wyniki egzaminu gimnazjalnego :)

Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Cosmos to ty musisz galanacie zakuwać :-| 180pkt.
budka 100 pkt można mieć z egzaminu i jeszcze są oceny, pasek, zachowanie, konkursy itp. s
tsr
Kontakt:

Post autor: tsr »

ja za egzaminy mialem 60 pkt a sumie 95pkt, nigdy nie mialem sredniej powyzej 4.0 nawet w podstawowce :P do licem sie nawet nie wybieralem i nie wybieram bo bym tam zginal :D
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

******** was?? ja sie nie ucze... moze jestem zdolny... :) teraz na koniec 2. klasy liceum mam srednia 3,5 :]
http://cosmos.pinkbike.com/
uiler
Kontakt:

Post autor: uiler »

ja z egzaminu mialem 13 i mama zabrala mi rower :(i nie moge przez wakacje jezdzic
konastab
Kontakt:

Post autor: konastab »

dwa lata temu mialem 64 punkty z egz. gimnazjalnego. jak dostawalem sie do LO to mialem cos ponad 100 punktow. i tak chodze do dupnej szkoly, uczyc mi sie nie chce, wole jezdzic na biku :>
Fukai
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

ehhh.. stare dobre czasy:P Coprawda ja do gimnazjum nie chodziłem, jestem jeszcze oldschool:P ostatni rocznik który odrazu po podstawówce szedł do liceum.. a co do logowania na oke.krakow.pl faktycznie, maja jakis lipny serwer.. chciałem młodemu sprawdzić wyniki i nie da rady, nawet sie strona nie ładuje. Pamiętam jak w 8 klasie zdawałem egzaminy (na podobnej zasadzie jak teraz są w gimnazjach, niby to były nowe egzaminy, ale jeszcze pod stary system nauczania)... W tym roku pisałem maturkę, przyznam że przed ustnymi bałem się nieprzeciętnie, ale teraz mogę stwierdzić że nie było czego:P Za to na przełomie czerwca/lipca czeka mnie zajebista jazda - egzaminy na studia... tu już nie ma łatwo:-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

miller sie odmladza ty stary ****.

ja moge powiedziec ze mam spokojnie ponad 50% maksymalnej ilosci punktow
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Ja miałem 36 pkt z polaka i 29 z matmy = 65pkt
Bardzo się cieszyłem do do najlepszych uczniów nie należe a ten wynik uważam za dobry. Ile punktów za świadectwo bede miał to nie wiem, ale średnia 3.95 bedzie.
Wie ktos ile pkt dostaje sie za osiągnięcia sportowe, chodzi mi o zawody na szczeblu wojewódzkim. Bo to może mi troche pomóc.
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

:O jestem ździwiony chyba jestem największym debilem ;( z próbnych miałem 50 pkt. równo a średnią 3.23 , i miałem jedną 2 a teraz mam 2 dwóje kurwa
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

budka..********* Ci sie :D
no wiec max mozna miec 200 punktów.
w tym masz egzamin swiadectwo i punkty za inne osiagniecia.
a przedmioty za ktoe masz punkty ustala szkoła :)
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

A dupa ci powiem moj poprzedniku, bidka ma racje, we Wrocku i okolicach mozna miec 100pkt max, w innych woj. jest inaczej, najczesciej 200pkt to max. Ja mam 88/2=44 z egzaminu + 30 lub 32 za oceny (w lo3 biora fize a w 9 i 2 infe) + 2 za zdolnego slazaka + 1 za ZHP/zdolnego/Mata/Alfika (super nazwa). Razem 77 do lo3 i 79 do lo9 i lo2

Droga wroclawska mlodziezy!!! W lo12 jest pewnien pan nazwiskiem Szczęsny (btw maz mojej nauczycielki od chemii), jest on znany z tego, ze na grzeczne "Dzień dobry" odpowiada "gówno dobry". I mniejsza o to ze jak zadaje pytanie na chemii to po chwili zapomina i nie wie o co mial pytac...
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="uiler"]ja z egzaminu mialem 13 i mama zabrala mi rower :(i nie moge przez wakacje jezdzic[/quote]

o w k**** czlowieku... ja bym sie nie przyznawal...

i tak na marginesie *** wazna jest srednia, skoro licza sie tylko 4przedmioty... chyba, ze masz czerwony pasek to wtedy sie liczy...
i cos jeszcze mialem 67 pkt, jak juz wczesniej wspominalem, srednia mniejsza niz 3.5 , a mialem 4 czworeczki... czyli w sumie 107/200 ... to jest hujowa ilosc pkt, bo ja sie nie uczylem przez cale gimnazjum nic chemii, fizyki, biologii, geografii, jedyne co tam od czasu sie pouczylem to byla matma, polski, angielski...

wiec zal mi tych co mieli mniej pkt-ow ode mnie, porazka...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

i kurwa chujowo poszło, nie napisze bo sie wstydze !
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Cosmos, widze, zepokrewna dusza!!! W kazdym badz razie uwazam, ze rozmowa na temat egzaminu jest bezszensowna. Co to za roznica, czy jestem madry, czy glupi, Zdolny, czy tepy? Jak ktos gada pierdoly, jest cieciem to czy ma 100 czy 0 pkt, to go tak samo nie lubie.
M.R
Kontakt:

Post autor: M.R »

Droga wroclawska mlodziezy!!! W lo12 jest pewnien pan nazwiskiem Szczęsny (btw maz mojej nauczycielki od chemii), jest on znany z tego, ze na grzeczne "Dzień dobry" odpowiada "gówno dobry". I mniejsza o to ze jak zadaje pytanie na chemii to po chwili zapomina i nie wie o co mial pytac...[/quote]

hahahahah to mnie rozbawiłeś tym gówno dobry :):):):) moze u mnie w szkole sie przyjmie ...
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

wd40, też 2 lata temu miałem 86 pkt, 44 pol i 42 mata, ale fajne jazdy były, bo było wielu mających ode mnie lepszą średnią, a na egz ledwo dawali radę.
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

no mi ten egzamin nie poszedl, 70pktow to byla dolna granica dla mnie. Wiem co zwalilem z maty i z polaka. Popelnialem strasznie prymitywne bledy, do ktorych trudno jest mi sie teraz przyznac, bo mi sie wstyd robi :)
U mnie w klasie ogolnie ten egzamin nie wyszedl najlepiej, najwyzszy wynik 80 najnizszy 28, a w calej szkole 92 i 12. Mielismy tez takiego goscia co na koniec egzaminu z polaka, jak napisal to wyszedl , a jak sie pozniej okazalo, nie oddal pracy ;D trzeba najpierw zawolac nauczyciela zeby wszystko sprawdzil, a on niestety nie zdal :P
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

ja po pieciu godzinach walki z oke.krakow mam wyniki :) matma 27 polski 34 czyli łącznie 61 dla mnie spoko ojciec obiecal ze jak bede mial 60 punktow to mi hayesa kupi a ze polamany jestem to sobie wybiore cos o rownowartosci :/ bo on twierdzi ze jush jezdzil nie bede Ale sie kurwa myli !!!!
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

e ludzie sluchajta bo juz mi sie qurwa sluchac nie chce:) u mnie(dolnoslaskie) sa innaczej punkty przyznawane!! u mnie max to 100
ODPOWIEDZ