ile dostanę?????????
ile dostanę?????????
witam
ile dostanę za 8szwów i czy kupie za to jakieś fajnego marzocchi a i jeszcze mam swoje 200????????
ile dostanę za 8szwów i czy kupie za to jakieś fajnego marzocchi a i jeszcze mam swoje 200????????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
omg gupki nie placa Ci za ilosc szwow
mozesz miesc 100 i mozesz nic nie dostac jak sie ladnie zagoii
dostajesz za to jakie uszkodzenia ciala bedziesz mial i jak to wyceni lekarz ( uszkodzenia ciala TRWALE tzn takie ktore pozostaly po wyleczeniu ) dostajesz punkty a za punksty masz przelicznik w swojej ubezpieczalni ..taka szkolna stawka to chyba 60 pln za punkt
a jezeli chcesz zarobic na marcocha to proponuje trwale uszkodzenia kregoslupa takie zebys nie mogl sie ruszac to w C*H*U*J dostaniesz :F
mozesz miesc 100 i mozesz nic nie dostac jak sie ladnie zagoii
dostajesz za to jakie uszkodzenia ciala bedziesz mial i jak to wyceni lekarz ( uszkodzenia ciala TRWALE tzn takie ktore pozostaly po wyleczeniu ) dostajesz punkty a za punksty masz przelicznik w swojej ubezpieczalni ..taka szkolna stawka to chyba 60 pln za punkt
a jezeli chcesz zarobic na marcocha to proponuje trwale uszkodzenia kregoslupa takie zebys nie mogl sie ruszac to w C*H*U*J dostaniesz :F
za ten temat to 3 lata powinienes dostac :Fmaniacdh pisze:ile dostanę za 8szwów i czy kupie za to jakieś fajnego marzocchi
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
-
- Kontakt:
dziulo88 pisze:dostajesz punkty a za punksty masz przelicznik w swojej ubezpieczalni ..taka szkolna stawka to chyba 60 pln za punkt
nie punkty tylko USZERBEK NA ZDROWIU W PROCENTACH i ile dostaniesz % mnozysz przez kwote ubezpieczenia np. szkolne okolo 5000-6000
dziulo88 pisze:mozesz miesc 100 i mozesz nic nie dostac jak sie ladnie zagoii
dostajesz za to jakie uszkodzenia ciala bedziesz mial i jak to wyceni lekarz
fakt :)
nie licz na majatek napewno sobie juz kalkulowałes ze napewno z 600 lekko dostaniesz ale bez jakiegos fajnego ubezpieczenie nia masz cco licyzc nie podałes na ile zostałes ubezpieczony to nie możemy ci zbytoni pomóc
ja złamałem ręke to 100 dostałem a i tak musiałem to zapłacić szpitalowi w którym mi gips założyli (załozyc gips to se sam bym umiał a tak to na 0 wyszedłem)
ps jak chcesz marzochi to ja mam do sprzedania mz race na szybko napewno z tych 200 zł jeszce na browaraz zostaniea nawet 3 hehehe )
ja złamałem ręke to 100 dostałem a i tak musiałem to zapłacić szpitalowi w którym mi gips założyli (załozyc gips to se sam bym umiał a tak to na 0 wyszedłem)
ps jak chcesz marzochi to ja mam do sprzedania mz race na szybko napewno z tych 200 zł jeszce na browaraz zostaniea nawet 3 hehehe )
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt:
http://star.el.pcz.czest.pl/~doomo/morderczysupport.JPG
Nie radze wchodzić osobą które nie lubią "strasznych widoków"
Przestroga że na supporcie nie należy oszczędzać ;F
Nie radze wchodzić osobą które nie lubią "strasznych widoków"
Przestroga że na supporcie nie należy oszczędzać ;F
http://www.pinkbike.com/photo/736048/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
maniacdhto jest tak...za kazdy wypadek masz okreslony procet kwoty na ktora jestes ubezpieczony...za zlamanie masz 20% wiec za te szwy to mzoe dadza ci z 10% max ale neiw eim jak jest jest wielu ubezpiecyzcieli...wiem ze za pogryzienie pzrez psa:P(hehe) daja 3% ahahahha
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...