No widzisz Mateuszu bo dlanich jest czas na posmianie sie ale jest tez czas powazny i bez jaja. Zamiast pisac znou taka sama wypowiedz lepiej cos bys doradzil na temat mostkai kierownicy i reszty uzupelniajachy ******* do mojego roweru
jebniety jestes w **** w ogóle co za zdjecia na pinku polowa zdjec to zdjecia twojego zjebanego ryja a reszta to nedznie zrobiony rower czlowieku wez sie za jazde jaka kolwiek
sprzedam nintendo DS korki nike obrecz sun rims gg 5541451
i co ciebie obchodz jakie mam zdjecia na pinku wez sie przymkin i niezasmiecaj mojego tematu jak masz cos madrego do powiedzenia a nie wiejskie slownictwo to prosze bardzo hamstwa tolerowac niemozna
Hope pisze:Witam wczoraj ojciec kupił mi Santa Cruza v10. Czy to dobry rower?? Czy moge zrzucic z niego jakoś wage bo przeważnie jeżdże sobie po asfalcie i cholernie jest ciężki. Z góry dziękuje
Oczywiście to jest robota PREZESA. Ja tylkoprzypomniałem mu to :D
Prezes: NA HUUJ CI jakies shity? TOBIE tata kupił SANTE v10 juz jej nie masz??
Meszna to dzielnica Bielska tak jak Janki a Warszawa. I niebede was pytal jak jezdzic bo od tego jest zdobywanie doswiadczenia i znajomi ktorzy maja wysokie wlasnie doswiadczenie. A ty palo odrazu bys odpowiadaal w formie jak teraz bo tak cie na wsi wychowali. i nienawalaj mi tyle postow bo niewiem czy z kolga z za kolchozu robicie konkurs czy co. idz spac cwaniaku
no widzisz to rozni wlasnie ludzi z miasta ja mowie i grzecznie prosilem ale przestalem bo z wsia sie nieda a ty odrazu bys bujke chcial i niemow domnie dziwko bo to obrazliwe slowo i lepiej popros mame zeby ci wytlumaczyla co oznacza