Hmm Co sadzisz...
spoko, ale to miało podkreślić brak szacunku ;)GÓRNIK master pisze:tassadar-uje się nie kreskuje :P
widzisz, sam pisałem że super bikerem nie jestem, nie pozuje, bo nie mówie że jestem jakiś dobry, a tak się składa że mam rower do enduro, nie jeżdże w streecie, wystarczy że umiem bunny hopa, 180, jeździć do tyłu i na gumie, ale jakoś mnie to nie kręci, o czym już pisałem, czy nie można na rowerze się nomalnie przejechać albo trochę postać i pogadać? ty tego nie zrozumiesz bo jesteś zbyt ograniczony
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Huh mam kolege ktory kupil sobie rower za 3,5 tys i wpakowal jeszcze do niego conajmniej 500 zyla ma juz go od pol roku i nic tylko stoi i sie przyglada jak cos robimy a sam zadko cos prubuje :/
A tak wogule musze sie pochwalic ze dzis wykrecilem bunny hoop no footer :) i bunny hoop one touch :) narazie male ale beda wieksze :)
A tak wogule musze sie pochwalic ze dzis wykrecilem bunny hoop no footer :) i bunny hoop one touch :) narazie male ale beda wieksze :)