Kradziona Cheeta??
-
- Kontakt:
chcialem wlasnie zlaozyc o tym topic.
smierdzi mi tu zlodziejem i to grubym.
Kto przy zdrowych zmyslach sprzedaje ciężąrówke bez zadnych zdjec i to jeszcze z mozliwoscia na czesci, moj ojciec siedzi w tych klimatach bo sam od 4 lat prowadzi firme transportowa i wiem jak sie takie rzeczy sprzedaje i kupuje.
TO JEST BEZCZELNY ZLODZIEJ!!!
zdjec ciagnika jeszcze nie ma bo pewnie jeszcze go nie zajebali...
smierdzi mi tu zlodziejem i to grubym.
Kto przy zdrowych zmyslach sprzedaje ciężąrówke bez zadnych zdjec i to jeszcze z mozliwoscia na czesci, moj ojciec siedzi w tych klimatach bo sam od 4 lat prowadzi firme transportowa i wiem jak sie takie rzeczy sprzedaje i kupuje.
TO JEST BEZCZELNY ZLODZIEJ!!!
zdjec ciagnika jeszcze nie ma bo pewnie jeszcze go nie zajebali...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a w morde patrze na kierunkowy z aukcji 076 ja mam do typa zajebiscie blisko ,,,
http://mapa.szukacz.pl/html/24/24367.html
Nazwa: Nowy Kościół - wieś
Województwo: dolnośląskie - dawne: jeleniogórskie
Powiat: złotoryjski
Gmina: Świerzawa
Ludność: 1300
http://mapa.szukacz.pl/html/24/24367.html
Nazwa: Nowy Kościół - wieś
Województwo: dolnośląskie - dawne: jeleniogórskie
Powiat: złotoryjski
Gmina: Świerzawa
Ludność: 1300
-
- Kontakt:
A ja powiem tylko tyle, ze wszystko co ma na aukcjach niestety pewnie jest jumane.
Na tym zadupiu, tak samo jaki dookola Jeleniej w pobliskich stodolach i innych wypizdowach jest pelno dziupli i jumanego czegokolwiek co ma jakas wartosc.
Znam mnostwo takich ludzi ktorzy tylko z tego zyja, bo inaczej nawet sie nie utrzymaja. Na utrzymanie gospodarstw na tyle zeby byly zyskowne ciezko zarobic w normalny sposob, a ze ludzie lubia latwy zarobek to tak to niestety wyglada.
Kradna glownie auta, rozbieraja, skladaja, motory widac wpadly przypadkiem. Najwiecej sprzetu pochodzenia lokalnego, z czech, badz z niemiec. Glownie okradaja wlasnie niemieckich turystow. Mojej mamie spod hotelu odjechali nowa bejca, jak koles wysiadl zamowic obiad w restauracji na dole... trwalo to moze 30 sek? A koles stal z 10m od swojego auta heh... obrazil sie bo pomyslal ze to ustawka.
Widzialem takich dziupli mase ;/ Rowery to rzadkosc, malo kto sie tam tym interesuje 99% nie ma pojecia ze rower moze miec wartosc wieksza niz auto. Motory leca masowo, na lokalnych zawodach co drugi motor ma nieznana przeszlosc... auta to juz wogole.
Dopoki nie zmieni sie nasza mentalnosc i zarobki to tak to bedzie wygaldac ;/
Jutro bede u tego ziomka, zobaczym za ile mi sie uda kupic ta cheete...
Na tym zadupiu, tak samo jaki dookola Jeleniej w pobliskich stodolach i innych wypizdowach jest pelno dziupli i jumanego czegokolwiek co ma jakas wartosc.
Znam mnostwo takich ludzi ktorzy tylko z tego zyja, bo inaczej nawet sie nie utrzymaja. Na utrzymanie gospodarstw na tyle zeby byly zyskowne ciezko zarobic w normalny sposob, a ze ludzie lubia latwy zarobek to tak to niestety wyglada.
Kradna glownie auta, rozbieraja, skladaja, motory widac wpadly przypadkiem. Najwiecej sprzetu pochodzenia lokalnego, z czech, badz z niemiec. Glownie okradaja wlasnie niemieckich turystow. Mojej mamie spod hotelu odjechali nowa bejca, jak koles wysiadl zamowic obiad w restauracji na dole... trwalo to moze 30 sek? A koles stal z 10m od swojego auta heh... obrazil sie bo pomyslal ze to ustawka.
Widzialem takich dziupli mase ;/ Rowery to rzadkosc, malo kto sie tam tym interesuje 99% nie ma pojecia ze rower moze miec wartosc wieksza niz auto. Motory leca masowo, na lokalnych zawodach co drugi motor ma nieznana przeszlosc... auta to juz wogole.
Dopoki nie zmieni sie nasza mentalnosc i zarobki to tak to bedzie wygaldac ;/
Jutro bede u tego ziomka, zobaczym za ile mi sie uda kupic ta cheete...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam,
nie cisnijcie tego typa. Juz zalatwiamy wszystko z policja.
Rower pochodzi z kradziezy w Szklarskiej, sprzed 2 lat,
pewnie wiele osob o tym slyszalo. Jeszcze raz prosze zebyscie
goscia nie sploszyli.
Rower ma zmienionych kilka czesci ale one tez pochodza z tej kradziezy.
pawel ostaszewski
goscia nie sploszyli.
pawel ostaszewski
bleee
Pawel to jest rower Artura Miskiewicza aka Artek. Rozmawialem z nim wczoraj na zawodach w Bydzi i mowil ze juz zawiadomil policje. Dzieki za czujnosc. Tak dalej...nightrider pisze:Witam,
goscia nie sploszyli.
pawel ostaszewski
Nie badz gnidom poczuj freedom
-
- Kontakt: