hejk wszystkim. mam pika i ood regulacji kompresjii mam http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=410103 takie pokretlo, ni emam manetki do niego a chche moc uzywac tej regulacji. problenm w tym ze nie moge nim ruszac;/ tzn moge, ale ono ma w srodku taka jakby sprezynke bo powraca. jakies patenty nie wchodza w gre, chce sie po prostu dowiedziec czy mozna to regulowac recznie na koronie. dzieki za wszystkie odpowedzi narqa
ale ja nieche robic zadnych patetnow. chche sie dowedziecc vzy moze w srodku mozan jakos to przestawic zeby recznie to zmienac. bo w tym pokretle jest jakby taka sprezyna ktora powraca linke jak sie blokade zwolni.
bno walsnie tez mam takie przeczucie;/. ale moze jest tez tak ze jak jest wetrsja bez manetki to nie mozna miec manetki, a jak jest wersja z manetka to mozna miec manetke ale jak sie odwizdi to mozna zdjaqc i blokowac na koronie
Kondzik poczytaj co piszesz niechcesz robic zadnych patentow ale pytasz czy mzona zrobic patent :P Albo wykombinujesz cos z linka albo sie nie da i tyle.