 2 sposoby...oddaj go na gwarancji do reklamacji z zadaniem zwrotu gotowki...albo zrobisz tak...odkrecisz srubki na dole goleni dolnych...wyjmniesz gorne golenie..wyczyscisz dokladnie dolne golenie od zewnatrz...kupisz smar finish line do amorow albo jakie sinny do amorow...polecam rowniez olej wazelinowy...nasmaruj golenie dolne od srodka tym smarem......potem musisz odkrecic koreczki od amora te na koronie...wyczysc wszystko dokladnie w srodku...nasmaroj...skrec i smogaj dalej...ale temu amorowi nie wroze zadobrej pzryszlosci...

p.s sorki za bledy i literowki ale pisze to troszke wstwiony..
peace
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
gUtEk
Kontakt:

Post autor: gUtEk »

dzienki. nie kupiłem go bo głupi nie jestem :P ale miałem go w rowerze odrazu. na gwarancji nie jest a wiec go nie oddam. dzienki za rade i prosze o więcej !!!!!!!!!!!!
zmiany sie opłacają
maNS1
Kontakt:

Post autor: maNS1 »

nie, niekupił go nowego mial go w swoim specu ktorego kupił :)
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

PO KAŻDEJ JEZDZIE TRZEBA CZYŚCIĆ GOLENIE!!!!!!!!!!!!! To jest szczera prawda!!! Wiem bo mam Duro:/
maciek987
Kontakt:

Post autor: maciek987 »

odddaj na gwarancje i kup sobie duro lub coś używanego za 1000 zl
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

maciek987Przecież napisał, że nie ma gwarancji!! :]
poldeck
Kontakt:

Post autor: poldeck »

Pisze tam na tej stronie, że system to powietrze/olej. Nie żeby coś ale może jest za twardo napompowany?
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
ODPOWIEDZ