bardzo bym prosil wszystkich z Głuchołazów
jesli mogli by mi pomoc w bardzo waznej sprawie prosze o kontakt dostawienie na forum nr gg maila jakos zebysmy mogli sie skontaktowac
chodzi o oszustwo nio i chcialbym dokaldnie aby ten ktos podszedl gdzies i cos komus powiedzial przekazal nio albo dowiedzial sie conieco
z gory dziekuje za wszelka pomoc
prosze o pomoc
a wiwec chodzi o to ze kupilem telefon na allegro 7610 dalem 900 zl
igosc przyslal mi ******* telefon po zalaniu nieda sie go najprawdopodobniej naprawic tzn czesciowo udalo sie ale niechodzi jeden zad klawiszy i niewiadomo co to jest
nio i gosc nieodpowiada na maile
raz odpisal byl na gg i obiecywal ze niezostawi mnie z tym
i twerdzi ze wyslal mui dobry tel a w paczce ubezpieczonej przyszedl *******
tak ze taka jest sprawa
igosc przyslal mi ******* telefon po zalaniu nieda sie go najprawdopodobniej naprawic tzn czesciowo udalo sie ale niechodzi jeden zad klawiszy i niewiadomo co to jest
nio i gosc nieodpowiada na maile
raz odpisal byl na gg i obiecywal ze niezostawi mnie z tym
i twerdzi ze wyslal mui dobry tel a w paczce ubezpieczonej przyszedl *******
tak ze taka jest sprawa
hmm on jest jebniety to zadne3 styki juz dalem don naprawy niedzialalo nic wysfietlacz pamiec gosc ja reanimowal byly juz 2 uklady od wysfietlacza i pamieci jebniete i mymienil wszystkie filtry od klawiatury i nic
niedalalja klawisze 1 4 7 menu i olowek
wiec troszke przejebane jedynie sprzedac na czesci a wtedy neiwiem czy 400 zl dostane
niedalalja klawisze 1 4 7 menu i olowek
wiec troszke przejebane jedynie sprzedac na czesci a wtedy neiwiem czy 400 zl dostane