Co na bolące stawy u palców u rąk??!!

bloszek
Kontakt:

Co na bolące stawy u palców u rąk??!!

Post autor: bloszek »

witam,
ostatnio od jazdy a nie jeżdżę ostro:) bolą mie palce(stawy) i to bardzo cholernie.
moje hample to Shimano XT 2003 więc nie powinno się tak dziać.
Co polecacie bo aż nie mogę jeździć :/

Pozdrawiam
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Może ręce muszą się przyzwyczaić do takiego wysiłku, albo masz niewygodnie klamki ustawione. Co jak co, ale mnie nawet po Szczyrku niebardzo bolały. Do kilku minut po zjeżdzie :D
http://dhcyc.pinkbike.com
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

samo przejdzie po jakims czasie, ja jak nie jezdzilem na rowerze przez poltora miesiaca w ogole i potem zaczalem ostrzej jezdzic to przy jakis zjechaniu z kraweznika czy czegos tam stawy w rece mnie bolaly tak ze ledwo kiere moglem utrzymac, to robilem se przerwe na rower na jeden dzien co dwa dni i po tygodniu juz bylo normalnie
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

mnie stawy palcow u rak bolaly jak mialem hamulce ustawione ze lapaly od razu po nacisnieciu .... jak mialem ustawione inaczej to nie bolaly. mysle ze wazne jest ustawienie klamek oraz tego jak dzialaja
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Ja bym ci polecił jakieś ciepłe rękawiczki bo bardzo łatwo można przemrozić stawy palców mimo tego, ze nie mamy jeszcze mrozów. To jest proste stawy odczuwają zmiany temperatury. Jeżeli jeździsz sobie w lato w rękawiczkach z długimi palcami gd mamy 25 stopni a tu nagle 10 stopni palce nie zdążyły sie przyzwyczaić.Skombinuj jakieś ciepłe rekawiczki a stawy posmaruj jakąś maścią!
team www.CYKLOTUR.com
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

ja wczesniej gralem w kosza i mam troche palce rozjebane :/ ostatnio jak bylem w zakopcu to po zjezdzie tesh mnie kostki palcow jak cholera napierdalaly :/
ODPOWIEDZ