Szczyrk - wyciag

buba
Kontakt:

Szczyrk - wyciag

Post autor: buba »

Mam dwa newsy: zly i zly

1/ podobno przyspieszyli remont wyciagu na Skrzyczne i, o ile dobrze pamietam, ma sie zaczac 24.10, wiec jakby ktos chcial pozjezdzac po 24.10 to polecam sie najpierw upewnic czy warto jechac

2/ podobno w glowach szefow COS w Szczyrku pojawil sie pomysl, coby wprowadzic zakaz wstepu na wyciag dla bikerow. Moze to zwykla plota, a moze nie. Znane skadinad wielu bikerom "zrodlo informacji" (i nie tylko informacji ;) sugeruje, zeby walic petycje do szefow COS-u i urzedu miasta/gminy (no nie wiem dokladnie jaki urzad oni tam maja).
Mam taka mala prosbe do adminow/moderatorow, coby moze sie zakrecili w imieniu forumowiczow i to oficjalnie sprawdzili, zeby, w razie czego, zadzialac zawczasu a nie potem walczyc o przywrocenie starych zasad, bo to bedzie znacznie trudniejsze.
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

nie ma bata!
to juz wogóle nie bedzie gdzie jezdzić czantoria a teraz skrzyczne?

A ja słyszałem że od "źródła informacji" że jest w planach budowa trasy DH i rusza akcja zbireania podpisów z poparciem.
team www.CYKLOTUR.com
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

thomas1988jasne?! no fajnei jak będzie tor jak nibedzie mozna jeździć na skrzycznym zostanie pilsko i szyndzielnia i małe pagórki gdzie trzeba rower wprowadzać na góre
Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

Niech tego starocia zwanego "wyciągiem krzesełkowym" nie remotują tylko potną na żyletki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wstyd mieć taki zabytek w tej części Europy.
Kontakt:

Post autor: wd40 »

maja zmieniac na krzesla trzyosobowe. Cztero nie dzadza, bo trzeba slupy zmieniac- slyszalem to od jednego z wlascicieli wyciagu i paru knajp na Skrzycznym :P
Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

Jeszcze nie widziałem takiego patentu jak 3 osobowe krzesło. To pewnie dlatego, że Szczyrk to jedyne miesjce w Polsce że jak jest 150cm śniegu to mają na trasie kamienie i wylodzenia!
Kontakt:

Post autor: wd40 »

a ja widzialem, chyba gdzies w czechach....
Wojtacha523
Kontakt:

Post autor: Wojtacha523 »

Wy sobie chyba kur... zartujecie. Jak zamkną wyciąg dla zjazdowców to bedziemy mogli jezdzić sobie na bajach do Mc donaldu w Bielsku. Jak ktoś ma nr. telefonu do nich to niech napisze
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Niemoże być!
http://dhcyc.pinkbike.com
Gość

Post autor: Gość »

trasy dh na skrzycznym napewno nie ebdzie bo z tego co wiem ludzie co maja dzialki na gorze to niezgadzaja sie na obecnosc "wariatow na rowerach :] "

a co do kolejki no to chyba pozostaje ostatni weekend na smiganie na skrzycznym :/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Nikom wal petycje w imieniu zjazdowej braci to jest kur wa mac granda!!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

hmmm trza jechac na skrzyczne pojeździc
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

No pojeździsz sobie, szczegulnie, że śnieg tam spadł :P
Zietek
Kontakt:

Post autor: Zietek »

no ja rowniez słyszałem ze maja robic trase... a o zakazie nic nie słyszałem.. wiem tylko ze ostatnio spadło 2 bikerow z rowerami z kolejki... z tego jeden cos sobie zrobił... stad chyba ta plota o zakazie!!

moim zdaniem powinni zrobic(dorobic) jakies mocowania specjalne do rowerow zeby uniknac tego typu sutułacji!! chyba to jest jasne ze ze skrzycznego zawsze zjezdzali i beda zjaezdzac bikerzy......
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=55183
Tomasz D.
Kontakt:

Post autor: Tomasz D. »

Ostatnio po zjeździe ze skrzycznego stałem pod sklepem i jakas babcia wlascielka pensjonatu rozmawiala z burmistrzem ktory wlasnie robil tam zakupy ze powinni zrobic trase rowerowa ze skrzycznego bo ona tutaj z ta mlodzieza obcuje i duzo przebywa i wie jaka jest sytuacja na to on odpowiedzial ze tydzien temu wplyna taki wniosek i teraz to powaznie rozpatruja. Takze 3majcie sie i bez zalamki bedzie dobrze. A z tym rematem to jutro zapytam to poinformuje forumowiczow.
http://www.psiokrew.fotolog.pl
ODPOWIEDZ