s-klasa 200km/h i przypal

Zychu-wawa
Kontakt:

s-klasa 200km/h i przypal

Post autor: Zychu-wawa »

czwartkowy wieczor jak kazdy ale tak sie zlozylo ze rodzice moiej ( zajebiscie nadzianej) kolezanki wyjechali do indi na urlop to pomyslelismy z nia ze pojezdzimy saobie z nia samochodem jej taty, ja kierowalem bo mam prawko juz od miesiaca a ona nie ma jeszce bo ma dopiero 17 lat wzielismy jescze 2 kolezanki i moiego kumpla
no to wsiadamy do samochodu... Benz s-klasa 3.5litra 290 koni i ruszamy za miasto troszke pojezdzic. lece sobie 200km/h na modlinskiej a tu patrze czerwon policyjna latarka..... ups
przejebane..... kurwa co tu robic wychodze ide do radiowozu pies pokazuje mi na radaze 194km/h i mowi mi ze zabiera mi prawko i mandacik 1000zl to ja go blagam i mowie ze to sie nie powtuzy ble ble ble...
i mowie ze to samochod firmowy( tata tej kolezanki ma firme ) i zeby sie tylko prezes nie dowiedzial i zaczynam, sciemniac ze sie ucze i mie nie stac na ten mandat i wogule i wyszlo na to ze dalem mu 100zl napiwku :D:D: i dostalem mandacik na 100zl :D
kurw amoglo byc przejebane;/ juz nigdu nie wsiade to szybkiego samochodu:P:P:P
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
FRmaniacWroc
Kontakt:

Post autor: FRmaniacWroc »

no to i tak miales maly przypal bo ja wzialem motor od mojego starego ścigacza,suzuki gsx1000r srada i nie mam prawka ale za to mam doswiadczenie w motorkach od jakiegos czasu i smigalem,no i na legnickiej pociałem sopbie 240 km/h a za plecami mialem 4 radiowozy/i tak frajerom spierdoliłem
Każdy żyje tym co może-więc pier*** innych i żyj rowerem...l..
lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

hehe bez gwiazdy nie ma jazdy
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

fr maniac jakos Ci nie wierze ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Zychu-wawa raczej masz szczescie, moglo byc przejebanie... :/
www.trialshop.pl
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

Zychu-wawaheh to jakies dobre beje Ci się trafił jak dałes 100we w łape i 100pln mandatu Ci wypisali.Mnie dzisiaj niebieskie pałki zatrzymały za jazde bez swiatełek w rowerze<lol> i chcieli wjebac 100pln mandatu:/..alle wkoncu po długich spekulacjach skonczylo si ena upomnieniu i kazali prowadzic rower.Poprowadzilem pare metrów zanim się nieschowali na zakręcie i dalej pojechałem
lej na mÓr!!!!!!!!!
Zychu-wawa
Kontakt:

kurwa potemn jechalem do domu nie przkraczajac 60:D ale naprawde mi siepofarcilo:D:D:d
ten pies musialbyc zdziwiony jak zobzczyl 18 letniego gnaja wysiadajacego z s-klasy:D:D
Leszek rally
Kontakt:

Post autor: Leszek rally »

Głupota i szpan ludzki niezna granic, koleżanki, samochód i odrazu debilizm odbija do głowy.....
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

eee... nie ma czym sie podniecac. a leszek ma racje.
Kontakt:

Post autor: DENI »

:)
leszek dziwisz sie ?
naogladaja sie mtv czy vivy :)
a tam wszedzie laski i s-klasy czy inne escalade
bujaja sie :)
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

jeżeli ja byłbym tym pałkarzem to bym Cie udupił jak tylko mogę!!!! Nienawidze pojebów popierdalajacych samochodami. ZERO POSZANOWANIA ZYCIA!!!! KUUUUURRRR.WA. ****** mogłeś siebie, a co ważniejsze innych pozabijać!! Polska mentalność. Dorwac sie do fury i popierdalać ile fabryka dała, bo panna sie podnieci i laske pozniej zrobi..... BRAK SŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

FRmaniacWroc

fajny motorek. to jest poprzednik hayabusa ?
ile ma na liczniku ? i ile wyciąga ? : )
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

194 km/h mając od miesiąca prawko... nie skomentuje tego.
Coilerdh
Kontakt:

Post autor: Coilerdh »

Wg mnie tylko ***** zapierdala tak szybko w mieście. Myślisz że umiesz jeździc bo masz prawko ? Grubo się mylisz ******.
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Ja w ostatnią sobote miałem przypał z SOK istami z Bielska białej
Chcieli mi wpakować mandat 100 zł z podwójne wykroczenie jazda rowerem po peronie i przejście w miejscu niedozwolonym.Sończyło sie na słownej repremendzie uff naszczęście!!
Uważać na dworcach i prowadzić rowery po peronach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
team www.CYKLOTUR.com
cosin
Kontakt:

Post autor: cosin »

hehe ja z kumplem zjezdzalem na biku po schodach na peron(z kładki nad torami) i nas 4 mundurowych dorwalo. nie dalo rady uciec...no i po 50zl :P pech. wiecej nie bede jezdzil po peronie i tyle. Nauczka byla i poskutkowala
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

s-klasa to stabilny samochod, a tak jak pisaliscie, przycisnal butabo chcial zeby na siedzeniach zostaly "plamy milosci"(kto ogladal : O 2 takich co poszli w miasto, Harold i Kumar, wiedza ocb :D:D:D:D:D)dziwi mnie tylko fakt, ze miales 100zl przy sobie, ja nie nosze takiego hajsu, pewnie to byly wszystkie Twoje oszczednosci :D tak czy inaczej ludzie dostajac prawko mysla ze sa rajdowcami a tak naprawde to dupa nie rajdowiec, gdyby cos Ci wyszlo na ulice to zostaly by plamy na tych siedzeniach ale od gowna !
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Zychu-wawa
Kontakt:

[lankrucosinPaulCoilerdh
heh ciekawe byscie wy zrobili dostajac prawie 300 konny samochod i dłłłługda prostą a sto zlotych bylo w schowku w samochodzie i tylko to nas uratowalo
cosinjak dalem psu 100 zl to mie po nogach caowal rpawie nawet mu przez mysl nie przeszlo

asz takim zlym kierowca to nie jestem jezdzilem duzo przed zrobieniem prawka i teraz po zrobieniu przez miesiac juz zrobilem prawie 1200km a s-klasa prowadzi sie bardzo latwo systemy anty poslizgowe abs esp ebd wszystkie dajery samochod bardzo bezpieczny i latwy w prowadzeniu

nie zaluje tego co zrobilem a nastepnym razem jak go dorwe rozbujam do 250:P:P:P na jakiejs prostej najlepiej w Zegrzu b atam jest zajebista dluga prosta:P:P:P
Zychu-wawa
Kontakt:

lankru do tekiej s-klasy laski same wskakuja:D.... nawe sobi enie wyobrazasz jak no szybko wychamowal z tych 200km/h prawie zatrzymal sie w miejscu
Zablokowany