WYBORY! KTO DA NAM ŚCIEŻKI ROWEROWE?

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

piotrex tak tak sorry to nie był wehrmaht ;]
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

piotrex zle mnie zrozumiales chodzilo mi ze kaczor juz nic nie naprawi ale hyba juz wiecej nie zepsuje
http://miniurl.pl/12397
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

no Szakal mialbym watpliwosci-chyba ze nie psuciem nazywasz zatrzymanie WSZYSTKICH zagranicznych (i nie tylko) inwestycji zeby nie bylo oskarzen o lapowke i tym podobdnych numerow...ja bym to nazwal rozpierd alaniem gospodarki co bedzie gwozdziem do trumny.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

zaczyna sie robić smiesznie :P
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
piotrex
Kontakt:

nemero sam jestes smieszny..albo raczej zalosny..
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

nemero sam jestes smieszny..albo raczej -->zalosny<--..

Nemero trudne słowo...
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
piotrex
Kontakt:

Breeder,zgadza sie trudne,ale moze wzbogaci ono slownik nemero...nie sadzisz ze bylo by to przydatne?
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Paul pisze:Rufus A kiedy to nie była walka o władzę??
walka o wladze zawsze byla i bedzie, ale chodzi o to by nie wykorzystywac falszywych argumentow oraz czczych obietnic.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
piotrex
Kontakt:

przed chwila slyszalem w radiu (roxy fm) ze niemcy dzisiaj dali znac ze ktos podajacy sie na brata Donalda chcial przejrzec archiwa niemieckie zeby sprawdzic czy jego ojciec byl w werchmachcie...to sie robi coraz bardziej nie smaczne (jesli to nie prawda to tym bardziej)
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

piotrex ja proponuję, żeby zaczął od poszukania w SŁOWNIKU (tak tak w słowniku nie na necie) etymologii (jeszcze trudniejesze słowo) tego słowa...
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Jak widze Kaczora i ta jego kurzaje na lewym poliku to mi sie niedobrze robi.
A co do sciezek rowerowych to juz w warszawie jakis czas temu, jak prezydecil w tym miescie, wypowiedzial sie tak " Warszawa to nie wies, tu sie jezdzi samochodami" Wiec jak teraz gada ze bedzie ograniczac ruch samochodow to leje po nogach. W warszawie gowno zrobil a jak czytam ze rozbil gang pruszkowski i wolominski to tez chce mi sie smiac. Wiekszosci mieszkancom gang pruszkowski nie wadzi a wola ograniczyc pospolite przestepstwa jak kradzieze telefonow, torebek itp. A tego Kaczor jakos nie zalatwil. Tak samo jak walka z burdelami, jak walka z wiatrakami bo nadal sa cale wycieraczki w samochodach zawalone golymi laskami :-) Kto parkuje w centrum to wie o czym mowa :-) hehe Najgorzej jak popada deszcz bo sie odkleic od szyby nie chca :-) LOL
Ogolnie moim zdaniem to Kaczynski jest jak Lukaszenko na Bialorusi. Ale mamy taki rzad jakie mamy spoleczenstwo.... niestety ..... wiekszosc to glaby i buraki
artek700
Kontakt:

Post autor: artek700 »

Ja gdybym mogl glosowac (a jeszcze sporo mi do tego brakuje) zaglosowalbym na tuska. Jak PiS wygral wybory to Niemcy nas wysmiali. Wedlug mnie kaczynski skloci nas z innymi krajami. A tusk sprawia wrazenie duzo inteligentniejszego i lepszego kandydata.

Wybor nalezy do Was. Nie idac do wyborow takze glosujecie. Jezli ktos nie pojdzie to niech potem nie krytykuje wladz bo to takze jego wina!

Kaczynski w świecie :D : http://photobucket.com/albums/b92/artek ... =obraz.jpg
http://chr.rybnik.pl
piotrex
Kontakt:

Artek-a mnie wali rowniutko co powiedza/zrobia niemcy jak wygra kaczynski.i tak glosowal bym na tuska ;)
Święty
Kontakt:

Post autor: Święty »

1.Program PIS'u to socjalizm. ODebrać bogatym, oddać biednym. A prawda jest taka,że dopóki biedni sami na swoje pieniądze nie zapracują to zawsze beda je marnowali i pierdolili, że jest im źle.
2.Zmiana III na IV RP nic nie da.
3.3x 15 jest w gruncie rzeczy korzystne(nie bede pisał dlaczego bo mi sie nie chce)
4.Jak pan Kaczyński chce ograniczyć ilość samochodów w W-wie?Ja bym sie bardziej zastanawiał nad rozwojem infrastruktury, która pozwoli na sprawniejszą komunikacje samochodową?
5.Podobają wam sie przewały jakie robią Kaczuchy ? Mowie tu o rozmowach PISu z Samoobrona na temat obsadzenia stanowiska marszałka s.

wniosek: PiS i Kaczyńscy to nic nie warci populiści, którzy niestety obejma ster władzy ustawodawczej i zapewne władzy wykonawczej. Za ich rządów paradoksalnie jeszcze bardziej rozrośnie się korupcja i w ogóle bedzie kocioł. Poza tym PIs jest popierany przez RM!!!
http://img96.imageshack.us/my.php?image=xaj1.jpg
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

1. Najbardziej wkurzajaca sprawa - czemu jedni maja pracowac na utrzymanie drogich? Bo nie sa tak leniwi?
2.Zmiana III na IV RP to tylko chwyt marketingowy - ludzie widzacy te plakaty maja miec nadzieje ze cos sie polepszy. Wg mnie cofnelibyśmy sie o kilka(nascie) lat po wyborze Kaczora.
3.Jak mowilem PiS tez wlasciwie chce to wprowadzic, tylko pod inna nazwa. A reklamy z pusta lodowka i apteczka byly mniej wiecej tak wkurzajace jak wyciaganie przeszlosci rodziny Tuska.
4.Pieprza zeby zdobyc poparcie babc. Sciezki rowerowe wiaza sie zazwyczaj z modernizacja (Nemero-trudne slowo) drog.
5.PiS zrobil fajna marionetke.

Poza tym PiS ma poparcie samoobrony - i wszystko jasne.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Oby dwaj kandydaci jak dla mnie nie są dobrze, ale nalezy wybrać mniejsze zło, jak dla mnie jest nim Tusk ... miałem jeszcze jakieś zawahania, ale gdy zobaczyłem jak PiS wiąże się z Samoobroną to mi sie odechciało czegokolwiek ... a myślałem że Kaczyński jest kiepski a tymczasem jest do tego głupi ....
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
piotrex
Kontakt:

Kaczynski to cienki bolek jak dla mnie w tym momencie.Jak widze jak chetnie lepper przekazuje mu swoj elektorat(nemero kolejne trudne slowo do twojego slowniczka!) to zaczynam miec watpliwosci czy on wogole sie do czegos nadaje...
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

Święty sory ale ja mam 6 braci i dwie siostry, nie jestesmy biedni, ale jeśli prezy\dentem zostanie TUSK to jeszcze ciesej nam bedzie ;/
moi rodzice zarabiają w sumie ponad 10 tys miesięczie na czysto, ale przez te podatki (musimy placic tak samo jak bogaci, którzy nie mają dzieci) zostaje strasznie mala czesc tych pieniedzy dlna nas. TUSK jest dobrym kandydatem dla bogatych, a dla tej sklasy średniej to lipa...
pomyśl nie tylko o sobie ale i o innych
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Święty
Kontakt:

Post autor: Święty »

johny GT...małe sprostowania po 1st nie mam nic do ludzi biednych po prostu nienawidze nierobów którzy nic nie robią tylko narzekają
2.To własnie dzięki wysokim podatkom do naszych kieszeni trafia mniej floty.PO jest za obniżeniem i ujednoliceniem podatków.

P.S.Walić polityków, zajmijmy sie rowerami!
http://img96.imageshack.us/my.php?image=xaj1.jpg
ODPOWIEDZ