Author A-zone

matysz
Kontakt:

Author A-zone

Post autor: matysz »

Witam. Mam male pytanko odnosnie ramy Autgor A-Zone.
Jakis czas temu kumpel odradzil mi kupna tej ramy bo podobniez zdarzaja sie problemy z zawiasem badz z wachaczem. Czy to prawda? Jak mniejwiecej wyglada w rzeczywistosci ten problem i jak ewentualnie sobie z nim radzic?

mile widziane wypowiedzi uzytkownikow tej ramki ktorzy przez to przeszli. z gory dzieki!
heh
Kontakt:

Post autor: heh »

ja mam ja od poltora roku i narazie zero problemow a ramka lekko nie ma ze mna :)
Let's Ride!!!!!
matysz
Kontakt:

no ogolnie ramka tez mi sie podoba (w koncu to projekt RaceBike'a Bandit'a FR) z tym ze jest problemik jeden. ciagle slysze na nia ja jakies skargi... u nas w Ols podobniez byly jeszcze niedawno 2 A-zony i obydwom urwalo glowki. Inni mowia ze lozysko sie paskudnie wyrabia na zawiasie i ze wachacz lapie kosmiczne luzy :/
bad

Post autor: bad »

ja juz pisac wiecej nie bede bo mi sie nie kce... Ramka zajebista do fr, z jednopoleczka 130, ma wymarzona geometrie, i mi sie z nia nic nie dzieje a dostaje po dupie..
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

właśnie o to chodzi ze oni tego nie przejeli tak dokładnie z RB
owszem jest bardzo podobna ale różnią sie szczegółami np ta wspawka przy główce ale tez przy wachaczu też sa minimalne róznice min. haki chociaż te zwykłe nie sa takie złe. Kumpel ma a zona i jest happy chociaż długo na niej nie pocina ja jednak bardziej bym zaufał RB jakos na RB takich zażleń nie było poprostu author chyba coś kopał :P
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
matysz
Kontakt:

problem caly lezy w tym ze potrzebuje ramki ktora bedzie mnie kosztowac troche ponad 1000zl a na (nawet) uzywanego RB mnie nie stac kompletnie bo to juz ponad 2 kafle...
By the way... wie ktos moze gdzie moge dorwac a-zona od jakiegos pewnego sprzedawcy? i mniej wiecej w jakich przedzialach cenowych mozna juz ja przytulic?
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

kumpel mial azona z junirkiem z przodu+105kg jego wagi= pekniety wahacz, dopoki mu nie jebnela byl strasznie zadowolony
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
jaazda
Kontakt:

Post autor: jaazda »

JumpintheFiRe napisał: "dopoki mu nie jebnela byl strasznie zadowolony"

stary naucz mnie formułować takie teksty hehehehe
matysz
Kontakt:

:) up
ODPOWIEDZ