Tani sklep
Tani sklep
Wpadlem na pomysl (troche dziwny, ale zawsze mozna sie z kims podzielic). Mianowicie, skoro w unii rozne czesci rowerowe sa tansze, to mozna zrobic w polsce sklep internetowy, dzialakacy na zasadzie wlasnego importu. Trzeba tylko znalezc jakis fajny sklep (najlepiej w niemczech) aby mozna negocjowac ceny. Powie sie, ze czesto bedzie sie kupowac sprzet i zalatwic ~ 10% upustu. W polsce sprzedawac te czesci taniej niz dystrybutor. Z mojego punktu widzenia nie osiagalne, ale jakby ktos mial kontakty...
transport to najlepiej wlasnym samochodem i te 10% pokrywa koszty.
P.S. wiem ,ze pomysl moze nie wypalic, ale powiedzcie chociaz czemu?
transport to najlepiej wlasnym samochodem i te 10% pokrywa koszty.
P.S. wiem ,ze pomysl moze nie wypalic, ale powiedzcie chociaz czemu?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dystrybutor cie zniszczczy czlowieku... pomysl troche...
Masz sobie czesci, sciagasz je ze stanow zalozmy i masz 40% z jego ceny w kieszen , na dom , auto, panienki... slowem nic nie robisz a mamona plynie. Wszyscy MUSZA kupowac od ciebie bo nikt inny tego nie sprowadza...
I nagle jakis szczeniak wpierdala ci sie z biznes , jezdzac sobie autkiem do niemiec i ssajac twoje czesci i sprzedajac je taniej niz ty... wszystkie dzieciaki leca do niego zamiast do ciebie, wiec co robisz?
Zniszczy cie skarbowka chociazby, albo sam dystrybutor... eh
Masz sobie czesci, sciagasz je ze stanow zalozmy i masz 40% z jego ceny w kieszen , na dom , auto, panienki... slowem nic nie robisz a mamona plynie. Wszyscy MUSZA kupowac od ciebie bo nikt inny tego nie sprowadza...
I nagle jakis szczeniak wpierdala ci sie z biznes , jezdzac sobie autkiem do niemiec i ssajac twoje czesci i sprzedajac je taniej niz ty... wszystkie dzieciaki leca do niego zamiast do ciebie, wiec co robisz?
Zniszczy cie skarbowka chociazby, albo sam dystrybutor... eh
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: