Witajcie,
Zauwazyłem dziś podejrzany rower w Krakowie.
Mianowicie, czarny DABOMB XLR (ten z gięta rurą), z tyły obręcz single track, korby chyba Hussefelt, do tego jakis badziewny amorek.
Zastanaiwam sie czy komuś taki rower nie zginoł ponieważ:
Koleś miał na sobie ortalion i srebro, rama była droga a amor kiszkowaty, koles kompletnie nie umiał jechać (widziałem ze ma przezutke a kręcił jak podupcony na niskim biegu), na krawęznik wjechał piecem ledwo podnosząc przednie koło a tylnie wyleciało w kosmos, obok niego jechało 2 innych drechów na kiszkowatych makrokeszach.
Kolesia jak i rower widziałem z tramwaju, dlatego tez nie zdazyłem sie przyglądnąć gdyż tramwaj ruszył z przystanku a koleś pojechał.
Kolesie jeździli w takim miehjscu ze musiali gdzies w okolicy mieszkać toteż jezeli komuś taki rower zginoł to moge udzielić informacji i poprosic kilkoro ludzi o pomoc w szukaniu.
Pozdrawiam
PODEJRZANY czarny XLR Kraków .....
KaKTuSSSS czasem jak mi ludzie mówią ze na dh-zone 75% ludzi to głąby to sie stawiam, ale tacy ludzie jak ty potwierdzają to co sie mówi.
Jezeli ktoś Ci kiedys zajebie DNMa a ja go zobacze po 2 miesiacach w Krakowie to CI NIE POWIEM BO I TAK NIE BEDE WIEDZIAŁ DOKĄD ON JEDZIE !!!
a bardziej politycznie poprawinie:
bo jeżeli ukradli komuś ten rower, a on go juz nie szuka bo stracił nadzieje to wiadomo ze rower nie jest juz w czechach, tylko ze nadal można go szukać po Krakowie.
Bo jezeli ten rower ukradli w Wawie to teraz wiadomo ze juz jest w Krakowie...
bo ...
bo ...
bo ...
ZROZUMIAŁ ??
Jezeli ktoś Ci kiedys zajebie DNMa a ja go zobacze po 2 miesiacach w Krakowie to CI NIE POWIEM BO I TAK NIE BEDE WIEDZIAŁ DOKĄD ON JEDZIE !!!
a bardziej politycznie poprawinie:
bo jeżeli ukradli komuś ten rower, a on go juz nie szuka bo stracił nadzieje to wiadomo ze rower nie jest juz w czechach, tylko ze nadal można go szukać po Krakowie.
Bo jezeli ten rower ukradli w Wawie to teraz wiadomo ze juz jest w Krakowie...
bo ...
bo ...
bo ...
ZROZUMIAŁ ??