wlasnie zalozylem kolka do mojego rowerku z z nowym shermanem flickiem poczatkowo sie nim nie bawilem , pare razy ugiolem i tyle
mam problem ze zmiana skuku
jasli ugne lekko amor ,bo tak trzeba, dam z perspektywy ridera dzwignie w przeciwna strone wskazowek zegara (chyba skok 90) to jak amor zaczyna sie uginac to po ok 4 cm ugiecia cos w srodku brzeczy i lekko hamuje amor ,na 130 jest ok
ale to nie blokuje tylko strzela i boje sie dalej uginac bo nie wiem czy
tam sie co nie pieprzy ,a myslicie ze to moze byc od zmiany skoku na sucho
bo ktos sie tym chyba bawil,czy zmaina na sucho nic nie pierdoli w amorze
eee tam camo rulez będe miał ramkę w tym samym malowaniu tzn wyblakłe urban camo mi się podoba!
moj hardtail niedługo będzie ważył ok 20 kg.
Ramka zobaczycie coś specjalnego
sherman firefly na oś
koła 2 single widy piasty da bomb 25 mm nyple
i oponki 2.5 nokian nbx
a zresztą zobaczycie coming soon
jak juz przy shermanie jestesmy ( tak wiem od czego jest gielda :P ) to czy ktos moze by mi chcial zalatwic Flicka 2004 na stalke po okazyjnej cenie? :P
gg3947965
pozdro
hmm...ja sie przylaczam do pytania amoeba :) a wogole to slyszalem ze ostatnio byl najtanszy sherman na allegro za 1400 nowka-moze to ktos z Was go kupil? i nie wiecie czy to aby nie jakas lipa?
CZE
SŁUCHAJ UWAZNIE JA WIEM JAK TO ZROBIC !!!!!!
wes zrób blokade na 90mm
odkręc regulator
i wsadz tak jakbys zrobił na skok 130mm obróc go w powietrzu o 180stopni chyba wiesz jak co ?
zakręc i działa
jak niedziała to rozkręc ten korek wyjmij go i obróc w powietzu o pweien kąt i wsadz
zakręc i bedzie działac
teraz wytłumacze czemu niedziałało ( sam sie tak bawiłem )
jesli rozkręciłes amora to ten regulator się rozpręzył i niechciało wejsc na 90mm skoku
zas jak go mocno zakręcisz niebedziesz umiał na 130mm zrobic
kurka daj gg to Ci powiem co i jak