PODEJRZANY czarny XLR Kraków .....

motomysz
moderator
Kontakt:

PODEJRZANY czarny XLR Kraków .....

Post autor: motomysz »

Witajcie,

Zauwazyłem dziś podejrzany rower w Krakowie.

Mianowicie, czarny DABOMB XLR (ten z gięta rurą), z tyły obręcz single track, korby chyba Hussefelt, do tego jakis badziewny amorek.

Zastanaiwam sie czy komuś taki rower nie zginoł ponieważ:

Koleś miał na sobie ortalion i srebro, rama była droga a amor kiszkowaty, koles kompletnie nie umiał jechać (widziałem ze ma przezutke a kręcił jak podupcony na niskim biegu), na krawęznik wjechał piecem ledwo podnosząc przednie koło a tylnie wyleciało w kosmos, obok niego jechało 2 innych drechów na kiszkowatych makrokeszach.

Kolesia jak i rower widziałem z tramwaju, dlatego tez nie zdazyłem sie przyglądnąć gdyż tramwaj ruszył z przystanku a koleś pojechał.

Kolesie jeździli w takim miehjscu ze musiali gdzies w okolicy mieszkać toteż jezeli komuś taki rower zginoł to moge udzielić informacji i poprosic kilkoro ludzi o pomoc w szukaniu.

Pozdrawiam
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

hmmm .... no teraz pytanie ... skoro nie wiesz skąd i dokąd jechali to po co to info??? kraków taki mały nie jest ....
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

KaKTuSSSS kur... ;/ jak ludzie znajdują na allegro podejrzane i dają tematy, to co sie czepiasz?? przeszkadza ci to?? moze jakis problem masz ;/
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
motomysz
moderator
Kontakt:

KaKTuSSSS czasem jak mi ludzie mówią ze na dh-zone 75% ludzi to głąby to sie stawiam, ale tacy ludzie jak ty potwierdzają to co sie mówi.

Jezeli ktoś Ci kiedys zajebie DNMa a ja go zobacze po 2 miesiacach w Krakowie to CI NIE POWIEM BO I TAK NIE BEDE WIEDZIAŁ DOKĄD ON JEDZIE !!!

a bardziej politycznie poprawinie:

bo jeżeli ukradli komuś ten rower, a on go juz nie szuka bo stracił nadzieje to wiadomo ze rower nie jest juz w czechach, tylko ze nadal można go szukać po Krakowie.

Bo jezeli ten rower ukradli w Wawie to teraz wiadomo ze juz jest w Krakowie...

bo ...
bo ...
bo ...

ZROZUMIAŁ ??
Arti__RB
Kontakt:

Post autor: Arti__RB »

a ja wiem o jaki rower ci chodzi i jakich kolesi , wiem którzy to sa lajtowni i ucza sie jezdzic .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://arti.pinkbike.com/album/old-photos/
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

no i sprawa załatwiona ...
motomysz
moderator
Kontakt:

:)

no i sprwa z głowy :)

dzięki :)