przespawanie ramy w mielcu!

NooGa
Kontakt:

przespawanie ramy w mielcu!

Post autor: NooGa »

witam mam do was takie pytanie czy dawał ktoś kiedyś ramke do przespawania chodzi mi o poszerzenie elementu cnc tak żeby wchodziła mi opona 2,6 na kole 24" w ballistic ds i ile za to zapłaciliście ?????
na stalej bazie :)
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

Głupota nie lepiej ojebac to na allegro i kupic destroyera ;/ wiesz jak ci się osłabi konstrukcja skracanie wyginanie itp widełek wiesz ile to roboty ?? juz ci mówiłem w szkole ze to głupota sprzedaj tą rame i kup destroyera i nie kłuć się
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

lepie sprzedaj ta i kup nowa
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

mam pytanko - czy na pewno potrzebujesz takiej opony? jeżeli jeździsz w streecie i dircie to wystarcza 2,3 semi slick, a nie glebogryzarka z kolosalnymi klocami. Oponkę powyzej 2,5 doceniłbys jedynie w górach na trudnym technicznie, albo szybkim, krętym odcinku.

wracając do tematu - ballistic to dobra rama, więc jezeli chcesz grubszego kapcia, to musisz stanąć przed "konfliktem tragicznym" - Gruba opona, czy dobra rama.

Wszelkie braki w mojej wypowiedzi dokomponuj sam... mi się już nie chce dziś mysleć
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

tak naprawde oponki 2.3 docenia sie po ciezkiej przeprawie z 3.0. wiem to po sobie.
Kontakt:

Post autor: NooGa »

ja chce żeby mi koło 24" weszło a oponke bym walną 2,35 tylko chce mieć troche luzu (jak koło zcentruje albo co) a niechciał bym zmieniać ramki bo kozacko mi sie narazie na niej jeździ a chce wsadzić sztywny widelec (trek) koło takie jak mam 26 przód i 24 tył żebym miał geo takie jak teraz mam a grzesiu ja niechce nic giąć i skracać tylko poszerzyć element cnc (wstawić nowy) jaką ramke dobra do streetu w cenie balla byście proponowali bo chwilowo cierpie na ograniczenie gotówki ;( i jak bym ją sprzedał to ile wewntualnie musiał bym dołożyć
ale żem napisał ;) ;) :)
na stalej bazie :)
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

puścisz tą rame za 250zł dołozysz 100 i znajdziesz destroyera streta albo jumpa i po kłopocie :P
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
ODPOWIEDZ