A więc... Ostatnio długo zastanawiałem się nad Bullitem i w sumie nie wykluczone, że go kupie ale dziś otwarłem BikeAction a tam test DC Akita FR... No i tak sobie pomyślałem czy nie wesprzeć polskiej produkcji- bo jak się ma rozwijać bez klientów....
W rowerku będzie amorek Marzocchi Z1 FR II - 150 skoku
A jak jeżdże ?? DH, NS i dropy ale bez przesady ( z 6 metrów nie będe skakał :p) czyli tak wszystkiego po troche... poradźcie... ew. jaka inna rama tak do max. 4 tys.
Whoever doesn't ride for the love and fun of it, should't
Hmmm raczej nie ma co poruwnywac BULLITA DO AKITY jezeli chcesz zeby ramka ci bardzo dlugo pozluzla to BULLIT !! Wiesz jak jest z AKITAMI lubia se pęcnąć !!
dzisiaj ktos polamal bullita w belchatowie ale nie wiem co sie stalo.
ja bym i tak bral bullita a wspieranie polskich firm to tez czasem prowokowanie ich do zwiekszania jakosci swoich produktow poprzez nie kupowanie ich<lol>
kwestia gustu-ja bym wzial akite,chocby dlatego ze nawet jak peknie to bez zbednego gadania chlopcy z duncona wywiaze sei z gwarancji...co do peknietych akit-peklo ich juz.....
dansk8 zalooosny jestes, albo nie wiesz o czym gadasz.
jezdzilem na tej samej akicie co byla testowana i bardzo fajna ramka, to co przede wszystkim mis ie podoba to sztywnosc:) po za tym bullit jest drozszy:] a wlasnie i dc ma dobra gwarancje
mam... narazie 3300... coś koło tego.... Za Akitą przemawia cena, gwarancja, tylko że... ma mały skok... :/ ja wiem że to lepiej niż )- mam Kone Stuff ale wolałbym tak z 150.... myślałem też o Banshee Chaparral ale nie wiem.... Da się z Akity większy skok wykrzasać ??
Whoever doesn't ride for the love and fun of it, should't
Karpiu 666 pisze:mam... narazie 3300... coś koło tego.... Za Akitą przemawia cena, gwarancja, tylko że... ma mały skok... :/ ja wiem że to lepiej niż )- mam Kone Stuff ale wolałbym tak z 150.... myślałem też o Banshee Chaparral ale nie wiem.... Da się z Akity większy skok wykrzasać ??
Chyba nie da sie... Co do banshee to jak na razie mam bardzo dobra opinie co do tych ramek- fakt faktem scream troche ciezki i troche nerwowy jak na rame zjazdowa (a czy to jest rama zjazdowa??), ale jest za to sprawia wrazenie solidnego i dopracowanego. Chaparrala nie widzialem na oczy, ale mam wrazenie ze bedzie podobne jak ze starszym bratem. Akite mialem w swoich lapach- nawet ta z testu BA (jak budzio) i musze powiedziec ze wywarla na mnie fantastyczne wrazenie- dopracowana i lekka. Do fr powinna styknac :) Cena tez jest w miare atrakcyjna...