WYBORY! KTO DA NAM ŚCIEŻKI ROWEROWE?

adolf666
Kontakt:

WYBORY! KTO DA NAM ŚCIEŻKI ROWEROWE?

Post autor: adolf666 »

CZAS WYBORÓW, JA SIĘ PRZYGLĄDAM BACZNIE WYPOWIEDZIOM I PROGRAMOM KACZYŃSKIEGO I TUSKA.
OSTATNIO NATKNOŁEM SIĘ NA PEWIEN DZIAŁ W PROGRAMIE PO WYBORCZYM PANA KACZYŃSKIEGO.
MIANOWICIE KACZYŃSKI CHCE DĄŻYĆ W KIERUNKU ZMNIEJSZENIA ILOŚCI SAMOCHODÓW W DUŻYCH MIASTACH JAK WARSZAWA, KRAKOW, GDAŃSK.
CHCE WYBUDOWAĆ ŚCIEŻKI ROWEROWE W TYCH MIASTACH, OBIECUJE IŻ KIEDY ZOSTANIE PREZYDENTEM DOPILNUJE TEGO.

MYŚLE ŻE JEST TO MOŻLIWE Z JEGO STRONY, MNIE PRZEKONAŁ ODDAM GŁOS NA NIEGO, MAM NADZIEJE ŻE WAS TEŻ PRZEKONAŁO TO.
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

adolf666 Szkoda, że nie masz jeszcze 18 lat i nie możesz głosować :P :P :P
bikerowiec19
Kontakt:

Post autor: bikerowiec19 »

No właśnie... popieram kolegę adolfa666. Tusk to oszust!!!! Wszystko robi na pozór.... ale nie ważne. Dzięki Kaczyńskiemu mamy szansę na lepszą POLSKĘ :) dla rowerzystów wszelkiej maści :D Chcecie, żeby było gorzej niż jest głosujcie na TUSKA :] Pozdro

A teraz coś dla rozbawienia towrzystwa..bez obrazy dla kaczyńskich!!:

:D :D :D :D :D :D "Dwaj bracia, jeden ***" :D :D :D :D :D :D

GŁOSUJCIE NA KACZORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak nie to wszystkim napierdol*ę w 3 sekundy ;)
Riding fast!! :D
Frodo
Kontakt:

Post autor: Frodo »

Dzieciaki dzieciaki, co wy qrwa wiecie o zabijaniu..........

Kaczynski jest prezydentem warszawy juz pare lat, i co i nic ten czlowiek ma awersje do osob sprawniejszych fizycznie od niego i dlatego sciezki powstaja z duzym trudem i bardzo wolno. Jak ktos mi pisze ze kaczynski chce dazyc do zmniejszenia ilosci samochodow to mnie smiech ogarnia , a co on zrobi z tymi samochodami adolfie666? w kosmos wysle?, moze zarekwiruje Twojemu tacie ? chcesz takiego prezydenta aaaaa zapomnialem ze i tak nie mozesz jeszcze glosowwc :)
Wybieramy mniejsze zlo........Tusk
pozdro!
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=470295

www.szydersquad.waw.pl
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

Kaczński RULLEZ !!! :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
MaxPower1994
Kontakt:

Post autor: MaxPower1994 »

Mi tam ścieżki rowerowe nie są do niczego potrzebne. To przez ten ******** obowiązek jazdy najpierw ścieżką, potem ulicą musze zjeżdżać z asfalnu wprost na debilnych pieszych.
!!!! MAX DH FREERIDER HARDCORE TO THE BONE TO JA !!!!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A jak dla mnie tusk wyglada jak kolezka spod bloku ktory sie wybil, a kaczka to juz wogole totalny ciec i do tego ciota ktory pod blokiem zawsze dostawal wpierdol od takich jak tusk :D

;asd
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

hehehe
MaxDamageDA pisze: a kaczka to juz wogole totalny ciec i do tego ciota ktory pod blokiem zawsze dostawal wpierdol od takich jak tusk :D
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

MaxDamageDA oni wszyscy są spod bloku :P tak jak mówisz, jedni byli inni byli bici <lol>
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Hehe

Co do kaczora

Czemu w warszawie glosowalo na niego najmniej osob? Jezeli jest taki boski to wlasnie Warszawiacy powinni o tym wiedziec - przeciez jest ich prezydentem. Wiec czemu mial tam takie niskie poparcie?

Poza tym wkurzaly mnie reklamy PiS`u, te z rodzinka co nie ma nic w lodowce, ani w apteczce - a to wszystko przez straszny podatek liniowy!!
Co ciekawe praktycznie to samo w planach mial/ma pis - tylko tego tak nie nazywali.

Denerwujace jest tez to, ze pewien czlonek (penis) z pisu wyciagnal sprawe Dziadka Tuska - co ma k*** dziadek kandydata do wyborow?! Ze zostal sila wcielony do Wermahtu? Bo wybral sluzbe (jezeli tak mozna to nazwac-polacy najszybciej przechodzili na strone aliantow) zamiast smierci?!

Poza tym pis po zdobyciu wiekszosci glosow zaczal niezle krecic (zmiana kandydata na premiera itp.).

Jezeli chodzi o zmniejszenie liczby samochodow w miastach - to czym nasz kaczor dojechalby do pracy? rowerem? z szoferem?
Pewnie wjazd do centrum kosztowalby 30zeta (jak bodajrze w Londynie) a kasa znajac Polske, leciala by na nowa, bardziej ekologiczna (bo nowa) beeme czy mercedesika dla rzadu.

Wiec panie nemero, czemu "Kaczński RULLEZ !!!"??
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ta i od razu sciezki zaczna robic jakby nie mieli wazniejszych spraw , widac ze latwo mydlic oczy niektorym ludziom , laiscie sie tylko na kielbase wyborcza...

a jak ktos mysli ze kaczynski jest lepszy od tuska albo na odwrot to niech w glowke sie popuka
www.mm-foto.pl
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Aha - a ta cala afera z Kurskim i dziadkiem Tuska, na szczescie raczej zwiekszy poparcie dla Donalda.
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

glosujcie na kaczynskiego =/ no comment.zobaczcie na kolesia jak jest w telewizji chodzi przestraszony jakby mial dostac zaraz wpierdol.pozatym mial kiedys wladze i gowno zrobil teraz jak zostanie prezydentem nie zrobi wiecej.najlepsze jest to ze kiedys ogladalem jakis program i rozmawiali z kim po angielsku,matol nie umie nawet angielskiego.nalepsze jest to ze w wawie mial mniejsze poparcie od tuska lol.jebac braci kaczynskich i dick im w odbyt.
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

btw ma ktos kontakt do dzikusa ? :D
ToPic
Kontakt:

Post autor: ToPic »

wole tuska...
kaczynski mial powiazania z rydzykiem podobno jakies... :P
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

Nemero mam nadzieję, że to była ironia...

Krowo zgadzam się w 100% co ma dziadek Tuska do wyborów...papież był w Hitlerjugend, a jakoś podczas konklawe się o to nie pluli...

A co do ścieżek to to tylko kolejna obietnica bez pokrycia...w ogóle sposób prowadzenia tej kampanii wyborczej można porównać do rynsztoku...nic dodać, nic ująć....zaraz po 1st turze oglądałem wywiad z Jarkiem Kaczyńskim i baba zadała mu pytanie, czy politycy powinni pożyczać pieniądze od biznesmanów...Kaczor oczywiście, że nie, ale że wie do czego ona zmierza...a ona w tym momencie wyciągnęła rzekomo wstydliwe fakty z życia pana Marcinkiewicza, który to w zamieszłych czasach pożyczył kasę od biznesmana, co by sobie z rodzinką w alpy wyjechać...taki artykuł znajdował się też w gazecie Wprost...Jaruś kochany powiedział, że nie będzie decydował tu za pana Marcinkiewicza, ale na jego miejscu złożyłby pozew do sądu i wytoczył proces przeciwko gazecie Wprost....

Żal dupę ściska, jak się słucha i patrzy jak kandydaci próbują sobie skakać do gardeł...najgorsze jest to, że na społeczeństwo podziała to, że dziadek Tuska był w Wermachcie i że Marcinkiewicz pożyczył kase, żeby sobie na normalne, ludzkie wczasy wyjechać....czy polityk to zwierze, niewolnik? bo ja sądzę, że niezależnie od poglądów to także człowiek...

Nie dziwiłem się, że Cimoszewicz się wycofał...nie jestem jego fanem, wręcz przeciwnie, ale postąpił najlepiej jak mógł...zostawił to bydło niech się pozabija między sobą, a jego niech zostawią w spokoju

Podsumowując mimo, iż jestem wielkim przeciwnikiem gnicia w domu i olewania wyborów, to gdybym tylko miał taką możliwość, to do tych wyborów bym nie poszedł....do parlamentarnych i 1st tury prezydenckich tak....ale kampania przed 2nd turą to już przegięcie pały

pozdrawiam
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

Tusk ma ładną córke :P

Kaczor mi przypomina troche kumpla ze szkoły, który ma 15 lat, nigdy nie rozmawiał z dziewczyną, co chwile mówi: "patrz jaka laska, ale bym sobie ją przetyrał" :P
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

kaczor i doland to oszuści
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

oboje sa **** warci wiec jak mozna wybierac prezydenta? fakt taki kaczynski cale gowno naprawi ale lepsze to od tuska ktory zapewne zrobi jeszcze wiekszy rozpierdol niz jest.. (taka moja opinia)
http://miniurl.pl/12397
ODPOWIEDZ