GÓRNIK master ostatnio nie chcialo dzialac po kliknieciu :) Po prostu przetyp- jak dla mnie mimo wszsytko najladniej wygladaja backflipy np. z nack nackiem to hell clicker (widzialem, zeby nie bylo:P )
ej a moze sobie adrenalinke dosercnie wstrzyknac lepiej niz krecic takie flipy? taniej bedzie i sobie nie odlamie czlowiek zadnej czesci ciala a efekt podobny :P
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
juz mial to pokazac na X-Games 2004 heh ale sie obsral( jesli mozna nazwac tak takiego typka co kraci beckflipy scorpion 360 itp na 100 kilowym rumaku):D:DD:D
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
mi si ew sumi ebardziej podobaj atakie triki raczej oldscoolowe tsunami, rock solid, whip supermen seatgrab.
a takie back flipy i 360 to sa raczej tylko dla publicznosci i dal jury:P:P:P
KaKTuSSSS smieszny jestes :D
bmx wazy 15 kilo a cros wazy 120 i n abmxe skacza na 3 metry a na crossie na 25 metrow
myslisz ze to latwe to klasnij jedna reka:P:P
Zychu-wawa sorry stary ale nie rozumeim Twojego dowcipu ... nie porównywałem na czym jest łatwiej tylko stwierdzałem fakt że widziałem takowe coś .... następnym razem przemyśl sprawę zanim rzucisz jakimś górnolotnym żartem ... :| A swoją drogą na BMXie jest łatwo ??? To zrób ... chętnie popatrzę!