mammoth 48 czy dabel truck 36??
mammoth 48 czy dabel truck 36??
chce zlozyc kolo na 24' ale nie wiem na jakich obreczach.. co z tych dwuch bedzie mocniejsze?? co radzicie??
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
BFR- Big Fat Romek
-
- Kontakt:
a jaką bierzesz piastę pod 48 i tarcze??bo widziałem tylko jedną za 250zł na wezz bikes które podobno nie istnieje..;/ i bierz mamotha jest na 48 szprych pewnie wytrzymalszy niż dt, może ci sie złamie, ale nie wygnie:D:D:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
jeśli nie powstał topic w stylu:
-DT porażka
- DT nie kupujcie tego gówna
w którym jakiś 13nastolatek się chwali że rozdubczył w tydzień, to można uznać że nikt :D
Jeśli ktoś z forumowiczów by rozwalił tą obręcz to na pewno by napisał, ludzie tutaj piszą głupsze rzeczy czasami, heh
A co do tych dwóch obręczy:
To mamotha parę użytkowników forum bikeaction wgniotło, ogólnie narzekają że miękkie
Najlepiej niech erenes się wypowie na temat tych dwóch obręczy :D
-DT porażka
- DT nie kupujcie tego gówna
w którym jakiś 13nastolatek się chwali że rozdubczył w tydzień, to można uznać że nikt :D
Jeśli ktoś z forumowiczów by rozwalił tą obręcz to na pewno by napisał, ludzie tutaj piszą głupsze rzeczy czasami, heh
A co do tych dwóch obręczy:
To mamotha parę użytkowników forum bikeaction wgniotło, ogólnie narzekają że miękkie
Najlepiej niech erenes się wypowie na temat tych dwóch obręczy :D
dobra- miałem mamuty na 48 i doubletrackin na 36. Ja strasznie katuje koła i potrafie kazde łacznie z doubletrackiem czy supra mt zamienic w jajo nie mieszczace sie w ramie dosc szybko i skutecznie. Nawet jak podciagam po godzinie potrafi byc luzne :/
opinia:
ciezsze ale mocniejsze bedzie dobrze zaplecione Doubletrack36, ale tylko jak nie przekreci sie ani jednego nypla.
Bfr na 48 - można mocniej szprychy napinac, bo jest ich wiecej, lżejsze, dla mnie idealne na przód. :) Z tyłu też miałem. ale faktycznie sama obrecz mniejsza, lżejsza. Jest węższa niz stare mamutny na 26".
nie ma co porównywac jakies 550 i 800gr przy 24" na oko :)
ja mam bfr na przodzie na 48, a na tyle akurat vuelte, ale chce miec 2x 36 doubletracki - wedug prosów ciezkie, ale mocne :!!!
opinia:
ciezsze ale mocniejsze bedzie dobrze zaplecione Doubletrack36, ale tylko jak nie przekreci sie ani jednego nypla.
Bfr na 48 - można mocniej szprychy napinac, bo jest ich wiecej, lżejsze, dla mnie idealne na przód. :) Z tyłu też miałem. ale faktycznie sama obrecz mniejsza, lżejsza. Jest węższa niz stare mamutny na 26".
nie ma co porównywac jakies 550 i 800gr przy 24" na oko :)
ja mam bfr na przodzie na 48, a na tyle akurat vuelte, ale chce miec 2x 36 doubletracki - wedug prosów ciezkie, ale mocne :!!!
dupa.