Ej ludziska a takie pytanko bo jestem zdecydowany na zakup napinacza PMsocho tylko nie wiem czy brać ten 32-38 czy wziąśc zamówić konkretnie na 36z na mojego Hussefelta za 5 zl drożej ?????
rolki w aklepie internetowym jakies były z turvatywa i amoeba ale to mniej nic 38-40 napewno nie ja w swoim napinaczu zastosowałem kóleczka z tylniej przerzutki i diała wysmienicia a kosztowały 12zł
kyrys pisze:rolki w aklepie internetowym jakies były z turvatywa i amoeba ale to mniej nic 38-40 napewno nie ja w swoim napinaczu zastosowałem kóleczka z tylniej przerzutki i diała wysmienicia a kosztowały 12zł
jak bys mogl napisać z jakiej przezotki wymontowalec te koleczka to wieke dzięki
blackwolf92 sprawa jest banalnie prosta idziesz do sklepu i mówisz "chciałbym kółeczka do przezutki" zwykle sprzedają po 2 ja kupowałem po 4 zł za 2 kóleczka jakies shimano deore albo xtr to jest większy wydatek ale takie zwykłe też się fajnie toczą tylko ja mam to wmontowane w 1 klatke i taka "ósemke" na dole i działa wyśmienicie