Marta :***
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ho-Ho-Ho :P chłopaczki się podnieciły, że se goła baby pooglądają i teraz trojany muszą kosić :D
do mnie kiedyś coś napisało, ale tekst był konkretniejszy - coś w stylu 'jestem weronika, a tu są moje zdjęcia erotyczne <link>'. Olałem i dobrze zrobiłem :]
Swoją drogą - Alicja nie zdała :D 3 razy dała 'ciała' odpowiedziami na proste pytanka
do mnie kiedyś coś napisało, ale tekst był konkretniejszy - coś w stylu 'jestem weronika, a tu są moje zdjęcia erotyczne <link>'. Olałem i dobrze zrobiłem :]
Swoją drogą - Alicja nie zdała :D 3 razy dała 'ciała' odpowiedziami na proste pytanka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
fajnym botem byla KOTKA przez gosciz z sopotu napisana, praktycznie dalo sie z nia rozmawiac na poczatku jak z czlowiekiem :D Jest wiele botow na swiecie, w koncu to ma byc niby ta "sztuczna" inteligencja, a tak naprawde to nic innego jak dobrze napisany program.
Wirusy... ta.. kurwa informatycy z was :D to nic innego jak reklama strony bo kazdy z was klika w to, a wielu z was wysle sms'a aby miec pelny dostep do tego. Zadnego wirusa tam nie ma. Tak w ogole to pewnie zadna marta to nie jest :D tylko kupione zdjecia jakiejs dziwki z zimbabwe :D
Wirusy... ta.. kurwa informatycy z was :D to nic innego jak reklama strony bo kazdy z was klika w to, a wielu z was wysle sms'a aby miec pelny dostep do tego. Zadnego wirusa tam nie ma. Tak w ogole to pewnie zadna marta to nie jest :D tylko kupione zdjecia jakiejs dziwki z zimbabwe :D
[url=http://www.choody.com]http://www.choody.com[/url]
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
-
- Kontakt:
hmm mogliscie napisac zeby nie wchodzic . ja szczescie w nieszczesciu mam zjebanego explolera i wczasie kiedy ten trojan proboje sie wbic to od razu error blad i nie ma zmiłuj sie zamyka winda wszystko , potem wlazlem raz jeszcze i nic ... odpale zaraz skana ale i tak sam nie wiem ... tak wogule sa 3 galerie tej cizi za firko jak ktos chce to podam linki do fotek czy co ... tylko wkurwilo mnie to ze sie wklejony zostal taki link z powszechnie wiadoma opinia ze jak juz wklejamy to bezpiecznie linki ... zdeka nie FER to wyszlo . taka metoda jakis ciec moze powaznie kiedys zapakowac linka z czyms co naprawde zniszczy system u kogos z nas i beda jaja .. wiec moja prosba myslec i jak macie programu wypasne antyviry to sprawdzajacie co podajecie bo nie kazdy moze sie obronic ...
a wiec dostałem cos takiego 3 miechy temu... miałem wtedy antywira i to mnie uratowało.... pozatym jeszcze te boty mowia zeby odwiedzic strony bo jest fajny artukuł itd. wiec jak jakas głupia piz da pisze po kk albo masz foto to bana<zablokowac> hehe a pozatym niektore boty sa całkiem fajne np. był kiedys co sie nazywał fido. koles w garniturze pytał o czym chce sie porozmawiac itd:D a i NASTEPNYM RAZEM NIECH KTORAS MADRA GŁOWA NAPISZE ODRAZU ZE TRZEBA UWAZAC BO JAK BYS CIE NIE MIELI ANTY WIRA TO BY SIE POSYPAŁY SYSTEMY.... pzdr
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..