kaczka vs. tusk

sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Moje byly i sa bardzo konkretne a pozatym ta kampania byla nie czysta gdyz wygralo chamstwo i cfanaictwo sztabu Kaczynskiego czemu nikt nie zaprzeczy ktos kto ogladal debaty sztabów.
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

no ja nie uważam że warszawa to najlepiej rozwiniete miasto..:D
apropo warszawa to nie państwo :P panie inteligencie :O

pozatym to ******* straszna...
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

:( kur.wa mać... głosowałem na Tuska bo to był reprezentant, a nie jakiś pier.dolony hobbit ... kurwa... niejeden z nas by z bunnyhopa nad nim przeskoczył :/
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

co za kurwa debile glosowali na kaczora =/ teraz trzeba bedzie jarac codziennie :D
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

JAPIERDOLECOZAKURWAPOPIERDOLONYWCHUJAWLODZIMIERZAKRAJKURWAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

może jakiś zamach stanu?

mieszkam na wsi, jutro idę zabić sąsiadów
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

ZONK
Takie ze mnie wkurza, jak reprezentuje mnie i Ciebie taki kurdupel, ktory sie nawet uczesac nie umie i przez 5 dni kampanii chodzi w 1 krawacie.

A kaczorek sie ostatnio zastanawial nad przydzieleniem panu andrzejowi posady wicemarszałka. Wyobrazcie sobie co bedzie. Ludzie wyksztalceni beda harowac za rolnikow ktorzy beda sie normalnie OPIERDALAC i zyc z doplat.

A czemu w warszawie ludzie glosowali w wiekszosci na Tuska? Bo widza jak zarzadza miastem kaczor.
Dla mnie to jeden z lepszych (bardziej obrazowych) argumentow.

Zakazywanie homoseksualistom wszystkiego. Ludzie jak ludzie do cholery.

Cofniemy sie o 16 lat - to bedzie nasza IV RP - powrot do poczatkow demokracji w Polsce? Moze gorzej? W koncu bedziemy miec praktycznie system monopartyjny.
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

ZONK - prezydent ma pełnic głównie funkcje reprezentacyjną...
więc ludzie którzy to dostrzegli głosowali na Tuska.
Pozatym człowiek równie natarczywy i nietolerancyjnym jak Hitler nie powinien zbliżać się nawet do polityki, bo nie potrafi obiektywnie ocenić sytuacji, człowieka, sprawy, ponieważ kieruję się swoimi zbyt przesadnie wyeksponowanymii przekonaniami.
Breeder
Kontakt:

MadCow

"powrot do poczatkow demokracji w Polsce? "
to był żart? powrót do początków socjalizmu...idę zaraz poklepać mojego tatusia po ramieniu i powiedzieć, że od dzisiaj będzie pracował 25h na dobę na 7 etatów i to tylko na jednej uczelni i ze co miesiąc będzie oddawał 99,9% ze swojej pensji na jak to spiewa kazik "jebanych nierobów", z których potomstwa wyrośnie śmietanka polskiego dresiarstwa.
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

a ja glosowalem na kaczynskiego!!!Tusk chcial mi kurwa 300 zeta alimentow odebrac frajer i za co ja bym pil i kupowal se czesci!!! ehh
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Dareko
Kontakt:

Post autor: Dareko »

kurwa nie no moze nie bedzie tak zle zobaczymy
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

A kaczor pewnie niedlugo wprowadzi zakaz polowan -w koncu ktos moglby go legalnie zastrzelic - pomylic go z Kaczka krzyżówka (Anas platyrhynchos) nie jest trudno - ten sam wzrost prawie i podobna twarz (dziob).
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

wfl pisze:ZONK - prezydent ma pełnic głównie funkcje reprezentacyjną...
więc ludzie którzy to dostrzegli głosowali na Tuska.
Pozatym człowiek równie natarczywy i nietolerancyjnym jak Hitler nie powinien zbliżać się nawet do polityki, bo nie potrafi obiektywnie ocenić sytuacji, człowieka, sprawy, ponieważ kieruję się swoimi zbyt przesadnie wyeksponowanymii przekonaniami.
rozsadna wypowiedz! mamy podobne poglady w tej sprawie.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

yyy kaczor wygrał... a o to reklama http://www.bober.geminus.pl/kaczor.jpg a po 2 min łancz W związku z wygraną Lecha Kaczyńskiego, uprasza się ludzi światłych o założenie w dniu jutrzejszym ciemnych rzeczy na znak żaloby.przekaż dalejuszek . hehe no coz polska...
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
Święty
Kontakt:

Post autor: Święty »

Prawda jest taka, że te wybory były wyjątkowe z kilku powodów.
wiadomo-termin...skrzyżowanie parlamentarnych z prezydenckimi.A po drugie Polacy stali przed wyborem
1.Albo wybieramy Tuska, bierzemy się za robotę, każdy robi na siebie a nie na państwo,tym samym dajemy Polsce szanse na rozwój
2.Albo głosujemy na Lecha i mamy to samo co przez ostatnie 10 lat, albo jeszcze gorzej.

Polacy wybrali niestety tą drugą opcje. Współczuję nam Polakom i mam nadzieje, ze na następnych wyborach wybierzemy kogoś odpowiedniejszego.
http://img96.imageshack.us/my.php?image=xaj1.jpg
Breeder
Kontakt:

ustrój IV RP (Rzeczy Prezydenckiej) to totalitaryzm bliźniaczy...krążą poltki, że tracił obywatelswo będzie ten kto nie jest katolikiem, na policyjnych mundurach od 15 listopada pojawią się napisy inkwizycja...w dniu wszystkich świętych (nie wiem czy nie zostanę ukarany za napisanie tego małą literą) cmentarze żydowskie zostaną oficjalnie zaminowane, a każdy obywatel, który w tym dniu nie odwiedzi KATOLICKIEGO cmentarza zostanie ukarany banicją.....młodzież wszechpolska i starsze panie w moherowych beretach chodzą ulicami torunia z dubeltówkami w dłoniach i zabijają napotkane prostytutki...istnieje duże prawdopodobieństwo rozprzestrzenienia się tych moralnych czystek na inne miasta IV Reczprezydenckiej
BunnY
Kontakt:

Post autor: BunnY »

amok29
zauwaz tylko ze w pierwszej turze w woj. mazowieckim zdecydowanie wygrał tusk. jaki z tego wniosek? warszaiwacy zobaczyli z kim maja do czynienia i postawili na tuska aby to on rządził a nie ten pajac. ale ludzie widocznie nie zauwazają tak skomplikowanych zależniości ;]
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nawet jesli kaczyński zostanie prezydentem to co z tego przyjdzie ptasia grypa i kaczki wyzdychają :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

==================W związku z wygraną Lecha Kaczyńskiego, uprasza się ludzi światłych o założenie w dniu jutrzejszym ciemnych rzeczy na znak żaloby.=========================

powiedzcie mi tylko jak to dziala ze wszyscy sie doluja..a on wygral ?? to skad sa ci co na niego glosowali ?? ;/;/;/
ten koleś pode mną to ***** :D:D
ZONK
Kontakt:

Post autor: ZONK »

1,5 strony - 1 moze 2 sensowne wypowiedzi...100000 przeklenstw bez sensu.
ja raczej sie trzymam z dala od polityki , ma juz wyrobione zdanie na ten temat !
ale prosze o wiecej argumentow !

- a panowie co ey na to ze Tusk byl za bogatymi !....a co z biednymi - olac ich ?? co wtedy bedzie sie dziac !
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
ODPOWIEDZ