Snowboard
ja jezdze na desce 8 sezon , to juz sporo, mam papierek PZS:p (bez napinki) :DD
oliskobuty do FR musze byc bardzo sztywne(tzn. nie moga sie zginac do przodu i tylu) nidecker ma fajne deski i cena nie sa tak wysokie.
BOB-ico do rozmiaru buta to jesli wybierzesz sobie deske waska w talii to mozesz wlasnie haczyc przy wiekszym pochyleniu, ale od tego jest cos takiego jak PowerLink ktory podnosi wiazanie i wtedy mozna sie bardziej "polozyc" w skrecie:p
Najlepiej odwiedzic jakas gielde zimowa, juz nie dlugo powinny ruszyc, tam za 900 mozesz dostac naprawde fajny zestaw. sorry za ewentualne bledy
oliskobuty do FR musze byc bardzo sztywne(tzn. nie moga sie zginac do przodu i tylu) nidecker ma fajne deski i cena nie sa tak wysokie.
BOB-ico do rozmiaru buta to jesli wybierzesz sobie deske waska w talii to mozesz wlasnie haczyc przy wiekszym pochyleniu, ale od tego jest cos takiego jak PowerLink ktory podnosi wiazanie i wtedy mozna sie bardziej "polozyc" w skrecie:p
Najlepiej odwiedzic jakas gielde zimowa, juz nie dlugo powinny ruszyc, tam za 900 mozesz dostac naprawde fajny zestaw. sorry za ewentualne bledy
2 dechy
1 genius custom (decha dopasowana podemnie plus moja własna grafika)(decha z włokna weglowegoi dynemy) decha freestyle 163.5
wiazania sp draculizer
2 Burton Vapor 160cm w wiazaniami P1 carbon
buty
burton sl-8
sp laker
dechy na woskach fluoro
ciuchy burton i sessions
moj 7 sezon na desce
freestyle, pipe, w tym roku proba big aira
papierki: usasa, cssa (csf), wsf,
za mała kase mozna juz sprawic sobie deche z wiazaniami
trzeba tylko uwazac na stan dechy, (krawedzie, wygiecie, deck)
ogolnie do 1000 zl na giełdach jest duzy wybor
ogolnie jak ktos kasiasty
to załatwiam custom dechy genius (grafa do wyboru, materiał do wyboru (karbon, włokno szklane, dynema) decha zrobiona pod wzrost, wage, styl jazdy, tytanowa krawedz
dechy nie do złamania, niedozakatowania, piekne i doskonałe
ceny od 4000 zł
1 genius custom (decha dopasowana podemnie plus moja własna grafika)(decha z włokna weglowegoi dynemy) decha freestyle 163.5
wiazania sp draculizer
2 Burton Vapor 160cm w wiazaniami P1 carbon
buty
burton sl-8
sp laker
dechy na woskach fluoro
ciuchy burton i sessions
moj 7 sezon na desce
freestyle, pipe, w tym roku proba big aira
papierki: usasa, cssa (csf), wsf,
za mała kase mozna juz sprawic sobie deche z wiazaniami
trzeba tylko uwazac na stan dechy, (krawedzie, wygiecie, deck)
ogolnie do 1000 zl na giełdach jest duzy wybor
ogolnie jak ktos kasiasty
to załatwiam custom dechy genius (grafa do wyboru, materiał do wyboru (karbon, włokno szklane, dynema) decha zrobiona pod wzrost, wage, styl jazdy, tytanowa krawedz
dechy nie do złamania, niedozakatowania, piekne i doskonałe
ceny od 4000 zł
A tam
-
- Kontakt:
www.supersklep.pl duzo desek i sprzetu wiec jak by kto chciał:D
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
-
- Kontakt:
DJ MICROS sa 450 sprzedam ci deske Ride-USA z wiazaniami Prestona cena takiego nowego sprzetu w polsce to okolo 2500zl ja przywiozlem sobie z ameryki a tam w *** tanio deska ma piec sezonow w tym 3 przejezdzone bo 2 lezala na strychu:p
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
jak cos to przesle foty dlugosc deski 155mm chyba:D stan dobry
ja jezdze juz 3 sezony teraz kupilem sobie deske
preston alae jeszce nie mam wiazan
triki:
180 indi
indi
360
melon i roszke slideow na lawkach
bordslide 50-50 itp
najlepsza w snowboardzie jest jazda w glebokim sniegu po lasku :D:D:D:D lepsze niz panienki polecam:D:D:D
ja jezdze juz 3 sezony teraz kupilem sobie deske
preston alae jeszce nie mam wiazan
triki:
180 indi
indi
360
melon i roszke slideow na lawkach
bordslide 50-50 itp
najlepsza w snowboardzie jest jazda w glebokim sniegu po lasku :D:D:D:D lepsze niz panienki polecam:D:D:D
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
-
- Kontakt:
Pierwszą deche miałem totalną lipe "Hammer" używana pare sezonów chyba za 200zł albo taniej. Przez 2 sezony sie na niej uczyłem, a teraz pomykam na The Sims Nexus z wiązaniami na giełdzie wyniosło mnie coś koło 1k. Ale za to sie pięknie na niej pomyka, elastyczna, zwrotna...w głebokim puchu po prostu mniam, na chopach...mniam :) Śnieżnadeska to piękny sport :)
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
-
- Kontakt: