street 2 pytania hamulec i rama?
street 2 pytania hamulec i rama?
jak w temacie :
1. złamał Jumpa i mam okazje kupic ramke tylko jaką? :
A. używanego a-ganga 24:00 04 z suportem
B. new destroyer streeta
2. co lepsze do streetu
A. tarcza hydro giant mph160mm i zabawa z przewpdem itp
B. czy mechanik avida bb five 160mm lub hayesa mx-2 160mm i miec pewnosć ze tam jest tylko linka i nie trza odpowietrzać nic sie nie zj...psuje:]
prosze swoje odpowiedzi uzasdanić pozdrawiami dziekuje!!
P.S. szukałem i nie znalezłem takich temtów
1. złamał Jumpa i mam okazje kupic ramke tylko jaką? :
A. używanego a-ganga 24:00 04 z suportem
B. new destroyer streeta
2. co lepsze do streetu
A. tarcza hydro giant mph160mm i zabawa z przewpdem itp
B. czy mechanik avida bb five 160mm lub hayesa mx-2 160mm i miec pewnosć ze tam jest tylko linka i nie trza odpowietrzać nic sie nie zj...psuje:]
prosze swoje odpowiedzi uzasdanić pozdrawiami dziekuje!!
P.S. szukałem i nie znalezłem takich temtów
street//gg6575426
Kup sobie Dangerous Mike Dirt Street za 500zl na www.skleprowerowy.com :P
A co do 2, to sie nie wypowiem bo mam Vke :D
A co do 2, to sie nie wypowiem bo mam Vke :D
ramke to Dm, badz tego aganga
co do hampla to smigalem pewien czas na tarczy w streecie(avid bb7, tarcza 160mm) i powiem szczerze ze sie nie oplaca, chyba ze jezdzisz bardzo dobrze technicznie badz stac Cie na wymiane tarczy co jakis czas to wtedy tak, moim zdaniem dobra v-ka bedzie wystraczajaca(sram 7)
co do hampla to smigalem pewien czas na tarczy w streecie(avid bb7, tarcza 160mm) i powiem szczerze ze sie nie oplaca, chyba ze jezdzisz bardzo dobrze technicznie badz stac Cie na wymiane tarczy co jakis czas to wtedy tak, moim zdaniem dobra v-ka bedzie wystraczajaca(sram 7)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
szukalem jakis czas temu dokladnie geometri ramki Dm ale niestety sie nie udalo mi znalezc :/ jakis kolo z skleprowerowy.com mial mi wyslac ale tylko na obietnicy sie skonczylo
co do ramki, bo sam ja mam od dwoch dni, ale jeszcze nie jezdzilem moge powiedziec, ze wyglada bardzo dobrze, tylny widelec jest kozacko sztywny
do ramy dostajesz 2 pary hakow: poziome i pionowe
z tego co mi wiadomo w poziomych hakach mozna uzyskac dlugosc tylnych widelek okolo 400mm, ale nie wiem jak to jest dokladnie
co do ramki, bo sam ja mam od dwoch dni, ale jeszcze nie jezdzilem moge powiedziec, ze wyglada bardzo dobrze, tylny widelec jest kozacko sztywny
do ramy dostajesz 2 pary hakow: poziome i pionowe
z tego co mi wiadomo w poziomych hakach mozna uzyskac dlugosc tylnych widelek okolo 400mm, ale nie wiem jak to jest dokladnie
rozmiar jest jeden, jaki ? hmm.. w sumie to nie wiem, piwoty ma tylko pod 26 a co do dlugosci tylnej rury to hmm... z tego co dobrze pamietam to chyba 555, ale nie jestem pewien, nie udalo mi sie znalezc nigdzie geo tej ramy, wiem ze dobrze na niej sie smiga a to chyba najwazniejsze :)
-
- Kontakt: