<<Hehe niezły myk;);)>>
-
- Kontakt:
<<Hehe niezły myk;);)>>
SIemka mam pytanko- słyszał ktoś albo czy umie któs coś takieego:
-stoisz w miejscu, koło pod kontem 90' do ramy
-kładziesz nogi na kole, zpuszczasz wszystkie hamulce
-trzymając kierownice jedną ręką obracasz nogami koło aby utrzymać równowage i stać w miejscu.
Pytam się ponieważ zobaczyłem to u kumpla, i podobno sam na to wpadł, ale ciekaw jestem czy ktoś jeszcze niezależnie też na to wpadl:D:D:D
-stoisz w miejscu, koło pod kontem 90' do ramy
-kładziesz nogi na kole, zpuszczasz wszystkie hamulce
-trzymając kierownice jedną ręką obracasz nogami koło aby utrzymać równowage i stać w miejscu.
Pytam się ponieważ zobaczyłem to u kumpla, i podobno sam na to wpadł, ale ciekaw jestem czy ktoś jeszcze niezależnie też na to wpadl:D:D:D
-
- Kontakt:
nic prostrzego kiedys mi sie nudziło i prubowałem ile tak robiąc obrręce sie w kółko i bodajze 4-5 razy bo więcej juz mi sie nie chciało a z 2 pólą jeszce tak nie robiłem
teraz ja sie pytam czy ktos tak umie: obracasz nogami przednie koło jadąc tylko na nim a robisz to w ten sporób, że jakgdyby idzesz po oponie było to w jakims filmie najjprawdopodobniej NWD 3
teraz ja sie pytam czy ktos tak umie: obracasz nogami przednie koło jadąc tylko na nim a robisz to w ten sporób, że jakgdyby idzesz po oponie było to w jakims filmie najjprawdopodobniej NWD 3
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"teraz ja sie pytam czy ktos tak umie: obracasz nogami przednie koło jadąc tylko na nim a robisz to w ten sporób, że jakgdyby idzesz po oponie było to w jakims filmie najjprawdopodobniej NWD 3"
Tia... Niestety nie umim tego opanowac a kreci mnie jak cholera bo koles to robil na napisach, na apokalipsie z risse champem...Skoki jak u mnie a koles taki myk, masakra.
Tia... Niestety nie umim tego opanowac a kreci mnie jak cholera bo koles to robil na napisach, na apokalipsie z risse champem...Skoki jak u mnie a koles taki myk, masakra.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
na BeatMX contest w goerlitz kolo lepszy fikołek robił:stawał jedną nogą na przedniego pega drugą kręcił przednie koło podnosząc dupę roweru za siodełko i kręcąc się w kółko a jak się juz porządnie tak rozbujał to podnosił tył do pionu i dociskał do klaty, to takich obrotów dostawał jak wirówka jakaś. wyglądało to bardzo fajnie.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- Kontakt:
MaxDamageDAtaa trick jest zajebisty jkak to próbowałem to spadłem jajcami na mostek:/ ja robiłem to tak:
jechałem na siodełku naciskałem przedni hampel rower stawał ładnie i wtedy nogi z pedałów i próbując kręcić kołem pusciłem hampel i prawie od razu(no żeby nie było tak z 1sekunde sie utrzymałem) zjeb na jaja;/ ale jak ktoś chce to może próbować, ja mam uraz:D
jechałem na siodełku naciskałem przedni hampel rower stawał ładnie i wtedy nogi z pedałów i próbując kręcić kołem pusciłem hampel i prawie od razu(no żeby nie było tak z 1sekunde sie utrzymałem) zjeb na jaja;/ ale jak ktoś chce to może próbować, ja mam uraz:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/