spoko siemieczka...uiler to ciota bo nie chce zeby go krecic...musi minac duzo czasu zanim sie rozkreci ale co tam na lato bedzie na wypasie...a grzeniu kamerzysta daje wszystko z siebie zeby to krecic wie pozdro...od grzenia kamerzysty :]
Fajny filmik :) a tego goscia na motorynce to znam :P Sam jestem z kosmosu i sobie dirtuje troszke :P ale na kosmosie nie skacze bo sa za duze hopy dla mnie :/ a pozatym wszyscy by sie smiali z poczatkujacego :D
po jakimś filmie chyba Dirt 71 postanowiłem, że nic już od was nie ściągnę, bo to było żenujące, nudne i nieśmieszne, w skrócie głupie w negatywnym tego słowa znaczeniu.
!!!! MAX DH FREERIDER HARDCORE TO THE BONE TO JA !!!!
MaxPower1994 po pierwsze dirt jump 71 to w sumie nie nazwa ekipy bo wszyscy dirtowcy z wroca tego używają, ci którzy sie nie znają itd. Pokaż lepiej swój film i ten też oglądnij bo nie koniecznie to ta sama ekipa co tamten...
niestety z niewyjasnionych przeczyn premiera bedzie przelozona na sierpien-wrzesien...a i juz powoli zaczynam montowac takiego naprawde na spasie trailera...pozdro siemeczka