max ale my go znamy:D a kto go zna wie o nim pare wstydliwych szczegółów:DDDD btw nemero wiesz zę na tej swojej stronie w hobby masz wpisane "girls, dogs"? ty jesteś zoofilem? jakoś nie jestem zaskoczony
heh ja koleś chce mieć orange to czemu se go ma nie kupić, a jak się chce lansować to widocznie z klasą, a nie na dragu którego ma co drugi biker :] zazdrośni jesteście czy co. A tak do tematu to ze stanów nie jest problem ściągnąć takiego bike :D POZDRAWIAM
mikael a ty nie bądź taki hop do przodu bo Cie z tyłu zabraknie zaraz ...
Kto zna mikaela wie o nim pare wstydliwych szczegółów.. np ze biegał z gołą dupa po miejscówce bo mu spodnie chłopaki zabrali ...
A juz o reszcie nie wspomne .. bo sie załamiesz i zabijesz.. a to bez sensu ... takie jarząbka jak Ty trzeba trzymac i pielęgnowac zeby dobrze rósł ... to moze kiedys nagrode Darwina Ci dadza alboco :) :P
macieju nie widziałes mnie z gołą dupą? ŻAŁUJ!! i żeby tylko do po awfie... jeszcze trzeba było do szymona dojechać przez ulice, osiedle itp:)) ah lato..
Ja bym wziął tego piękniutkiego niebieskawego elleswortha...jest cudny...easton fajny materiał...nemro jeszcze dgługo będziesz czekał ąz Ci się bellistick złamie...
I tak nie złamiesz tego X-Lighta czy jak to sie tam zwie.
Moze jezeli podpilujesz glowke czy cus...
Wysoko mierzysz w tego oranga... Bez obrazy ale nie sadze zebys to kupil
Wiec
Czy topic zalozyles poto zeby zaszpanowac tym, ze znasz ramy inne niz Dragstar itp?
ale a gang nei jebie tak po oczach no nie? a to wiadomoc po co mu ta ramka, bo przecież każdy wie zę za 3k można wiele DUŻo bardizej wyejbanych ramek kupić o fullach nei wspominajac ale nie bedzie wtedy jedyna w krk...