Hample z motoru do bajka????
-
- Kontakt:
Hample z motoru do bajka????
yo elo!
mam pytanie do osob co znaja odpowiedz:)
czy da sie jakos wsadzic hample z mototu do rowerq pewnie tak ale potrzebne sa jakies przerobki tylko jakie??
pozdro all
mam pytanie do osob co znaja odpowiedz:)
czy da sie jakos wsadzic hample z mototu do rowerq pewnie tak ale potrzebne sa jakies przerobki tylko jakie??
pozdro all
śmierc pozerom i komercji
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Majsturbator przyznam sie ze też o tym myślałem ale postanowiłem się w to nie bawic i zainwestowac w normalne heble do roweru
ale jeżeli znasz sie troszke na majsterkowaniu to dasz rade zemu nie nie wiem jak to zrobic ale napewno da sie cos wymyślić z mocowaniem do ramy/amora do kiiery tez niepowinno być kłopotu
a co do tarczy to nie wiem jak ją zamontować do pisaty poniważ z motorami miałem bardzo mało do czynienia i nie wiem czy dałbs rade zamontowac tarcze z motoru do pisaty z roweru
ale jeżeli znasz sie troszke na majsterkowaniu to dasz rade zemu nie nie wiem jak to zrobic ale napewno da sie cos wymyślić z mocowaniem do ramy/amora do kiiery tez niepowinno być kłopotu
a co do tarczy to nie wiem jak ją zamontować do pisaty poniważ z motorami miałem bardzo mało do czynienia i nie wiem czy dałbs rade zamontowac tarcze z motoru do pisaty z roweru
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W wiekszosci wypadkow zacisk jest na tyle duzy, ze bedzie ci ocieral o szprychy.
Poza tym caly taki zestaw jest strasznie ciezki ( i kto to mowi ;asd ) i nie specjalnie tani jak podliczysz wszystkie koszty zeby to zaadoptowac pod mtb to lepiej juz kupic uzywane hydry mtb
Amor z mx jak najbardziej, heble nie bardzo...
Poza tym caly taki zestaw jest strasznie ciezki ( i kto to mowi ;asd ) i nie specjalnie tani jak podliczysz wszystkie koszty zeby to zaadoptowac pod mtb to lepiej juz kupic uzywane hydry mtb
Amor z mx jak najbardziej, heble nie bardzo...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Majsturbatorfajnei ze jestes taki cool ale moze wyluzuj bo ludzi daja Ci odpowiedz dlaczego nie a Ty po nich jedziesz.Uspokoj sie!A poza tym nie tylko Kanibal odradza Ci to przez wzglad na wage-po Maxie nie pojedziesz bo jest modem i ma karpiela z avalanchem?Co do luzow na szczece to radze Ci nie wyskakiwac z takimi tekstami na dzien dobry bo kiedys trafisz na kogos "fajniejszego" od siebie i sam bedziesz mial luzy na szczescie...
Jesli chodzi o pytanie:nie zmiescisz zacisku miedzy widelec a szprychy,wiec po problemie.
Jesli chodzi o pytanie:nie zmiescisz zacisku miedzy widelec a szprychy,wiec po problemie.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Amorek da rade, mialem ta showe co mowi piotrex - 12kg wazyla.
Manuala dalo rade, ale to bylo po prostu zajawkowe, bylo fajnie, ale po jakims czasie mialem tego dosc.
Jazda ma byc przyjemna kurde... Teraz mam 8kg i zaczynam odczuwac syndrom b-roll...
Coraz bardziej mnie ciagnie do lekkiego gowna ;d Ale nigdy nie puscze czolga , kupie se stinkacza,rozjebie = wroce na czolg ;d
Manuala dalo rade, ale to bylo po prostu zajawkowe, bylo fajnie, ale po jakims czasie mialem tego dosc.
Jazda ma byc przyjemna kurde... Teraz mam 8kg i zaczynam odczuwac syndrom b-roll...
Coraz bardziej mnie ciagnie do lekkiego gowna ;d Ale nigdy nie puscze czolga , kupie se stinkacza,rozjebie = wroce na czolg ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com