s-klasa 200km/h i przypal
Zychu-masz racje.trzeba to powtorzyc-tylko tym razem sprobuj na pustej drodze wyciagnac 250km/h.I najlepiej przypier dol w jakis slup bo niewiele mnie interesuje ze sobie mozesz zrobic krzywde,ale mozesz zabic w cholere osob trzecich.I ich bedzie mi zal.Krzyzyk na droge ******
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
co do peronów to fajnie sie skacze w gdańsku przez tory :]... jest tylko szerokosc peronu na rozpęd i trzeba z bunn'iacza ciągnąć ile wlezie. Nie zlapali mnie ale fajnie sie tam fruwa :P ;]cosin pisze:hehe ja z kumplem zjezdzalem na biku po schodach na peron(z kładki nad torami) i nas 4 mundurowych dorwalo. nie dalo rady uciec...no i po 50zl :P pech. wiecej nie bede jezdzil po peronie i tyle. Nauczka byla i poskutkowala
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
3443576
co do zdania "Bez ryzyka, nie ma zabawy", uwazam ze ryzyko jest OK bo sam robie głupie extremalne rzeczy, ale zawsze SAM i nikogo nie namawiam zeby to robil ze mna... a jazda w 5 osob 200km/h to troszke idiotyzm. Mogłbys (gdyby byl wypadek napewno tak by sie stalo) zabic wszystkich w tym samochodzie. Wyrzutów sumienia byś nie mial bo sam byś leżał 2m pod ziemią. 200km/h JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA - Na pustej drodze , swoim autem , i przedewszystkim SAMEMU.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
3443576
bueheheh czlowieku zastanow sie po co to robisz i komu chcesz zaimponowac pusta prosta droga to faktycznie wyzwanie wystarczy zmieniac biegi ale pomysl co by bylo jakby ci dziecko pod kola wyskoczylo niestety jeden z moich znajowmych mail taki przypadek :( nie doszedl jeszcze do siebie i nie sadze zeby byl taki jak kiedys ...
naprawde uwazasz za fajne jazde po prostej drodze 200 km/h ?? to nie swiadczy ani o odwadze ani o umiejetnosciach a tylko i wylacznie o glupocie .
Wiecej sie nie wpisuje w tym idiotycznym temacie o mocnym podlozu lamersko-dresiarskim.
jeszcze raz pozdrawiam inteligentna kolezanke :P
naprawde uwazasz za fajne jazde po prostej drodze 200 km/h ?? to nie swiadczy ani o odwadze ani o umiejetnosciach a tylko i wylacznie o glupocie .
Wiecej sie nie wpisuje w tym idiotycznym temacie o mocnym podlozu lamersko-dresiarskim.
jeszcze raz pozdrawiam inteligentna kolezanke :P
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Zychu-wawa
zebys wiedzial ze jezdzilem tym porszakiem. i co mam ci sie chwalic czym jeszcze jzedilem. nie wiem po co. ale tak zeby cie przygasic podam kilka: Navigator, Escalade, HumVee, 911, Carrera, Mustang, Corveta, Viper. No i nie robie z tego niusa dala calego swiata.
zebys wiedzial ze jezdzilem tym porszakiem. i co mam ci sie chwalic czym jeszcze jzedilem. nie wiem po co. ale tak zeby cie przygasic podam kilka: Navigator, Escalade, HumVee, 911, Carrera, Mustang, Corveta, Viper. No i nie robie z tego niusa dala calego swiata.
a.k.a. GhoST
REtired
USA -> IOM
[url]http://tiny.pl/qws3[/url]
REtired
USA -> IOM
[url]http://tiny.pl/qws3[/url]
-
- Kontakt:
samed jajezdzilem cayeną po lesie no i:D:D:D dobra to nie jest wazne
jak bym chcela sie pochwalic ze jezdzielm jakims zajebistym samochodem to bym coi sciemnil a jka bym jechal nie swoim np lanosem albo golfem to tez bym zalozym ten topic bo zbyciarskie jest to ze przekroczylem dozwolon apredkosc prawie 2 krotnie i jescze nie swoim samochodem i za 100zl mnie puscili tyle
i jeszce raz pisze ze to byla prosta droga bez zadnych dojazdowych drog wiec minimum ryzyka ze strobny wyjezdzajacyh z boku samochodow
dobra h.. wam w dupe generalnie jescze raz pisze ze nei zaluje i powtuze to w przyszlosci
jak bym chcela sie pochwalic ze jezdzielm jakims zajebistym samochodem to bym coi sciemnil a jka bym jechal nie swoim np lanosem albo golfem to tez bym zalozym ten topic bo zbyciarskie jest to ze przekroczylem dozwolon apredkosc prawie 2 krotnie i jescze nie swoim samochodem i za 100zl mnie puscili tyle
i jeszce raz pisze ze to byla prosta droga bez zadnych dojazdowych drog wiec minimum ryzyka ze strobny wyjezdzajacyh z boku samochodow
dobra h.. wam w dupe generalnie jescze raz pisze ze nei zaluje i powtuze to w przyszlosci
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
ja mysle ze to sciema
nie raz zatrzymywał mnie policja i wiem jaki maja stosunek do małolatow za 100 to chyba loda tym policjata zrobiłes
w wieku 17-24 lat niema zmiłuj no chyba ze policjant jest sasiadem
ale i tak przekroczenie o ponad 100km/h nie uszło by płazem
a codo prowadzienia sie s-klasy to to sie nie prowadzi po polskich drogach to jest ponton do jazdy po prostej niemieckiej autostradzie
widac ze nie jezdziłes zadnym samochodem ktory naprawde sie dobrze prowadzi
nie raz zatrzymywał mnie policja i wiem jaki maja stosunek do małolatow za 100 to chyba loda tym policjata zrobiłes
w wieku 17-24 lat niema zmiłuj no chyba ze policjant jest sasiadem
ale i tak przekroczenie o ponad 100km/h nie uszło by płazem
a codo prowadzienia sie s-klasy to to sie nie prowadzi po polskich drogach to jest ponton do jazdy po prostej niemieckiej autostradzie
widac ze nie jezdziłes zadnym samochodem ktory naprawde sie dobrze prowadzi
http://www.s-cam.pl/
kurwaaaaa a teraz zamien sie ******** miejscami, jedziesz sobie rowerem a za toba pedzi ****** 200 na godzine jakims glupim mercem i cie potraca. wystawiony bark i lokiec. wtedy tez bys uwazal ze bez ryzyka nie ma zabawy? zamilcz, wstydu oszczedz....jeszce raz mowie ze bez ryzyka nie ma zabawy
www.trialshop.pl
O zajebiście masz od wczoraj prawo jazdy zrobiłeś 1k km i jesteś zajebisty, doświadczony ziom i jechałeś 200 NIE SWOIM samochodem, a i takie prędkości od ponad pół wieku nie są czymś nadzwyczajnym, jeżeli tym się podnieciłeś, a ty masz ten samochód jak swój w każdej chwili możesz się nim polansować tak z tego zrozumiałem , a chyba tylko raz nim jeździłeś. "Pogratulowania" jest to, że nie musisz za dziwki płacić, ale raz jeździłeś i możesz o tym ksiązke napisać ? A najśmieszniejsze w tym wszystkim to że może być to twoja ostatnia jazda nie swoim samochodem do tego, na którego i tak posiadanie nie masz liczyć chyba, że za kilka dziesięcioleci.. hhahhaahaha A i każdy inaczej uważa zabawe...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
-
- Kontakt:
jozekrj sory czy ty sie znasz na samochodach po to fabryka dala mu pneumatycznbe zawieszenie zeby nie bylo czuc nierownosci jak przejedzies przez jakas dziure to nawet jaj nie poczujesz uwazam ze ten samochod si ezajebisci enadaje do jazdy po polskich drogach
no widzisz ale jednak za 100 zlotych moze zdzialac duzo
Kruk
"samochodem do tego, na którego i tak posiadanie nie masz liczyć chyba, że za kilka dziesięcioleci.. "
zebys sie nie zdziwil... mail bym takiego jak by moia mam nie potzrebowala samochodu i ja bym niepotrzebowal.. bo chrysler voyager, audi a2 moiej mamy i moi focusik to juz troszke duzy wydatek
no widzisz ale jednak za 100 zlotych moze zdzialac duzo
Kruk
"samochodem do tego, na którego i tak posiadanie nie masz liczyć chyba, że za kilka dziesięcioleci.. "
zebys sie nie zdziwil... mail bym takiego jak by moia mam nie potzrebowala samochodu i ja bym niepotrzebowal.. bo chrysler voyager, audi a2 moiej mamy i moi focusik to juz troszke duzy wydatek
-
- Kontakt:
hah widac kolejna bogata ciota jak masz tyle kasy to pojedz na tor i tam sie poscigaj bo ulice nie sluza do tego ... poza tym jesli bys nawet wpadl na psa to odrazu odruchowo hamulec skrecanie kierownica i o wpadniecie w drzewo z boku to nie problem ... a potem sie dziwicie ze ludzie pisza ze prawko od 18 to za wczesnie ;/
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Zychu-wawa
i co , teraz myślisz że jesteś fitness czy jak ?
równie dobrze można krzyczeć " hej laski ! mam bike'a za 35 k pln , która mi obciągnie ?!" , a widziałeś żeby NORMALNI ludzie tak robili ?
jak sie wpierdolisz w drzewo jadąc 300 kmh to nic . Świat stanie się lepszy ...
ale jak trafisz w jakiegoś rowerzyste , albo zwierzaka ? Zakładam że masz mózg , możliwe że uszkodzony albo wybrakowany , ale pomyśl przez 10 minut co się mogło stać....
a jak lubisz extreme to skocz 30 metrowego dropa na sztywniaku ...
i co , teraz myślisz że jesteś fitness czy jak ?
równie dobrze można krzyczeć " hej laski ! mam bike'a za 35 k pln , która mi obciągnie ?!" , a widziałeś żeby NORMALNI ludzie tak robili ?
jak sie wpierdolisz w drzewo jadąc 300 kmh to nic . Świat stanie się lepszy ...
ale jak trafisz w jakiegoś rowerzyste , albo zwierzaka ? Zakładam że masz mózg , możliwe że uszkodzony albo wybrakowany , ale pomyśl przez 10 minut co się mogło stać....
a jak lubisz extreme to skocz 30 metrowego dropa na sztywniaku ...
Panowie..... SZKODA SŁÓW. I TAK NICZEGO GO NIE NAUCZYMY, A MYŚLEĆ ZA NIEGO NIE MOŻEMY. Jak mu życie nie miłe.... to jego sprawa. Tylko nie mieszaj w to innych. Powtórzę jeszcze raz: MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ NA DRODZE NIE SPOTKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amen
Amen
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
-
- Kontakt:
-Przemooo-wfl heh wystarczy napisac ze ma sie wiecej kasy i odrazu ludzie sie robia chamscy napisalem to specjalnie o tych audi i chryslerach wiedzialem ze tek zareagujecie
widziecie to sie nazywa zazdrosc
moge sie zalozyc ze conajmiej polowa z wypowiadajacych tu sie osob jak by dostalo 300 konna limuzyne to tez by przygazowalo nawet jak by nie mieli prawka
pierdolicie co sie moglo stac??
ale nic sie nie stalo jak sie stanie no to moze nie bedize najlepiej ale staram si etak to robic zeby sie nie stalo ssijcie wszyscy
widziecie to sie nazywa zazdrosc
moge sie zalozyc ze conajmiej polowa z wypowiadajacych tu sie osob jak by dostalo 300 konna limuzyne to tez by przygazowalo nawet jak by nie mieli prawka
pierdolicie co sie moglo stac??
ale nic sie nie stalo jak sie stanie no to moze nie bedize najlepiej ale staram si etak to robic zeby sie nie stalo ssijcie wszyscy