pike vs fox 36
emhyrjak ma kase to niech kupuje na co ma ochote..jak bym mial kase to nie jezdzil bym na dju tylko foxie na przyklad...albo monsterze ;).co z tego ze umiejetnosci (lub ich brak) nie wystarczaja nawet na zezlomowanie dj'a-dopoki nie opowiada jaki to z niego nie jest rider niech kupuje co chce.
Ja bym wzial foxa.
Ja bym wzial foxa.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Czarnuch wiesz sadze ze 150 to wystarczajacy skok, naszego dropa na kaz podchodzacego pod 3m skakali na sztywnych widelcach, dolna 6m skakali z bleckami, wiedz sadze ze 10m + barspin w wykonaniu prosa na odpowiednio zrobionym dropie jest w pelni wykonalne, zreszta sam widzialem w austri jak na pikach takie walili.
-
- Kontakt:
ja polecam marzocchi. Pomimo koron jest to najmniej awarayjny sprzet, nie padaja regulacje jak w manitou, pike pękaja często na boosterach, a fox nie jest tak popularny w polsce, co wiąże sie z trudnoscia dostępnosci czesci i cenami amorow... ja mam na sprzedaż Z1 freeride 2 qr20 nówka!! jak ktoś jest zainteresowany to niech wali na gg: 7903750
na tym forum odpowiedzi na takie pytanie nie uzyskasz. tutaj odpowiada sie tylko na tematy zwiazane z rst, bomberami mxr tudziez juniorami i niektorymi manitou. spytaj o cos mniej dostepnego to otworzy sie przed toba swiat domnieman pierdolenia glupot i oceniania sprzetu po wygladzie.
alternatywa w wykonaniu coniektorych:
-pike czy fox 36?
-marzocchi.
nosz kurde what to do, za przeproszeniem ********** glupoty. sherman ma najlepsza prace pomimo ze w ogole nie chodzi. no i rst tez sa wytrzymale mimo ze nie sa wytrzymale.
alternatywa w wykonaniu coniektorych:
-pike czy fox 36?
-marzocchi.
nosz kurde what to do, za przeproszeniem ********** glupoty. sherman ma najlepsza prace pomimo ze w ogole nie chodzi. no i rst tez sa wytrzymale mimo ze nie sa wytrzymale.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
jak juz masz jakies uwagi do mojej gadki to podaj chociaż normalne przykłady, bo te co podales są gówno warte, nic nie znacza -bezsens. Poza tym mialem kilka marcoków jednego manitou wiec moge o nich cos powiedziec. Rozmiawialem z wieloma osobami na temat tych amorów. Natomiast pike mój znajomy złamał na torze 4x w rybniku. krzywo wyladowal chcial uniknąc wypadku. Inur, sam masz shermana, lub miales shermana i sam doswiadczyles jakie sa jednopólki manitou w porównaniu z tej samej klasy amorami marzocchi :]
Ten fox jest w testowym Santa Cruzie Vp Free, więc jakby koś bardzo chciał to niech uderza do Zakopca do Crazy Crank :))))
Albo niech na forum www.joy-ride.pl zapyta o niego Siarę - robił test całego roweru do ostatniego numeru BikeBoardu - zresztą pewnie jest tam parę słów o samym widelcu.
Albo niech na forum www.joy-ride.pl zapyta o niego Siarę - robił test całego roweru do ostatniego numeru BikeBoardu - zresztą pewnie jest tam parę słów o samym widelcu.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg