J.E.B.A.N.E DRESY...

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja lubie imprezy, dziewczyny i kocham techno i eurodance w odpowiednich dawkach , w odpowiednim klimacie i oczywiscie odpowiednie kawalki, mozecie mnie cmoknoc :*

Odpierdolta sie od subkultur/muzyki innej niz wasza ulubiona. Wiecej tolerancji , tymbardziej , ze wiekszosc waszych kretynskich haselek opiera sie o stereotypy, ktorych czasami nawet nie rozumiecie, a jak to mowi MLEKO nie kazdy burek to ta sama psina...

Wielu z was by sie zdziwilo jakby w roli rozpierdalaczy zamiast dresow spotkali... grzybiarzy ( autentyk )

Wlasnie jestem po rozmowie z rodzicami na temat mojej przyszlosci, qrwa gdyby nie oni i moja ukochana to bez wachania pierdolnalbym sobie w leb, bo jak mam zyc w takim spoleczenstwie jakie wyrosnie np z tego forum i wielu innych, to mi sie zyc odechciewa. Co bedzie jak kiedys o przyszlosci np mojej firmy zadecyduje jakis kretyn ktorego 20lat temu poznalem na gg i zgladzilem...

Na szczescie sa jest tez duzo normalnych ludzi, sa nawet perelki :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

problem właśnie w tym że ogulny wizerunek subkultury niszczy jednostka...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

ostatnio zamiast dresow spotkalem 12 letnich chlopcow
marcinm
Kontakt:

Post autor: marcinm »

niewplywowi jacys jestescie. odpowiednio duzo powazania ze strony spolecznosci miejskiej/wiejskiej i nikt trailow nie ruszy.....
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

I przyjdzie przypadkowa gromadka 12 latkow piromaniakow z butelka benzyny i zapalniczka, to zobaczysz gdzie se mozesz wsadzic swoje wplywy...

Wtedy szukaj wplywow u ludzi ktorzy lubia odbudowywac ;asd
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
dziubekk
Kontakt:

Post autor: dziubekk »

masz raacje zuk albo chopy albo ns w lesie dobrze ukryty
Zietek
Kontakt:

Post autor: Zietek »

u nas w bielsku to problemow z dresami nie mamy... raczej z "normalnymi" ludzmi :( zawsze wzywaja policje jak sie zbieramy pojezdzic w lasku... Qrwysyny... jak budowali chłopaki NS to ktos wezwał policje i wpadli z piła spalinowa pocieli i na pake :/ a co do waszych problemow to szczerze współczuje!!!!!!!!!!!!!! dokopcie im !!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=55183
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
Cypiss
Kontakt:

Post autor: Cypiss »

Spoko rafał to na szczęscie nie tego rozdupcyli....
mieliśmy swoje w czółowie... juz był nawet fajny... a miał byc przdłurzany a tu co LIPA !!!!!!!!!!!
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

tey nie oceniajcie ludzi potym do jakiej sub kultury itp.naleza, jak sie czyta wasze wypowiedzi to sie odechcewa przegladac forum (nie wszystkich wypowiedzi) no ale sami widzicie... dresy to a brudasy-cpuny.... ile macie lat, zachowujecie sie jak dzieci... to ze ktos gdzies cos zrobil to nie oznacza ze wszyscy podobnie ubrani w polsce sa tacy sami....!!!!!!

bylo trzeba isc do "ludzi w czerni" pogadac i wytlumaczyc a nie sie burzyc i im jechac... jeszc ze tu gdzie niemaja mozliwosci konfrontacji!

sora jezeli kogos obrazilem. sorra

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

Ale wałek :/
poszedłem dzisiaj z kumplem poszukac nowego miejsca na zbudowanie hopy w lesie i przy okazji poszlismy zobaczyc jak z tym naszym NS'em :/ FOTO w poprzednim poście ^^^^
patrzymy ,a tam ok 35% Ns'a rozwalonego ;(
rozwalali to co sie dalo rozwalic :( reszty nie dali rady (dobrze sie trzymało).
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
ODPOWIEDZ