Problem jest taki że potrzebuje laczucha na przód,ale takiego żeby mnie nie zrujnował i zastanawiam się nad w/w oponką
( http://www.mkbike.com.pl/sklep/product_ ... cts_id=352 ).Teraz pytanie dla ludzi zorientowanych w temacie:czy taki laczek wejdzie do mojego widelca? Jeśli nie wiesz to nie pisz bo mi niepotrzebne opinie typu ,,a co to za amor?" itp. Z góry wielkie thx 4 all.
Xaver
Jeśli czegoś nie da się zrobić to znaczy że za słabo próbujesz...
niestety jest to amor z 2003 i producent już se du,py nim nie zawraca.A może ktoś opisać metode (jeśli takowa jest) jak to zmierzyć zn.obliczanie max szerokości???
thx 4 all! zwłaszcza dla Czajnika. BTW oponka 3.0 ma szerokość balona 7.62cm (dokładnie). Nuu to zaczynam szukać czegoś ok 2.65" powinno być ok.
pozdro 4 all
Xaver
Opony duro mają zawyżoną numerację to raz. Druga sprawa to, że dużo zależy od obręczy. Trzecia w sklepie powinni Ci pozwolić przymierzyć oponkę :) Czwarta - Nic więcej nie mam do powiedzenia :P
Xaver sluchaj kumpel mial duro 2.5 czy 2.65 i szeroka obrecz cos jak dx32 i mial jeszcze troszke luzu wiec spokojnie duro 2,65 wejdzie bo wchodzi maxxis 2,7 minion dh
Na przodzie mam mamutha.Więc dość wąskia,ale w końcu wziełem 2,65".Zobaczymy, najwyżej następnym razem kupie szerszą.Opony nie przeżywają długo ze mną.A Duro tanie więc całkiem dobre do testów co i jak.Zobaczymy jak to wypada. :P w przyszłości Gazi hehehe
Wojtdzwne bo ja mam double tracka opone 2,6 i ma balon tyle samo co ta sama opona na duzo wezszej oponie tylko zminia sie wysokosc opony nieznacznie balon nadal ten sam wiec trosze dziwne jak wy te opony zakladacie??
pozdrowionka