PJF - nowa odsłona stronki :D
mam tylko pare ale:
-na stronie będą zamieszczane tylko konkretne newsy - nie wierze
-kilka nowych wymiataczy w squadzie - za wyjatkiem dwoch osob reszta nei umie jezdzic
-Team Poznań Junior Freeriders składa się z doświadczonych bikerów - od kiedy? :DDDDD
-Wszyscy bikerzy Poznań Junior Freeriders wyposarzeni są w odpowiedni sprzęt rowerowy oraz ochronny. - Foxa glowa nigdy nie widziala kasku, ani jego nogi ochraniaczy, podobnie jak Bulion.
i jeszcze uwagi techniczne:
-linki - niech sie w nowym oknie otwieraja bo jeszcze ktos wyjdzie z waszej strony
-menu - podswietlenie czyli obraz po najechaniu mysza na guzik laduje sie dopiero kiedy sie na przycisk najedzie. polecam zrobienie ich we flashu.
to by bylo na tyle, sama oprawa graficzna jest swietna, ale teksty na tej stronie sprawiaja wrazenie ze udajecie kogos kim nie jestescie. niektore rzeczy fajnie sciagneliscie z mojej strony :] kiedys ten wasz "team" mial 3 osoby ktore jezdzily naprawde swietnie i bylo wiadomo o co chodzi, a teraz pakujecie do niego kogo tylko popadnie. nawet ja tam kiedys bylem :||||
-na stronie będą zamieszczane tylko konkretne newsy - nie wierze
-kilka nowych wymiataczy w squadzie - za wyjatkiem dwoch osob reszta nei umie jezdzic
-Team Poznań Junior Freeriders składa się z doświadczonych bikerów - od kiedy? :DDDDD
-Wszyscy bikerzy Poznań Junior Freeriders wyposarzeni są w odpowiedni sprzęt rowerowy oraz ochronny. - Foxa glowa nigdy nie widziala kasku, ani jego nogi ochraniaczy, podobnie jak Bulion.
i jeszcze uwagi techniczne:
-linki - niech sie w nowym oknie otwieraja bo jeszcze ktos wyjdzie z waszej strony
-menu - podswietlenie czyli obraz po najechaniu mysza na guzik laduje sie dopiero kiedy sie na przycisk najedzie. polecam zrobienie ich we flashu.
to by bylo na tyle, sama oprawa graficzna jest swietna, ale teksty na tej stronie sprawiaja wrazenie ze udajecie kogos kim nie jestescie. niektore rzeczy fajnie sciagneliscie z mojej strony :] kiedys ten wasz "team" mial 3 osoby ktore jezdzily naprawde swietnie i bylo wiadomo o co chodzi, a teraz pakujecie do niego kogo tylko popadnie. nawet ja tam kiedys bylem :||||
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
Fajna stronka
-
- Kontakt:
Wojtuś widze ze troche się wczułeś nie tak jak trzeba:
"każdy coś potrafi i nie ważne jak jeździ, ważne jest, że czuje satysfakcje z tego co robi, jeździ dla przyjemności..."
Wypowiadaj się za siebie nie za innych, bo nie wiesz po co jeżdzą, może chcą sie pokazać.
Popieram Inura co do osób w teamie i ogólnego zdania.
I jeszcze takie refleksje (w nawiasach). Odnośnie nowatorskiego textu w działe Squad
Niniejszym obwieszczamy co następuje:
>> Każdy biker teamu Poznań Junior Freeriders jeździ z własnej woli.
(a kto kogo miałby zmuszać?)
>> Nikogo nie zmuszamy do jedzenia, spania ani frontflipów. (:| WTF?)
>> Nie stosujemy przemocy fizycznej wobec kolegów bikerów.(a kogoś byś Wojtuś pobił :D)
>> Ani zierząt. (??)
>> Nie zmuszamy biednych dzieci by oddawały nam drobne na sprzęt.
(suchar jak nic i nie na temat)
>> Wszystkie potencjalne zawały u przypadkowych gapiów mają miejsce bez naszej wiedzy. (jak wyżej)
>> Mówimy NIE złodziejom rowerów.(każdy mówi nie, wiec po co pisać jak to jest oczywiste)
>> Oraz kolesiom rozwalających nam miejscówki. (pogadacie a oni dalej będą rozwallać)
>> Nie niszczymy podczas jazdy trawników i rabat w parkach.(kogo to obczdzi)
>> A jak niszczymy to w nadziei, że odrosną następnej wiosny :). (jassne | jak wyżej))
>> Jeździmy bo chcemy. (fajnie wiedzieć)
Team Poznań Junior Freeriders składa się z doświadczonych bikerów :). (w jakichś 50%)Wszystkie ewolucje wykonywane są przez nas z własnej woli i na własną odpowiedzianość.
Wszyscy bikerzy Poznań Junior Freeriders wyposarzeni są w odpowiedni sprzęt rowerowy oraz ochronny.
(I TO NA GŁÓWNEJ FOTA WOJTUSIA BEZ ŻADNEGO KASKU ITP...BRAVO)
Jeśli nie masz pewności, że potrafisz nie probuj. (czego mam nie próbować? sexu)( a Ty Wojtek masz pewnośc że sie nei rozwalisz na nowych dropach)
A jak koniecznie chcesz próbować to przynajmniej zacznij od podstaw :). (czego)
Tak więc txt jest niejasny, nie na temat i nie trzyma sie kupy, jak dla mnie poprostu psuje miłe wrażenie całej strony.
"każdy coś potrafi i nie ważne jak jeździ, ważne jest, że czuje satysfakcje z tego co robi, jeździ dla przyjemności..."
Wypowiadaj się za siebie nie za innych, bo nie wiesz po co jeżdzą, może chcą sie pokazać.
Popieram Inura co do osób w teamie i ogólnego zdania.
I jeszcze takie refleksje (w nawiasach). Odnośnie nowatorskiego textu w działe Squad
Niniejszym obwieszczamy co następuje:
>> Nie stosujemy przemocy fizycznej wobec kolegów bikerów.(a kogoś byś Wojtuś pobił :D)
>> Ani zierząt. (??)
>> Wszystkie potencjalne zawały u przypadkowych gapiów mają miejsce bez naszej wiedzy. (jak wyżej)
>> Mówimy NIE złodziejom rowerów.(każdy mówi nie, wiec po co pisać jak to jest oczywiste)
>> Oraz kolesiom rozwalających nam miejscówki. (pogadacie a oni dalej będą rozwallać)
>> A jak niszczymy to w nadziei, że odrosną następnej wiosny :). (jassne | jak wyżej))
Team Poznań Junior Freeriders składa się z doświadczonych bikerów :). (w jakichś 50%)Wszystkie ewolucje wykonywane są przez nas z własnej woli i na własną odpowiedzianość.
Wszyscy bikerzy Poznań Junior Freeriders wyposarzeni są w odpowiedni sprzęt rowerowy oraz ochronny.
(I TO NA GŁÓWNEJ FOTA WOJTUSIA BEZ ŻADNEGO KASKU ITP...BRAVO)
Jeśli nie masz pewności, że potrafisz nie probuj. (czego mam nie próbować? sexu)( a Ty Wojtek masz pewnośc że sie nei rozwalisz na nowych dropach)
A jak koniecznie chcesz próbować to przynajmniej zacznij od podstaw :). (czego)
Tak więc txt jest niejasny, nie na temat i nie trzyma sie kupy, jak dla mnie poprostu psuje miłe wrażenie całej strony.
-
- Kontakt:
Wojtazx15 ludzie sie zmieniaja pod wplywem sławy jestes tego najlepszym przkladem twoi ziomki z teamu wszystko mi o tobie kiedys powiedzieli jak to sie nei zmieniles i wogole:)no ale swoje osiagnoles ale wiesz co mnie wnerwia ze jest mnustwo ludzi lpeszpych od ciebie w polsce jezdza na pointach i nnych shitach nie maja kasy ani sponsorow i pewnei nigdy nie beda miec......powodzenia powiedzialem co mysle i tyle
śmierc pozerom i komercji
>> Ani zierząt. (??)
Tego nie pisał nikt z naszego teamu, ale mi się podoba :D
>> Ani zierząt. (??)
Tego nie pisał nikt z naszego teamu, ale mi się podoba :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
Osoby po których spodziewałem się czepiania (chyba nie tylko ja :) ), czepiały się (normalka)...
Rozumiem można zazdrościć ale bez przesady...
Mam pytanie do Inura, napisałeś „niektore rzeczy fajnie sciagneliscie z mojej strony :]”. Co jest niby ściągnięte? Grafikę i projekt strony robiła osoba która (z tego co wiem) nigdy w życiu nie widziała twojej strony... Więc nie sądzę aby coś było ściągnięte...
Rozumiem można zazdrościć ale bez przesady...
Mam pytanie do Inura, napisałeś „niektore rzeczy fajnie sciagneliscie z mojej strony :]”. Co jest niby ściągnięte? Grafikę i projekt strony robiła osoba która (z tego co wiem) nigdy w życiu nie widziała twojej strony... Więc nie sądzę aby coś było ściągnięte...
www.PJFR.pl
Czy my się znamy? Poza tym nie nazwał bym tego co napisałem czepianiem, tylko powidziałem że txt mi sie nie podoba i co mi sie nie podoba i tyle. I dlaczego normalka?? Zawsze się czepiam tak?_Maras_ pisze:Osoby po których spodziewałem się czepiania (chyba nie tylko ja :) ), czepiały się (normalka)...
Nie znamy się ale słyszałem "ciekawe" rzeczy o tobie (może nieprawdę) nieważne. W "normalce" chodziło o to, że zawsze się znajdą ludzie którym coś się nie podoba.
PS. Proponuję to zakończyć, jednym się całość podoba innym całość nie podoba, lub mają mieszane uczucia. Rozumiem. KONIEC.
Czekamy na nowe opinie :-).
PS. Proponuję to zakończyć, jednym się całość podoba innym całość nie podoba, lub mają mieszane uczucia. Rozumiem. KONIEC.
Czekamy na nowe opinie :-).
www.PJFR.pl