hmmmm prubuje ale nie wychodzi, nie wiem co mam zrobic ze soba i z rowerem aby w czasie lądowania na schodach przelotowych wyladowac na dwa kola.... Jak skacze to laduje na tylne i z reszty zchodow zjezdrzam manualem. HeLp
"shody przelotowe" hmm... :) jesli ci chodzi o stair gapa to sie ląduje na przod leciutko:) poprubuj na hopach w powietrzu ustawiac rower do przoodu i do tylu
umie na manualu zjechac ze schodow ale nie umie na 2 wyladowac 0o :p
wypchnij lekko przod roweru do przodu i w dol a nogami tyl podciagnij i wpasuj sie w te ****** schody :D
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
no nie...coza koordynacja ruchowa...ziomki cwiczcie gimnastyke bo bez tego gowno zrobicie...jak tu slysze z ena 2 kola spasc nie potrafi...ja nawet an pzrednie potrafie spasc:Pblajhahahhaha
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
cielak ja ten trick stosuje tylko, gdy naprawdę mnie do tyłu przegnie i nic już sie nie da innego zrobić :) (Najpierw tył, później przód, lub odwrotnie... 2 na raz słabiej przechyla)
dodam tylko ze skaczesz ze schodów na płaskie zapewne :P
to tam powinno sie lądowac na tył !
po pierwsze co musisz zrobic to sie mocno rozpędzic a po drugie mocno kierownice pociągnąc do siebie , i najlepiej sie wybic z banyhopa :D
to wtedy masz 100% ze przelecisz schodzi i to nawet o kilka ładnych metrów.
Ale niewiemy czy taki trick umiesz zastosowac ( banyhop )
niektózy w locie lokoują tylni hamulec ale wystarczy przeicez po porstu popchnac kierownice? ćwicz na normalnych hopach bo pewnie dopiero zaczynasz, z czasem pozycja sama przyjdzie
phi.. lekko spusc cisnienie w oponie z tyłu.. ..gorzej jak lecisz na przod.. ..a jesli na tył - to na pewno zapamiętasz błędy i będziesz sie starał podnosic tył ;]
nawet nie umiem tłumaczyc, ale wiem, ze lepiej na tył, niz na przód <lol>
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]