PJF - nowa odsłona stronki :D
Oh my God, Majsturbator skad tys sie urwal,czlowieku przeczytaj jescze raz co ty wygadujesz, sadze iz nie masz pojecia o prawdziwym obliczu chlopakow z PJF,normalnie pycha i zazdrosc przez ciebie tylko i wylacznie przemawia,oni doszli do takich umiejetnosci jakie maja ciezka praca i nie sadze aby ktorys z nich na latwizne poszedl.Co do podwazania zdania o ile sie nie myle Polska to wolny kraj i kazdy ma swobode wypowiedzi a bronic sie jak atakuja jest normalna rzecza jeszcze na dodatek jak ktos przytacza tak glupie poglady. Rozumiem iz i twoj podpis ma wyrazic zlosc na chlopakow,ja nie widze zadnej komerchy w tym co robia ani pzoerstwa,nikt sie nie obnosi z tym,zaden nie wywyzsza robia swoje czyt.czyli to co lubia. Powiem na zakonczenie do chlopakow z PJF olejcie wypowiedzi niekotrych bo rpzemawia przez nich tylko zazdrosc i pycha bo oni nie wyobrazaja sobie ze ciezka praca mozna doczegos dojsc.Trzymajcie sie>Pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
ehh... majsturbatorze nie byli to napewno kumple z teamu, chyba że jacyś niby koledzy.. poprostu ewidentnie zazdrościsz, kompletnie mnie nie znasz, aż robi się przykro, człowiek się stara, poświęca sportowi a tu jakaś szmata mnie jedzie nie znając :( ehh... skąd masz wiedzieć kto jest moim prawdziwym przyjacielem a kto zwykłym zazdrośnikiem szmato.... koncze rozmowe z tobą, widziałem twoje fotki, wiem ze sie starasz, a to ze ci nie wychodzi to nie moja wina, 3m sie i trenuj dalej....
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
-
- Kontakt: