Reklamacja Duro ! Czy ma Sens !
napewno komus przyda sie na przyszlosc wiadomosc .... reklamacji mi uwzglednili... chociaz po pierwszysz ogledzinach stwierdzili ze prawdopodobnie pekniecie powstalo w wyniku "złego lądowania" co wedle mnie jest oczywiste ze jakos zle spadlem no bo sam by nie pekl :D od zwyklej jazdy i powiedziano mi ze prawdopodobnie nie uwzglednia, ale stalo sie tak ze jednak uwzglednili ;) :] wymienili całą góre... golenie + korone + sterowke :] ja juz smigam z DJ'ką wiec bede szukal kupca :]
( heh bedzie sianko :D )
POZDRO !!
( heh bedzie sianko :D )
POZDRO !!
:] Bike4EvEr !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Walcz, walcz- napewno warto, bo przecie wkońcu wywalając na amora troche kasy to liczy się, aby posłużył dobrze chociaż przez okres gwarancji. A gwara jest po to, aby w razie czego naprawiali swoje winy! Jak im sie nie podoba to federacja konsumentów lub robić wojne w sklepie (oczywiście kulturalnie - to bardziej pomaga niż wyzwiska :D )
A ja bym na Twoim miejscu jeszcze skorzystał z okazjii (nowy durczak praktycznie) i zaopatrzył się w nową zabawkę i potem sprzedał duro, aby kasiorka zwróciła sie trochę i tak niezbyt dużym kosztem sie jeszcze upgrade rowerka zrobi :D -jak wolno sugerować, amstaffom/pit bullom do twarzy z marzocchi ]:->
Pozdrawiam!!
sudi
A ja bym na Twoim miejscu jeszcze skorzystał z okazjii (nowy durczak praktycznie) i zaopatrzył się w nową zabawkę i potem sprzedał duro, aby kasiorka zwróciła sie trochę i tak niezbyt dużym kosztem sie jeszcze upgrade rowerka zrobi :D -jak wolno sugerować, amstaffom/pit bullom do twarzy z marzocchi ]:->
Pozdrawiam!!
sudi
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
-
- Kontakt:
kalahari pisze:CesasH21
jak chcesz sprzedac te golenie gorne i sa nowe to podaj jakas cene bop mnie wlasnie jakis koles wychuj...... na allegro z goleniami. moze to ty??
chyba nie sadzisz ze bede go teraz rozkrecal po to tylko zeby sprzedac tobie gorne bebechy ?! :D jest caly ... praktycznie nowka ;) jak jakies foty dawac na gadu !! :]
:] Bike4EvEr !