Marta :***

Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

A firewall to wykryje?? Mam zone alarma

P.S.
Tak pozatym to mam jakieś przeczucie że ten cały trojan na ten stronce to jest wkręt i cześć userów go podjeła a niektórzy uwierzyli. Nie wiem może tak nie jest :P
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

Hope ty ******** jestes ze dopiero teraz to piszez zeby nie wchodzic ? :/
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Ja dostalem formata i kurwa skasowaloa sie 20 stronz pracy magisterskiej starszej,powinienem wpeirdol kruwa spuscic za takie cos,kurwa mac
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
gal anonim
Kontakt:

Post autor: gal anonim »

Roteiro firewall nie wygryje trojana, ktory wykorzystuje siec gg, bo zeby gg moglo dzialac musisz udostepnic port. Wiec port jest otwarty i sobie trojanik spokojnie dziala. Takie sa fakty :)
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

ŻĄDAMY WYWALENIA HOPE Z FORUM!! heh zartuje ;p Masz szczęscie moje dwa anty wirki nie wpuściły tego, ale jeszcze zrobia scana i zobaczymy jak cos to wpierdol :P
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Ho-Ho-Ho :P chłopaczki się podnieciły, że se goła baby pooglądają i teraz trojany muszą kosić :D

do mnie kiedyś coś napisało, ale tekst był konkretniejszy - coś w stylu 'jestem weronika, a tu są moje zdjęcia erotyczne <link>'. Olałem i dobrze zrobiłem :]

Swoją drogą - Alicja nie zdała :D 3 razy dała 'ciała' odpowiedziami na proste pytanka
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

PiCiA_reda pisze:ŻĄDAMY WYWALENIA HOPE Z FORUM!! heh zartuje ;p
Nie wkurwiaj ludzi...
johny_mtb
Kontakt:

Post autor: johny_mtb »

o kurde od razu wyskoczyło "straznik AVK infekcja zatrzymana"
ździra :P bardziej sie podobałą w ubraniu :P
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

lol;D tak czy inaczej ta Marta to nie glupia dziewczyna :D

szkoda tylko ze z pusta glowa, choc z drugiej strony moze to i dobrze <lol>
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Ej kurde ludzie w takim raze to prawda była tak? Byłem tam chwileczke. Skanowałem kompa 2 razy AD-Adwerem i pousuwałem wszysko co było. Formata nie mam. Czy to znaczy że wszsytko gra i nie musze się martwić czy musze jeszcze cośściągnąć i zeskanować ??
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

zeskanuj se kompa antyvirem i Ad-Awarem, bo antywiry czasem nie usuwaja trojanow bo one sa sprytniejsze :)
www.frmk.prv.pl
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

Teraz juz wiem ze takie rzeczy sie ignoruje! Jaki Shit :/
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

buahahah no cóż życie jest jak miriam wszystko pięknie a tu nagle chu...!!! haha
Kocie szambo!!!
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Ale miałem zwałe z waszysz początkowych domysłow co to :)
Ps. Dobrze jest też nie instalowac javy, bo przez to wchodzi pełno syfu. Nie mam od paru miesięcy i tyle tez nie robiłem formata. Powstrzymajcie sie z wchodzeniem na czaty :D
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Swoja droga jest kilka fajnych botow na gg z ktorymi mozna pogadac ;)

Podoga, zegarek albo takie co rzucaja ci losowe texty w zaleznosci od wyrazenia jakiegos.

Np jak napiszesz ******* sie - bot odpisze cos co skarci cie za przeklinanie :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
choody.com
Kontakt:

Post autor: choody.com »

fajnym botem byla KOTKA przez gosciz z sopotu napisana, praktycznie dalo sie z nia rozmawiac na poczatku jak z czlowiekiem :D Jest wiele botow na swiecie, w koncu to ma byc niby ta "sztuczna" inteligencja, a tak naprawde to nic innego jak dobrze napisany program.

Wirusy... ta.. kurwa informatycy z was :D to nic innego jak reklama strony bo kazdy z was klika w to, a wielu z was wysle sms'a aby miec pelny dostep do tego. Zadnego wirusa tam nie ma. Tak w ogole to pewnie zadna marta to nie jest :D tylko kupione zdjecia jakiejs dziwki z zimbabwe :D
[url=http://www.choody.com]http://www.choody.com[/url]
Polish Bike Trial Forum
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

ja tam wszedlem z 3 miechy temu i zadnego wirusa niema ani nic :]
wogóle mało wirusów ostatnio w sieci...
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hmm mogliscie napisac zeby nie wchodzic . ja szczescie w nieszczesciu mam zjebanego explolera i wczasie kiedy ten trojan proboje sie wbic to od razu error blad i nie ma zmiłuj sie zamyka winda wszystko , potem wlazlem raz jeszcze i nic ... odpale zaraz skana ale i tak sam nie wiem ... tak wogule sa 3 galerie tej cizi za firko jak ktos chce to podam linki do fotek czy co ... tylko wkurwilo mnie to ze sie wklejony zostal taki link z powszechnie wiadoma opinia ze jak juz wklejamy to bezpiecznie linki ... zdeka nie FER to wyszlo . taka metoda jakis ciec moze powaznie kiedys zapakowac linka z czyms co naprawde zniszczy system u kogos z nas i beda jaja .. wiec moja prosba myslec i jak macie programu wypasne antyviry to sprawdzajacie co podajecie bo nie kazdy moze sie obronic ...
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

a wiec dostałem cos takiego 3 miechy temu... miałem wtedy antywira i to mnie uratowało.... pozatym jeszcze te boty mowia zeby odwiedzic strony bo jest fajny artukuł itd. wiec jak jakas głupia piz da pisze po kk albo masz foto to bana<zablokowac> hehe a pozatym niektore boty sa całkiem fajne np. był kiedys co sie nazywał fido. koles w garniturze pytał o czym chce sie porozmawiac itd:D a i NASTEPNYM RAZEM NIECH KTORAS MADRA GŁOWA NAPISZE ODRAZU ZE TRZEBA UWAZAC BO JAK BYS CIE NIE MIELI ANTY WIRA TO BY SIE POSYPAŁY SYSTEMY.... pzdr
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
ODPOWIEDZ