>>NAJwiekszy skatepark w POLSCE<<
Wszyscy od bmx nie sa z duzymi bike... maja taka dziwna wikse w bani... i nie chca tam duzych bike widziec. Tak mnie przynajmniej jeden z 20' informowal... no ale wiem na bank ze niektorzy sa bardzo anty...
Dla mnie wogle to smieszne ze to jest ukrywane no ale skoro tak chca to po co robic im na zlosc i rozglaszac info na ten teamt.
pozdro
Dla mnie wogle to smieszne ze to jest ukrywane no ale skoro tak chca to po co robic im na zlosc i rozglaszac info na ten teamt.
pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
Ja to popieram na maxa, w naszym mieście są jakieśtam skejty akle jak już to z zakazwem wstęu dla rowerów(hetmańska, batorego) byle by miasto zrobiło coś w tym kierunku, bo to młodzi na tym skorzystają, może więcej wiaray zacznie uprawiać sporty.. qrde przydałoby sie. co jeszcze, co do projektu bmxowców na sołaczu to byłem tam ostatnio i troszke pomagałem budować i jakoś nikt mnie od razu nie chciał sklepac:D to ogólnie spoko ludzie(poznaniacy) ale mają jakiś niedo końca wyjaśniny spór z mtbowcami.. nie wiem takie moje zdanie..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
z tymi bmx, to ja sie nie dziwie, jakby pojechało z 10-20 osób na mtb i coś pomogłi to by nie burzyli, a spójrzcie na wypowiedzi tutaj "oni zrobią i będzie sie zajebiście jeździło" w sumie sie im nie dziwie jakby ktoś sobie kupił flaszke a wy ja pijecie ...
Dxx z tą masą, raz że w poznaniu już raz przegonili kulturalną mase a dwa że różne dzieci piszą na tym forum i dziwne pomysły mają :)
Dxx z tą masą, raz że w poznaniu już raz przegonili kulturalną mase a dwa że różne dzieci piszą na tym forum i dziwne pomysły mają :)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
Paul no niestety racja... dobra Dxx powiedz co mozemy zrobić zęby pomóc?? bo wiadomka wpiasłem sie na stronce, coś jeszcze można?? kuzynka pracuje w urzedzie miasta, moze dało by sie jakoś to przez nią popchnąc?? weż napiszzzzz
pozdr. bądźcie dobrej myśłi bo sie przyda taki skejt..
pozdr. bądźcie dobrej myśłi bo sie przyda taki skejt..
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
Manitou Travis
24 cale
pawian daj gg na marcin-vn@o2.pl
[b][SPRZEDAM]
jak wszystko pojdzie dobrze to pod koniec listopada bedzie masa w poznaniu tym razem o 2 celach tak jak bylo predzej....czyli anty samochody / chcemy sciezek rowerowych i o nowym celu mianowicie zrobieniu "szumu" w sprawie skateparku, dobrze by bylo jakby zjawilo sie duzo ludzi... raczej beda media.....!!!!!!!!!!!!!!
ps: nie gadajcie za duzo ze jeszcze niema skateparku itp...!!! bulwersujecie na maxa, czy ktos cos zrobil, cos zeby pomoc??? watpie wszyscy tylko pierdola (bez obrazy dla nie licznych... pozdro ziomesy) ze niema ze jeszcze niema a kiedy bedzie..itp!!! Gdyby wszyscy ktorzy beda z tego obiektu kozystac ruszyli 4 litery to bardzo prawdo podobne ze juz bysmy mogli smigac po zel betonie!
Ale wiekszosc mysli ze samo sie zrobi!! kur**!! Po podaniu info na stronie rolki.pl wpisalo sie wuchte wiary na pyrlandie... juz dawno nie bylo tam tyle nowych wpisow w tak krotkim czasie!!! a po tym temacie tu troche drgnelo moze z 30 osob.... to udowadnia ze nawet nichce wam sie wejsc a linka i poprzec project!!!! A co dopiero zrobic cos wiecej...
(text ma dotknac sumienia tych co pierdola a nic nie robia.... !!!!!)
pozdro
ps: nie gadajcie za duzo ze jeszcze niema skateparku itp...!!! bulwersujecie na maxa, czy ktos cos zrobil, cos zeby pomoc??? watpie wszyscy tylko pierdola (bez obrazy dla nie licznych... pozdro ziomesy) ze niema ze jeszcze niema a kiedy bedzie..itp!!! Gdyby wszyscy ktorzy beda z tego obiektu kozystac ruszyli 4 litery to bardzo prawdo podobne ze juz bysmy mogli smigac po zel betonie!
Ale wiekszosc mysli ze samo sie zrobi!! kur**!! Po podaniu info na stronie rolki.pl wpisalo sie wuchte wiary na pyrlandie... juz dawno nie bylo tam tyle nowych wpisow w tak krotkim czasie!!! a po tym temacie tu troche drgnelo moze z 30 osob.... to udowadnia ze nawet nichce wam sie wejsc a linka i poprzec project!!!! A co dopiero zrobic cos wiecej...
(text ma dotknac sumienia tych co pierdola a nic nie robia.... !!!!!)
pozdro
[b][SPRZEDAM]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mozecie zakladac tematy na wszytskich mozliwych forach zwiazanych z tematyka/sportami extremalnymi, naglasniac na maxa!!
Narazie tyle... zreszta jak ktos chce to jakos pomoze, zawsze da sie cos zrobic... mozecie zrobic 5 ulotek o skate parku dac tam linka (www.pyrlandia.pl) i przykleic np. na przystanku mpk niby nic a jednak...
serio gadam/pisze ;]
Z ta masa to jeszcze nie wiadomo...czy bedzie, nie palcie sie teraz gdy malo mozna zrobic... dam znac jak bedzie trzeba do ognia dokladac...
ps: Ta stance z spd to ja do pointa sie nie przyznaje...;]
CHCE INNA RAME!!!!!:D
Narazie tyle... zreszta jak ktos chce to jakos pomoze, zawsze da sie cos zrobic... mozecie zrobic 5 ulotek o skate parku dac tam linka (www.pyrlandia.pl) i przykleic np. na przystanku mpk niby nic a jednak...
serio gadam/pisze ;]
Z ta masa to jeszcze nie wiadomo...czy bedzie, nie palcie sie teraz gdy malo mozna zrobic... dam znac jak bedzie trzeba do ognia dokladac...
ps: Ta stance z spd to ja do pointa sie nie przyznaje...;]
CHCE INNA RAME!!!!!:D
[b][SPRZEDAM]
Dobra wiadomosc dla zwolennikow projektu...
dnia 25/10/2005 na radzie mista poznania omawiano teamt projectu skateparku
miasto jest zainteresowane posunieciem projectu na przod!!!!!! (nareszcie!!!!!)
sami sie odezwali do organizacji zajmujacej sie projectem (z prozba o rozne roznosci....) !!!!!!
ps: wiecej podam jak bedzie wiecej konkretow, bo narazie to sa sprawy dotyczace sponsoringu, inwestycji itp... co mozna przeczytac na stronie www.pyrlandia.com
ps2: nie oznacza to iz macie przestac wpisywac sie na www.pyrlandia.com teraz poparcie moze sie jeszcze bardziej przydac!!!!
:D:D:D:D:D damy rade!!!
narka
dnia 25/10/2005 na radzie mista poznania omawiano teamt projectu skateparku
miasto jest zainteresowane posunieciem projectu na przod!!!!!! (nareszcie!!!!!)
sami sie odezwali do organizacji zajmujacej sie projectem (z prozba o rozne roznosci....) !!!!!!
ps: wiecej podam jak bedzie wiecej konkretow, bo narazie to sa sprawy dotyczace sponsoringu, inwestycji itp... co mozna przeczytac na stronie www.pyrlandia.com
ps2: nie oznacza to iz macie przestac wpisywac sie na www.pyrlandia.com teraz poparcie moze sie jeszcze bardziej przydac!!!!
:D:D:D:D:D damy rade!!!
narka
[b][SPRZEDAM]
Wejdzcie za pare dni na www.pyrlandia.com i oceńcie ulotke, ktora zawiera informacje, "reklame" na temat popierania budowy SKATEPARKU...
m4d