2005-1939

angelares
Kontakt:

2005-1939

Post autor: angelares »

Jak Kaczynski wygra to mozna sie spodziewac zmian. Na gorsze. Idzcie glosowac. Nie marudzic, ze glowa boli.
Nie badz gnidom poczuj freedom
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

a co wspolnego z maja te daty w temacie niby do jego tresci?
angelares
Kontakt:

Wiedzmin pisze:a co wspolnego z maja te daty w temacie niby do jego tresci?
Ze oglodajac/sluchajac Kaczynskiego mam niemile skojarzenia z Hitlerem (Pilsudskim bym go nie nazwal)
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Jeden drugi 2 kutasy, dam dupy tylko mnie wybierzcie, nie spodziewam się żadnych większych zmian, a co kwas zrobił 8 lat pszeszedł cichaczem i tyle, postarał sie tylko nie spieprzyć, a nic dobrego też nie zrobił...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

prezydent nigdy nic dobrego nie zrobi bo ogolnie pelni funkcje figuranta ale 2 kaczynskich to zdecydowanie za duzo...
www.mm-foto.pl
angelares
Kontakt:

Nie chce byc tendencyjny. Dla mnie sie licza te sprawy:
1. Kaczynski
- jakie bedzie jutro filmu kaczynski + lepper? (sie chlopaki dobrali:)
- radio maryja, czestochowa i cala "swieta" reszta - wybaczcie ale to nie sredniowiecze - niech sie modla i do polityki, a tym bardziej gospodarki nie mieszaja
- moze Jarek sie zna na polityce, prawie, sporcie, oswiacie i tego typu rzeczach - czyli jak podniesc podatki, by byla na to kasa - na gospodarce niestety nie. I nie sadze by mieli to zalatwic "eksperci". Ja nie mam ochoty ani na ZUS ani na dotowanie jego pomyslow, a tym bardziej na katolicyzm i "narodowy socjalizm"
- zmienia poglady jak rekawiczki - chocby sprawa leppera i nie tylko - czyli brak wiarygodnosci
Temu panu stanowczo mowie NIE.

2. Tusk
- inteligentny czlowiek (a nie uparty buc)
- Stabilnosc pogladow
- usprawnienie gospodarki (ZUS!!!! cholerny haracz)- rozwoj sektora ubezpieczen
- a przede wszystkim jego rzad ma na celu nie szkodzic interesom inwestorow i przedsiebiorcow prywatnych.

Moze dzisiaj Kruk wydaje Ci sie, ze to dwie mendy szukajace taniego klienta, ale pomysl ze masz do wyboru cos co moze Ci pomoc, albo zaszkodzic. Mozesz takze nic nie robic - inni zrobia to za Ciebie. Tylko nie marudz wtedy ze Polska jest do bani, a w Irlandii jest lepiej.

To sa moje i wylacznie moje poglady. prosze sie nimi nie sugerowac.

Rozumiem ,ze mozna byc zniecheconym po 50 latach niewoli i ze pozostaje w glowie, ze nic sie nie da zrobic - ze rekiny i tak na zjedza.

Ja ide. Wreszcie po 10 latach. Heh.
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Kruk pisze:Jeden drugi 2 kutasy, dam dupy tylko mnie wybierzcie, nie spodziewam się żadnych większych zmian, a co kwas zrobił 8 lat pszeszedł cichaczem i tyle, postarał sie tylko nie spieprzyć, a nic dobrego też nie zrobił...
po 10 latach...

a poza tym prezydent tak naprawdę wiele do zrobienia nie ma
- podpisuje ustawy lub nie ( ale nawet jak nie podpisze to mogą sobie przegłosować jego veto i wprowadzić i tak )
- może zgłaszać własne projekty ustaw
- milion funkcji reprezentacyjnych ( od witania rodziny królewskiej Zimbabwe po wręczanie orderów )

Ja głosuje na Tuska bo jest inteligentniejszy, lepiej spełni funkcje reprezentanta, wprowadzi równowagę do koalicji POPiS...
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ja bym glosowal na tuska gdybym nie byl gnojem bo ma fajna curke :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

no widac ze gnoj ze mnie :) córkę :) oczywiscie
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

angelares pisze:Ze oglodajac/sluchajac Kaczynskiego mam niemile skojarzenia z Hitlerem (Pilsudskim bym go nie nazwal)
a chyba ze o to chodzi, to true
ODPOWIEDZ